As vrea si eu sa imi spuneti cat ati da pe jucatorul asta? Am mai intrebat odata insa de atunci a mai crescut cu 6%.
LB 18 ani, calitate 74%, agr. 29%.
Maximalizat la Viteza si Tehnica aproape 70%. Respingeri 99%.
Calitati principale:
Cap: 93%
Deposedari 98%.
Moral 100%
Restul caitatilor nu sunt maximalizate.
Daca doriti astept oferte aici sau in joc.
Manager Utopic
Echipa: Utopia
lol...pai eu am primit 4 mil si nu l-am dat....cum draq sa-l dau cu 500k. M-am uitat pe a transferuri si ceva asemanator e estimat la 7 mil. Agresivitate mica, super tanar, caracteristici principale ff bune, celelalte bunicele sau extraordinare(99%), iar celalalte nemaximalizate. Cu 500k se vadn jucatori exact ca el ......DAR CU 10 ANI MAI BATRANI
7M ... nu stiu daca iei. poate daca avea viteza si tehnica sub 50. daca sunt maximizate la 70 sau sub ... deja nu mai e chiar asa bun jucatorul ... viteza mai ales pentru un jucator de banda conteaza tare mult pentru ca daca e mare ii poti pune ordin individual play along wing.
na oricum, bafta cu el, sa ajungi cat mai sus
ms ...eh, eu cred ca o sa ma resemnez. Nu cred ca o sa-l mai vand pt. ca parca nu ma lasa inima sa-l vand pe 2 mil ....cate sperante imi pusesem in acest jucator....of of. Oricum cred ca o sa ajunga in jur de 80%(eu inca sper la un 83-85% ) si o sa fie un titular incontestabil in diviziile H,G,F.
un jucator este considerat bunicel pana cand il folosesti. eu sunt locul 1 in D si totusi am CM-ul cel mai bun care e 82 (sau poate a trecut de curand la 83 cu experienta). si cand voi ajunge in C ... deocamdata tot pe asta il am cel mai bun. joci cu jucatorii pe care ii ai ... pana ai altii mai buni. e bun atata timp cat nu ai altul mai bun.
utopicul wrote:Inca ceva....un jucatotor de 80%(in jur de 80%), cum ar fi asta, cam pana la ce divizie poate fi considerant un jucator bunicel? E bun pt. E?
nu conteaza de cat e. conteaza cat scoate pe meci. in E un jucator care iti socate in jur de 66 e suficient.
Deci sincer sa fiu nici eu nu as da mai mult de 500 K lol totushy are 18 ani si e de calitate 74% si eu ma uit pe lista de transferuri si vad pe astia de 90% cam asha cu 20 MIL si tu vrei 7 MIL pe asta ???