e normal?
Moderator: Romanian Moderators
e normal?
am intampinat o mare problema. Contractul a catorva jucatori se apropie de final. Dar nu pot nicicum sa prelungesc contractul. Spre exemplu am un CB de 21 calitate 65% care are salar de 300. La prelungire ii ofer 500 nu accepta, ii ofer chiar 1000 si nu accepta, ii ofer 1500 si nimic. Incerc pe 1 an, pe 3 ani, cu bonus de semnare de 5000.....NIMIC!. Exact asa se intampla cu inca 2-3 la care mai incerc sa le prelungesc!....Evident ca o echipa de H nu poate platii mai mult de 1500 salar. Ce pot aface? Si la voi e la fel? Cat trebuie sa ofer ca sa accepte?
am intalnit si eu la mine in echipa( liga h) , si am negociat cu salariu undeva dublu fata de cel actual, bonus de semnare si chiar masina dar pe un contract de doi ani ca sa nu mai fiu nevoit sa dublez pste un an iar salariu.
p.s. - am oferit chiar si 200k onorariu la un jucator cu perspectiva ( decat sa ma apuc sa negociez cu alti manageri pe vreun jucator si sa ajung, poate 500-600 k mai bine ii dau lu asta care il stiu si il pastrez.
onorariu nu trebuie sa-l dai asa mare decat daca esti sigur ca are perspectiva.
negociere usoara si nervi tari, ca iti trebuie
p.s. - am oferit chiar si 200k onorariu la un jucator cu perspectiva ( decat sa ma apuc sa negociez cu alti manageri pe vreun jucator si sa ajung, poate 500-600 k mai bine ii dau lu asta care il stiu si il pastrez.
onorariu nu trebuie sa-l dai asa mare decat daca esti sigur ca are perspectiva.
negociere usoara si nervi tari, ca iti trebuie

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
- Member of the Soccer Project Association
jucatorii trebuie platiti in functie de calitatea globala:
* 60% --> € 700,00
* 70% --> € 2.000,00
* 75% --> € 3.500,00
* 80% --> € 6.000,00
* 85% --> € 10.500,00
* 90% --> € 18.000,00
astea sunt preturile estimative.
* 60% --> € 700,00
* 70% --> € 2.000,00
* 75% --> € 3.500,00
* 80% --> € 6.000,00
* 85% --> € 10.500,00
* 90% --> € 18.000,00
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
ma eu tot ce stiu e ca la mine in echipa cel mai mare salar pe care il ofer e de 10k am 4 astfel de jucatori dintre care au acceptat sa semneze doi dinte ei doar cu bonus de semnare de 200k si cu masina si casa ... dar .. ce-i drept au skil 84 , 85 , 87 si 88 la calitate globara si au 24, 33 , 31 si 28 de ani .. la toti le-am oferit la momentu respectiv cand au semnat un termen de contract de 3 ani .. in rest .... la ceilalti jucatori au sub 10k depinde de calityate globala si varsta !

''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Unicool, ai mai postat undeva acest lucru. Si de aceea am ramas mirat ca un jucator de 65% nu accepta 1500.....pfoai sa vedeti ca mai am unul de 62% care nu accepta 2000 euro!!!. Am precizat asta pt. a nu intelege ca postez aiurea fara a citii cu atentie restul posturilor. Am un jucator de 72% care dupa multeee negocieri a acceptat 5000 euro. Sper sa nu regret ca am oferit atat!unicool wrote:jucatorii trebuie platiti in functie de calitatea globala:
* 60% --> € 700,00
* 70% --> € 2.000,00
* 75% --> € 3.500,00
* 80% --> € 6.000,00
* 85% --> € 10.500,00
* 90% --> € 18.000,00
profit de acest topic (pt ca deja am deschis vreo 3) pt. a va mai cere o favoare. Rog un manager cu experienta, care a trecut prin H, G, F....sa-mi spuna daca echipa mea are sanse sa reziste in G. Are rost sa trag spre promovare sau sa mai stau un sezon in H?
manager: utopic
echipa: utopia
P.S. Este dispus cineva sa fi mentorul meu? Am asa de multe intrebari si cred ca o sa se supere moderatorii daca deschid 50 topicuri intr-o saptamana
P.S. Este dispus cineva sa fi mentorul meu? Am asa de multe intrebari si cred ca o sa se supere moderatorii daca deschid 50 topicuri intr-o saptamana

-
- Member of the Soccer Project Association
pai : 1. mai ai 3 pct de recuperat pana la locurile de promovare.utopicul wrote:profit de acest topic (pt ca deja am deschis vreo 3) pt. a va mai cere o favoare. Rog un manager cu experienta, care a trecut prin H, G, F....sa-mi spuna daca echipa mea are sanse sa reziste in G. Are rost sa trag spre promovare sau sa mai stau un sezon in H?

2. echipa va creste in continuare...deci poti sa stai linistit si in G, deoarece jucatorii ta vor fi mai buni decat acum si plus de asta mai ai transferurile la dispozitie
3. trebuie, pe langa jucatori, sa cresti si tu...adica, la tine 2 chestii "nu-mi plac"

e normal sa tina asa mult simularile? e deja ora 9:16 si nu a mers deloc de azidimineata si pe deasupra mai arata ca mai dureaza 1h 55m....deja e nesimtire...asta inseamna ca e gata simularea la ora 11:11 cand deja are loc a 2-a simulare si nici macar nu mi-am setat echipa pt meciu din cupa amicala ....
FOREVER UNITED