2meciuri consec. cu echipa 1

Discutii libere despre orice subiect

Moderator: Romanian Moderators

Post Reply
rood
Team President

2meciuri consec. cu echipa 1

Post by rood »

Oare e bine?
Am doua cupe nasoale vineri dimineata. Oare e bine sa folosesc aceeasi echipa (1) in doua meciuri consecutive? Fitnessul nu scade la nici un jucator cu mai mult de 3% in cupe amicale.

Am mai facut asta dar la diferenta de 2 simulari. Parca as incerca si la prima cupa chit ca joc semifinala cu Laszlo's...locul 1 in F. Ultima data, tot intr-o semifinala, a fost doar cu 5 sau 6 puncte peste mine si tot nu am folosit prima echipa, ci o combinata 1+2. Meciul ala s-a treminat (2-1) pt ea. Dreaq de fata ..mai! :lol:

Acu' is cam hraparet...deoarece ar trebui sa ma axez pe cupa a doua unde daca joc prima echipa intru sigur in finala....cu warchilde!!!
Nu as vrea sa-mi refuz asa o placere...ca sa nu mai vorbim de bani.!!!
:D :D :D

pareri va rog frumos!

cu multumiri anticipate!

bafta

edit @ warchilde: fara parerea ta dragutza ca tu esti direct implicat si stim ce-ti poate pielea!!! :lol: :lol: :lol: Dreaq de baiat! :lol:
It is physically impossible for PIGS, to look up into the sky!
bunicutzu
Member of the Soccer Project Association

Post by bunicutzu »

rood ... uita-te la meciurile mele de azi. ultimele 3. am jucat cu aproape aceeasi echipa, aveam nevoie sa le castig pe toate. niciun jucator nu mi-a scazut la fitness sub pragul de nerecuperat intr-o zi (adica 85%). doar ca performantele au scazut incet incet odata cu conditia. normal nota scade cu 0.4 la fiecare punct de moral/conditie in minus. in functie de asta vezi si tu cu ce jucatori preferi sa joci.

p.s. oricum cred ca si warchilde ar prefera sa joace cu tine finala decat cu Laszlo's :D nu-i asa?
rood
Team President

Post by rood »

ai si raspuns mai?.... :D

multam !

sant doua cupe diferite...aceea cu Laszlo e separat. In ambele am ajuns in semis. Primul meci e cu Laszlo's , al doilea e cu unul din H (in cupa la warchilde). Deci interesul lui e sa sar din schema! :lol: :lol: :lol:

cred ca o sa-ti urmez sfatul. Sarumana! :lol:

Meri la culcare ca-i tarziu!

somn usor! :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

merg merg acum :) am stat sa prind o cupa de 115k fara grupe :) si spre norocul meu (de mult nu am mai avut asa) au intrat 3 din H :) cupa open. i love this game :twisted:
rood
Team President

Post by rood »

ma uitam si eu dupa asa ceva insa se pare ca esti mai rapid! Fast hand! :lol:

Mai ma un loc liber si mai astept...in Canada e doar 6 seara si acu pica pestele al mare...cand doarme Europa!
De ce dreaq ai crezut ca te trimit la culcare?!!? :lol:
Pervers mai sant! :lol:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

mai e una de 99k :twisted:

apropo, cel mai bun din cupa respectiva e un manager "caca" cu echipa "pipi" si cu stadion "pisu". muhaha.
rood
Team President

Post by rood »

inventivitatea noastra nu are limite. Meri mai la culcare....lasa si la altii! :lol:

Daca tot vorbim....nu-mi vine sa cred ca se cearta astia pe global pt 1000 de euro per jucator pe sezon.!!! :lol:
Vezi la Nytemare cu Ze da Silva. :)
Nu se cearta dar se contrazic.hehe

edit: s-a dus ai aceea de 99. Dar nici cea de 50000 nu arata rau...e doar un G si un F inscris pana acum.! :)
kennyanu

Post by kennyanu »

knd trebuie sa castigi bagi echipa mai buna nu amestecaturi. asculta ce zice "eu" :wink:
Revenit :)
warchilde

Post by warchilde »

bai, eu nu prefer sa sari din schema, dimpotriva.
vreau sa joc cu tine finala...asa ac nu shtiu ce si cum faci..dar vreau sa te vad in finala..ca altfel te joc in picioare :lol: :lol: :lol: hai bafta...baga ce vrei tu..dar cashtiga la mine...asta ma intereseaza :wink:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

rood wrote: Daca tot vorbim....nu-mi vine sa cred ca se cearta astia pe global pt 1000 de euro per jucator pe sezon.!!! :lol:
Vezi la Nytemare cu Ze da Silva. :)
Nu se cearta dar se contrazic.hehe
aham ... uite niste oameni care calculeaza nu ca mine :) interesant. oricum sunt perfect de acord cu Nytemare ca nu e ok cu sign bonusul ala. dar na ... unii trebuie sa calculeze o saptamana pentru asta :)
dupa mine ... prima de victorie e cheia unui management financiar eficient.
Post Reply

Return to “Discutii/Intrebari SoccerProject (ro)”