SoccerProject @ IRC
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
asta ce inseamna?omul asta nu prea are ce face si isi gaseste de lucru.sincer imi pare rau de el....saracu' probabil nici nu stie ce inseamna viata sociala.....mirc,SP,ICQ.si cate si mai cate....plus ca il vad online ori de cate ori intru pe soccer.....dar i-am vazut poza si sincer....chiar arata a mirc maniak....locul unde poate sa fie cine vra ...cand vrea....ar putea juca in two stupid dogs....personajul principal.deja incepe sa ma enerveze si il trimit la origini cat de curand.

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
- Member of the Soccer Project Association
si mie mi-a placut....si cred ca o eventuala inlocuire a vreunui caine stupid cu pipkin ar aduce deficite prea mari acelui serial si de acici rezulta ca imi retrag propunerea pentru rolul principal....stupid stupid....dar pipkin e deja prea mult.cercel_jr wrote:Bey nu te lua de 2 stupid dogs.![]()
Era un desen animat foarte interesant pt. mine.![]()
![]()

"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"