Mai am o intrebare: aveam construit centru de tineret simplu....mai erau vreo 20 de zile pana urma sa vina jucator nou. Acum am inceput sa construiesc centru profesional care dureaza 60 de zie. Jucatorul care trebuia sa vina o sa vina la timp( adik peste 20 de zile)?
Si alta intrebare: Daca de exemplu trebuie sa vina un jucator peste 3 zile, si tocmai S-A TERMINAT DE CONTRUIT UN NOU CENTRU( EX. CENTRU PROFESIONAL, care necesita 30 zile pana la venirea jucatorului ),numaratoarea celor 30 de zile necesare pt. a venii jucatorul se ia de la 0 sau prima data vine jucatorul care urma sa soseasca peste 3 zile, si din acel moment se numara 30?
o noua intrebare....:(
Moderator: Romanian Moderators
e bine cat am cerut pe acest jucator?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... id=9613934
pana la ce suma pot urca in negocieri, ca sa nu am probleme si cate zile sta pana se vinde automat ?
http://www.soccerproject.com/spnewl_tra ... id=9613934
pana la ce suma pot urca in negocieri, ca sa nu am probleme si cate zile sta pana se vinde automat ?
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''

-
- Member of the Soccer Project Association
lamuriti-ma si pe mine , am primit un mesaj care consta intr-o oferta noua pt un jucator , il citesc , si pana toate bune si frumoase , dar dupa ce dau refresh la pagina imi apare ca nu a fost citit inca , si asta mi se intampla de vro 2 zile , cred ca l-am citit de vro 15 ori dar imi arata in continuare ca nu este citit .de ce oare ? si inca ceva la meniul din stanga la optiunea mesaje este o cifra intre paranteze , ce semnifica ea ? multumesc anticipat
-
- Member of the Soccer Project Association
inseamna ca ai marcat mesajul ca important.Kosmin wrote:lamuriti-ma si pe mine , am primit un mesaj care consta intr-o oferta noua pt un jucator , il citesc , si pana toate bune si frumoase , dar dupa ce dau refresh la pagina imi apare ca nu a fost citit inca , si asta mi se intampla de vro 2 zile , cred ca l-am citit de vro 15 ori dar imi arata in continuare ca nu este citit .de ce oare ? si inca ceva la meniul din stanga la optiunea mesaje este o cifra intre paranteze , ce semnifica ea ? multumesc anticipat
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"