tactica

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
Smileman
Assistant Coach

tactica

Post by Smileman »

sal...sunt incepator si am si eu o intrebare...am cei mai buni oomeni asa: Un GK de rating 50%un LB de 48 unCb de 49% un SW de 48% un RB de 49% un LM de 48% 2CM de 49% 2 RM de 48% un CF de 47% si un RF de 49%

ce tactica ziceti ca e cea mai buna..eu as incerca un simplu 5-3-2 cu SW la mijlocul voi ce ziceti? uitati'va si la echipa marian united dc va ajuta...

ps:am incercat un 5-4-1 da mi'am laurt'o cu 6-1:D
am maine un amical si icnerk un 3-4-3 sa vad ce iese....
Last edited by Smileman on Wed Aug 08, 2007 10:56 pm, edited 2 times in total.
Mariu$
Team Board Member

Post by Mariu$ »

L.O.L

PS: joaca cu cei mai buni jucatori!
FOREVER UNITED
rood
Team President

Post by rood »

Nu dispera..asa e la inceput! :lol: Bine ca ai dat un gol. Eu am "petrecut fo 10 meciuri" la inceput pana am dat si eu un gol! :D
Antreneaza jucatorii la fiecare simulare si echipa o sa creasca.
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
Smileman
Assistant Coach

Post by Smileman »

am noroc ca mi'a dat jucatori tineri unu doi trece de 24....
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

vezi pe viitor ca e mai usor sa mergi cu mouse-ul pe patratele alea si iti spune ce rating are. e criminal sa stai sa numeri patratele la fiecare jucator :shock: sau dai click pe jucator si iti arata acolo la calitate globala. un numar intre 0 si 100 teoretic, practic intre vreo 20 si 95. la inceput e greu ... trebuie un sezon-doua sa antrenezi jucatorii sa ajunga la un nivel de competitie bun. dar esti in H, si ceilalti sunt aprox. la fel.
rood
Team President

Post by rood »

ai o echipa bunicica! Nu ff agresivi...ai foarte multi juniori si distributia jucatorilor e destul de echilibrata.
Antreneaza calitatile principale (cele 2 care sant in bold) la maxim, apoi antreneaza stamina pana in jur de 55%...apoi treci la celelalte skiluri.

Nu vinde jucatori inca!
Daca vrei sa faci ceva util, calculeaza calitatea ascunsa la fiecare si renegociaza contractele la toti jucatorii (adu toata echipa sub 300 de euro pe meci). Garantata acum accepta usor asa ceva. Propune 200 si apoi cresti din 10 in 10. Peste 2 sezoane o sa te feliciti pt asta! :lol: Eu si acum am jucatori care joaca 67 si au salariu de 250 pe meci pt inca un sezon si un pic! :)

bafta

edit: scade pretul la 13 euro la toate tipurile de meciuri (liga, amicale, cupe amicale) Din pacate nu ai prea multi fani. Dar asta se rezolva cu timpul.

edit2: incearca sa alternezi 5-3-2 zid def cu 4-3-3 mingi lungi pt inceput.
Toata tactica depinde si de adversar.
Last edited by rood on Wed Aug 08, 2007 11:42 pm, edited 1 time in total.
Smileman
Assistant Coach

Post by Smileman »

pai toti au in bold agression..ce tip de antrenamentr fc pt asta...?
rood
Team President

Post by rood »

ultimile 2 calitati sant calitatile principale. Cu alea incepi. Ca un reper...fitnessul este ultima calitate de pe coloana a doua!

ok?

de ex la portari...
Play Along.....si...
Reflex

sant calitatile principale!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

agresivitatea nu se poate antrena! cu cat se naste cu atat moare.
Crouch
Coach

Post by Crouch »

Nu vinde jucatori inca!
Daca vrei sa faci ceva util, calculeaza calitatea ascunsa la fiecare si renegociaza contractele la toti jucatorii (adu toata echipa sub 300 de euro pe meci). Garantata acum accepta usor asa ceva. Propune 200 si apoi cresti din 10 in 10. Peste 2 sezoane o sa te feliciti pt asta! :lol: Eu si acum am jucatori care joaca 67 si au salariu de 250 pe meci pt inca un sezon si un pic! :)
[/quote]

Incredibil cum e posibil asa ceva? Jucatorii mei cu cat sunt mai buni ca atat cer mai mult :D
bunicutzu

Post by bunicutzu »

Crouch wrote:Incredibil cum e posibil asa ceva? Jucatorii mei cu cat sunt mai buni ca atat cer mai mult :D
pai e posibil pentru ca jucatorul semneaza un contract pe 3 ani. in aia 3 ani .. indiferent cat de bun devine el tot contractul ala il are si nu cere altul. toti ar cere mai mult daca i-ar intreba cineva ... dar de ce sa-i intrebi? :D
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”