Se pare ca da, pentru domnii Sherifi conteaza nationalitatea!!
Am vazut mai jos 2 topicuri legate de un moderator roman, si am vrut sa vad motivul pentru care a fost considerat cheater.
Pentru acelasi motiv (poate facut intr-un mod mult mai evident), acum mai mult de o luna am raportat un user cu care trebuia sa joc intr-o cupa amicala. Cu surprindere am vazut ca celelalte meciuri erau programate in urmatoarele 2-3 zile, al meu cu respectivul peste 2 saptamani. Am incercat sa inteleg de ce, si am vazut ca baiatul nu avea zile libere pentru aceasta perioada: avea provocari facute uneia si aceleiasi echipe.
Chestia asta m-a indignat stiind ca au mai fost echipe romanesti care au fost inchise din acelasi motiv, precum si faptul ca-si batea joc de toti care erau inscrisi in acea cupa, care trebuiau sa-l astepte...
Numai ca spre surprinderea mea dupa ce am facut raportarea, userului respectiv nu i-a mai fost acceptata nici o provocare de catre echipele satelit pe care le mai avea. Deci tipul a fost anuntat de catre cine a primit raportarea. Mai mult, nu s-a mai logat mai mult de o saptamana inaintea meciului de cupa amicala care l-a avut cu mine, pentru a ma face sa cred ca a primit ban. Iar de atunci am vazut ca toate amicalele le-a jucat in deplasare. Este mai mult decat evident ca lui, numai i s-a atras atentia sa nu mai continue...
Dupa chestia asta nu l-am mai studiat, dar astazi vad cu stupoare ca a mai si promovat cu mine in serie si vad ca alti useri sunt inchisi pentru acelasi lucru.
Gresesc oare, spune-ti voi:
http://www.soccerproject.com/spnewl_tea ... =17&type=3
Rugamintea mea este pentru moderatorii romani: cum se poate explica treaba asta? Daca am facut deja cheat report , ce mai trebuie facut pentru a primi o explicatie, si poate nu numai eu...
Unitati de masura diferite?!
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Prin cheat-report nu primesti tu explicatie ci doar le spui sherifilor ca acel manager triseaza si sa il cerceteze.
Explicatii primesti doar in cazul in care esti tu cel banat si ceri explicatii.
Acuma faza asta e ciudata dar cred ca au inceput si serifii sa avertizeze. Daca vezi ca managerul acela mai greseste mai fci un cheat-report si cred ca va fi banat la a2-a greseala. Ideea e ca , cred eu, depinde de gravitatea greselii sau furtului sau trisarii...
Explicatii primesti doar in cazul in care esti tu cel banat si ceri explicatii.
Acuma faza asta e ciudata dar cred ca au inceput si serifii sa avertizeze. Daca vezi ca managerul acela mai greseste mai fci un cheat-report si cred ca va fi banat la a2-a greseala. Ideea e ca , cred eu, depinde de gravitatea greselii sau furtului sau trisarii...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Nu asteptam o explicatie dupa cheat report. Mi s-a parut normal sa intreb intai moderatorii romani cum se poate explica treaba asta, din moment ce useri romani sunt banati pentru acelasi motiv. Cred ca si asta e unul din rolurile pe care le au moderatorii, nu?
Nu inteleg faza cu 'Daca mai vezi ca greseste...'. Adica unii mai pot avea o sansa, iar altii nu?!
Nu inteleg faza cu 'Daca mai vezi ca greseste...'. Adica unii mai pot avea o sansa, iar altii nu?!
-
e posibil ca respectivul chiar sa fi fost banat si apoi sa ii dea echipa inapoi el promitand ca nu va mai face. si nici nu mai face. deja daca joaca in deplasare .. nu mai are beneficiu.
pe langa asta ... meciurile jucate in deplasare pot fi luate de pe pool. si nu poti chema asta cheat. chiar daca prinde acolo o echipa cu care joaca 10 amicale ... nu e cheat.
pe langa asta ... meciurile jucate in deplasare pot fi luate de pe pool. si nu poti chema asta cheat. chiar daca prinde acolo o echipa cu care joaca 10 amicale ... nu e cheat.
Deci sa-nteleg ca pot sa-mi mai fac cateva echipe kamikadze, sa bag amicale la greu pana se prinde cineva, si apoi daca promit ca nu mai fac voi fii iertat?!
Eu vorbeam de meciurile pe care le-a jucat acasa, si scuza-ma, mi-e greu sa cred ca cineva cauta pe pool doar o anumita echipa cu care sa joace amicale. Care ar fii motivatia?
Eu vorbeam de meciurile pe care le-a jucat acasa, si scuza-ma, mi-e greu sa cred ca cineva cauta pe pool doar o anumita echipa cu care sa joace amicale. Care ar fii motivatia?
-
pai nu trebuie sa caute una anume ... doar sa caute una slaba .. si gaseste una care baga. oricum, ideea e ca daca joaca in deplasare nu are nici un avantaj. nu conteaza cu cine joaca, poate juca si toate meciurile cu aceeasi echipa (ma rog, in cazul respectiv are probleme echipa care joaca acasa).
dar uite, daca eu, vreau sa joc peste o saptamana meciuri la greu, acasa, si pun oferte la pool pentru fiecare simulare. le pun duminica seara pentru toata saptamana. si vine unu care vede echipa, vrea sa joace si el meciuri, si pe luni de la 10 ma prinde pe mine echipa convenabila, de la 14 ma vede iar ca sunt acolo, apoi mai departe ma ia de la toate simularile. ce vina are omu? ce face ilegal? e dreptul lui.
si nu o lua asa dur, sunt oameni si sherifii aia. daca vorbesti frumos si iti recunosti vina, dai un motiv bun, promiti ca nu mai faci, si nu e o chestie prea grava (asta nu e, sa fim seriosi) te iarta. si martori sunt de-ai nostri multi care au fost iertati.
de unde chestia asta cu discriminarea? avem noi romanii asa o manie de a ne simti persecutati ... nu cred ca e cazul (sau nu ar fi asta o dovada)
parerea mea.
dar uite, daca eu, vreau sa joc peste o saptamana meciuri la greu, acasa, si pun oferte la pool pentru fiecare simulare. le pun duminica seara pentru toata saptamana. si vine unu care vede echipa, vrea sa joace si el meciuri, si pe luni de la 10 ma prinde pe mine echipa convenabila, de la 14 ma vede iar ca sunt acolo, apoi mai departe ma ia de la toate simularile. ce vina are omu? ce face ilegal? e dreptul lui.
si nu o lua asa dur, sunt oameni si sherifii aia. daca vorbesti frumos si iti recunosti vina, dai un motiv bun, promiti ca nu mai faci, si nu e o chestie prea grava (asta nu e, sa fim seriosi) te iarta. si martori sunt de-ai nostri multi care au fost iertati.
de unde chestia asta cu discriminarea? avem noi romanii asa o manie de a ne simti persecutati ... nu cred ca e cazul (sau nu ar fi asta o dovada)
parerea mea.
-
mady a fost banat pentru aceeasi chestie...dar, banurile nu se discuta pe forum. voi vorbi personal cu 2 apropiati si voi avea grija sa primeasca ce merita...sau macar ma voi stradui...am mai facut-o 
am zis mai sus motivul pentru care acest topic este inchis. dady20 sa imi dai mesaj zilele urmatoare dak vrei sa vezi sf povestii

am zis mai sus motivul pentru care acest topic este inchis. dady20 sa imi dai mesaj zilele urmatoare dak vrei sa vezi sf povestii

Revenit