De ce nu pot vinde ?

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Carly
Team Manager

De ce nu pot vinde ?

Post by Carly »

De ce nu pot vinde un jucator ? .... Am un atacant de 32 de ani ... care nu am buton sa-l vand ... absolut toti jucatorii in afara de ala ii pot vinde da pe ala nu ? ... de ce ... ? .... Mai am unu de vanzare tot de 32 de ani ... deci nu cred ca aia ar fi problema ... :cry:
Image
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Nu poti vinde pentru ca jucatorul respectiv se va retrage. Probabil ca ai sters mesajul care te anunta ca se va retrage.
Carly
Team Manager

Post by Carly »

pai nu-mi amintesc .. da oricum ideea e ca daca se va retrage .... de ce nu scrie acolo cand se retrage ca are casuta speciala acolo la contracte ... sau ... de ce mai avea 54 de zile de contract si acuma i-am dat extindere pe 2 ani si a acceptat ?
Image
Daimon

Post by Daimon »

nu stiu care e faza. eu stiu ca la un moment dat am scos la vanzare un jucator batran si cat era pe lista a aparut anuntul ca se retrage (iti scrie la contracte parca.. cate zile mai are, incepand cu ultimele 20 daca nu ma insel)
Carly
Team Manager

Post by Carly »

ok bun aia inteleg si eu .. dar atunci de ce am putut sa-i prelungesc contractulk pe 2 ani ? ... pana la 34 ??? daca el mai avea jumate de an contract si se retragea si nici nu pute-am sa-l vand ?
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Aici nu stiu ce sa zic. Am impresia ca la contracte scrie doar in ultimele 20 de zile si ca mesajul il primesti la 30 de zile, nu stiu exact.

Am si eu un jucator in aceleasi conditii pe care l-am luat si i-am dat contract pe 3 ani.

S-ar putea sa fie un bug faptul ca ai prelungit contractul si ti-a acceptat desi el urma sa se retraga. Daca se dovedeste asa ar trebui semnalat acest BUG pe forumul in lb engleza.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”