SPMT imi zice ca cel mai bun ordin individual al unui fundas ar fi viziune...stiti si voi ca fundasilor nu le puteam pune ca ordin individual viziune...ce ar fi cel mai indicat ordin individual in acest caz?
oky ms unicool :*
Last edited by sharky1990 on Sun Jun 10, 2007 12:05 pm, edited 1 time in total.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
sharky1990 wrote:dar pase pt un mijlocas ce inseamna?
altruism.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
da, sigur ca da. o sa scada valoarea bonusului.
ordinul individual este asa mare pentru ca cele 2 skilluri care primesc bonus in cazul ordinului individual (si cele mai importante la mijlocas) sunt foarte sus comparativ cu celelalte. eu am avut odata unul care avea vreo +16 parca (acum ca scriu mi se pare tare mult) dar asa ceva avea. primele 2 erau peste 90 si celelalte pe la 0. asa ca omu' scotea note foarte mari pentru GR-ul ce-l avea.
am si eu o intrebare. am dat si eu cu Spmt sa vad care ar fi cea mai buna tactica pentru mine. si o aparut o tactica complet aiurea cu LM extrema ofensiva un CM altruist Un CM ofensiv Si RM normal. inteleg chestia asta cu +0.5 . dar nu i mai importanta tactica colectiva decat sa pui ordine individuale care nu au nici un sens privite ca intreg??de exemplu un mijlocas care are cel mai bun ordin individual ofensiv nu ar ajuta COLECTIVUL daca ar fi altruist?
poi daca el nu e din fire altruist..cu ce ti-ar ajuta colectivul ca l-ai spune tu sa fie altruist??? nu ar mai juca nici ce shtie el..si nici ce vrei tu..pentru ca nu e el asa.....si tactica asta colectiva e formata din notele pe care le scoate fiecare juc in parte....asa ca daca el scoate mai mult ofensiv decat altruist...il joci ofensiv...pentru binele colectivului
Black_eagle wrote:am si eu o intrebare. am dat si eu cu Spmt sa vad care ar fi cea mai buna tactica pentru mine. si o aparut o tactica complet aiurea cu LM extrema ofensiva un CM altruist Un CM ofensiv Si RM normal. inteleg chestia asta cu +0.5 . dar nu i mai importanta tactica colectiva decat sa pui ordine individuale care nu au nici un sens privite ca intreg??de exemplu un mijlocas care are cel mai bun ordin individual ofensiv nu ar ajuta COLECTIVUL daca ar fi altruist?
ar ajuta colectivul daca ar fi altruist dar asa ajuta atacul.colectivizare mai e doar la bistrita.
vb serios acum:un jucator are anumite calitati......si trebuie pus sa joace ceea ce stie el sa joace mai bine.nu poti pune un fundas dreapta sa joace ofensiv daca nu are veleitati ofensive.pe bostina olaroiu l-a folosit pe banda si dadea randament slab,iar acum cand joaca mijlocas central o face foarte bine.nu face foarte bine faza de aparare dar faza de atac o face cum trebuie.contra e un fundas ofensiv...nu de putine ori a urcat in atac si aparea la finalizare.asta era stilul lui...nu il puteai tine numai in defensiva pentru ca nu mai dadea acelasi randament.
da dar mi se pare complet aiurea tactica recomandata: 3-4-3 un fundas extrema ofensiva unul normal si unul constructie... mijloc la fel. atacantii individualisti totzi 3. sa zicem dar totusi ar trebui sa fie o miscare ordonata in teren. si nu cred in afza asta cu " din fire altruist" sau" ce stie mai bine" . Spmt calculeaza matematic. in regulament spune:Altruism : Toţi mijlocaşii
+ : Pase, Viziune
- : Cap, Şuturi
si normal ca daca are 99 pase si viziune si 80 cap si suturi Spmt considera ca merita sa scada pasele si viziunea( are de unde) ca sa creasca capul si suturile.
deci..? sa pun tactica recomandata de spmt ?
si acum mai am o intrebare. daca il pun sa stea in aparare sta acolo nu?pe cand daca il pun extrema ofensiva sunt sanse sa nu se replieze la timp.
si acum mai am o intrebare. daca il pun sa stea in aparare sta acolo nu?pe cand daca il pun extrema ofensiva sunt sanse sa nu se replieze la timp
daca SPMT iti zice asa o sa se replieze la timp.
Daca ala are ordin individual + 5 la play along wing o sa joace cu 5 puncte mai mult pe acel ordin. Tu daca nu vrei sa joci asa e dreptul tau insa pierzi puncte fara rost pe linii. Din punctul asta de vedere poti avea incredere in SPMT...altele sant punctele slabe ale acestei scule.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
ok. deocamdata joc cum vreau eu atata timp cat imi da bonus0.3. plus vad ca ordinele se schimba cam zilnic. poate o sa am noroc de una mai ordonata maine
se schimba zilnic in functie de antrenament...nu asa fara nici o logica....eu iti inteleg punctul de vedere..dar daca asa joaca cel mai bine....cum ti se pare mai cu folos? sa primeasca bonus0.3 jucand asa cum crezi tu, sau sa primeasca 5 jucand asa cum e gandit jocul????
daca nu ar exista spmt , cum ti-ai putea da seama de ce ordin individual are jucatorul fara sa o iei la oha
Season 13 : 2 in H1845
Season 14 : 9 in G615
Season 15 : 2 in G615
Season 16 : 2 in F205
Season 17 : 10 in E69
Season 18 : 5 in E69
Season 19 : ? in E69