intrebare

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

intrebare

Post by Black_eagle »

salut. am si eu o intrebare... are vreo importantza varsta antrenorului?multumesc.
si cum pot sa-mi pun si eu emblema la echipa?
Kosmin

Re: intrebare

Post by Kosmin »

Black_eagle wrote:salut. am si eu o intrebare... are vreo importantza varsta antrenorului?multumesc.
nu are importanta varsta antrenorului , eblema ti-o pui de la date personale , iar respectiva poza trebuie sa fie up-loadata.
unicool

Re: intrebare

Post by unicool »

Kosmin wrote:
Black_eagle wrote:salut. am si eu o intrebare... are vreo importantza varsta antrenorului?multumesc.
nu are importanta varsta antrenorului , eblema ti-o pui de la date personale , iar respectiva poza trebuie sa fie up-loadata.
o uploadezi pe un site cu gazduire gratuita de genul imageshack.com si acolo la date personale la logo pui linkul catre acea imagine.varsta antrenorului nu conteaza asa cum a zis si kosmin,dar conteaza sa fie la 100% calitate.cand se apropie de o varsta inaintata antronorul e posibil sa se retraga asa ca nu lua antrenor de peste 55 de ani ca poate ai surprize sa se retraga dupa ce il aduci la 100%.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”