Este acesta un jucator de 10 mil?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

utopicul
Team Manager

Este acesta un jucator de 10 mil?

Post by utopicul »

As vrea si eu sa imi spuneti cat ati da pe jucatorul asta? Am mai intrebat odata insa de atunci a mai crescut cu 6%.
LB 18 ani, calitate 74%, agr. 29%.
Maximalizat la Viteza si Tehnica aproape 70%. Respingeri 99%.
Calitati principale:
Cap: 93%
Deposedari 98%.
Moral 100%
Restul caitatilor nu sunt maximalizate.

Daca doriti astept oferte aici sau in joc.
Manager Utopic
Echipa: Utopia
VyruseL
Groundsman

Post by VyruseL »

Iti dau 500 K
>>>:::VyruseL RuLLz:::<<<
Image
Image
Image
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

nu o fi asta jucatorul pe care ti-am oferit 5M si te-ai simtit jignit? muhaha. daca asta e ... lol.
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

bunicutzu wrote:nu o fi asta jucatorul pe care ti-am oferit 5M si te-ai simtit jignit? muhaha. daca asta e ... lol.
razi bunicutzu dar ce tzeapa era sa papi :lol: :lol:
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

ah nu, am verificat, ala era a lui mos martin ...
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

lol...pai eu am primit 4 mil si nu l-am dat....cum draq sa-l dau cu 500k. M-am uitat pe a transferuri si ceva asemanator e estimat la 7 mil. Agresivitate mica, super tanar, caracteristici principale ff bune, celelalte bunicele sau extraordinare(99%), iar celalalte nemaximalizate. Cu 500k se vadn jucatori exact ca el ......DAR CU 10 ANI MAI BATRANI :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
warchilde

Post by warchilde »

4M pe juc asta?? :shock: :shock: :shock: :shock: ar fi trb sa il dai :twisted: :twisted: acum...cu doua skiluri sub 70....nu mai face atat..cel putin nu din pct meu de vedere :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

7M ... nu stiu daca iei. poate daca avea viteza si tehnica sub 50. daca sunt maximizate la 70 sau sub ... deja nu mai e chiar asa bun jucatorul ... viteza mai ales pentru un jucator de banda conteaza tare mult pentru ca daca e mare ii poti pune ordin individual play along wing.
na oricum, bafta cu el, sa ajungi cat mai sus
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

ms ...eh, eu cred ca o sa ma resemnez. Nu cred ca o sa-l mai vand pt. ca parca nu ma lasa inima sa-l vand pe 2 mil :evil: ....cate sperante imi pusesem in acest jucator....of of. Oricum cred ca o sa ajunga in jur de 80%(eu inca sper la un 83-85% :evil: ) si o sa fie un titular incontestabil in diviziile H,G,F. :idea:
utopicul
Team Manager

Post by utopicul »

Inca ceva....un jucatotor de 80%(in jur de 80%), cum ar fi asta, cam pana la ce divizie poate fi considerant un jucator bunicel? E bun pt. E?
warchilde

Post by warchilde »

thats the spirit..nu are rost sa il vinzi..ca nu o sa iei cat speri tu pe el...si mai bine il pastrezi..ca o sa te ajute :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

un jucator este considerat bunicel pana cand il folosesti. eu sunt locul 1 in D si totusi am CM-ul cel mai bun care e 82 (sau poate a trecut de curand la 83 cu experienta). si cand voi ajunge in C ... deocamdata tot pe asta il am cel mai bun. joci cu jucatorii pe care ii ai ... pana ai altii mai buni. e bun atata timp cat nu ai altul mai bun.
Daimon

Post by Daimon »

utopicul wrote:Inca ceva....un jucatotor de 80%(in jur de 80%), cum ar fi asta, cam pana la ce divizie poate fi considerant un jucator bunicel? E bun pt. E?
nu conteaza de cat e. conteaza cat scoate pe meci. in E un jucator care iti socate in jur de 66 e suficient.
rood
Team President

Post by rood »

de aceea am sa stau eu un sezon in G :wink: ...sa mai astept niste jucatori. C e de cumparat scumpeturi nu pot. :)
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Bogdanus
Assistant Coach

Post by Bogdanus »

Deci sincer sa fiu nici eu nu as da mai mult de 500 K lol totushy are 18 ani si e de calitate 74% si eu ma uit pe lista de transferuri si vad pe astia de 90% cam asha cu 20 MIL si tu vrei 7 MIL pe asta ???
Manager : Bogdanus
Team : FC UCL
Image
Image
Image
Locked

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”