Cam pana la cat dureaza simularea de dimineata?
Moderator: Romanian Moderators
Cam pana la cat dureaza simularea de dimineata?
K nu ma mai fost sa vad de dimineata si nu stiu cam cat ar mai putea dura?
-
- Member of the Soccer Project Association
simularea de dimineata este cea mai lunga deoarece atunci este numarul maxim de meciuri (toate echipele joaca, chiar si botii), atunci se reface fitness-ul, se revizuiesc accidentarile, se termina contracte, investitiile in stadion samd.
dureaza pana pe la 7:30-8 parca (ultima data cand ma trezeam eu pe la astfel de ore)
dureaza pana pe la 7:30-8 parca (ultima data cand ma trezeam eu pe la astfel de ore)
bunicutzu wrote:simularea de dimineata este cea mai lunga deoarece atunci este numarul maxim de meciuri (toate echipele joaca, chiar si botii), atunci se reface fitness-ul, se revizuiesc accidentarile, se termina contracte, investitiile in stadion samd.
da, asa e...de la o vreme incoace simularile de dimineata tin foarte mult
ECHIPA: Fc Iasi
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
MANAGER: borissman
Traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul !!! (Mircea Badea...respect)
-
- Member of the Soccer Project Association
antrenamentul jucatorilor plus recuperarea de dimineata plus meciurile de cupa cand sunt.Carly wrote:da ok .. tin . nu asa mult .. adik pe la 7:30 deobicei merge ... dar eu nu inteleg ce simulari is sambata ??? .. ca deja e a 3-a sambata cand la ora 6 dimineatza incerc sa intru si nu pot !!!
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"