mai am si eu inca 2 nelamuriri. am observat ca de sezonul acesta se premiaza fiecare runda a cupei in parte. cei care nu participa in runda 1 vor primii automat premiul de 10k? pt. ca si eu fac parte din aceasta categorie. stiu ca nu conteaza din punct de vedere financiar dar....curiozitatea.
Si inca o intrebare...am pus pe lista de transferuri starul echipei mele...LB care a implinit ieri 19 ani, calitate 81% maximalizat de tot. Am cerut 5M(si i-am primit). Acum imi pare rau. Credeti ca e un pret bun sau nu?
doua intrebari
Moderator: Romanian Moderators
-
- Team President
Nici eu nu particip in prima runda. Din pacate cred ca nu se premiaza echipele care nu participa.
LB ul ala ar merita 5M zic eu, dar e cam mult sau chiar la limita... salariul lui e ok,dar bonusul de semnare 100k ..cam mult. Ar trebui sa dai un mesaj la serifi ca sa fii sigur ca nu vei fii banat.

LB ul ala ar merita 5M zic eu, dar e cam mult sau chiar la limita... salariul lui e ok,dar bonusul de semnare 100k ..cam mult. Ar trebui sa dai un mesaj la serifi ca sa fii sigur ca nu vei fii banat.

Cine te-a sfatuit sa fii tu insuti , te-a sfatuit gresit...
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
EX-Manager: Dragosh***
EX-Team:Fc Steaua Bucharest***
-
- Team President