Moderator: Romanian Moderators
Crede-ma, nu o sa ma zbat prea tare....eventual o mica batalie pt. locul 1 sau 2....in rest doar o mica pierdere de timp.nosferatul wrote: P.S:se merita sa retrogradezi si sa te zbati inca un sezon in H pentru 1,8 M?
intru totul de acord warchildewarchilde wrote:nush...acum in cazul tau...asta e...din pct meu de vedere, cand ash fi vazut premiile ash fi tras mai tare sa cashtig G-ul decat sa retrogradez in H![]()
![]()
in ideea in care premiile chiar sunt alea....desi mi-e greu sa cred... si sper sa nu fie.....in rest ai dreptate...ar trb sa se shtie premiile...dar putem trai si fara sa le shtim
![]()
![]()
![]()
atata timp cat nu e nimic concret poate sa-mi para enorm.kennyanu wrote:in divizia A nu ti se pare mare diferenta d la 1 la 3?jully wrote:mi se pare cam mare diferenta asta la liga H , de la 600 k la 1,8 M![]()
jully wrote: Pai oricum nu reuseam decat maxim un loc 3-4. Am mai spus, nu mi-a mers netu 2 zile si am pierdut un meci pe care il puteam castiga usor. Apoi am mai pierdut vreo 2 si un egal cu un bot(am pus jocator de camp in poarta si tot egal)) deci nu mai am nicio sansa la primele 5 locuri. Cel mult un 6. Anul trecut am promovat din gresala
. Nu prea vroiam sa promovez insa vroiam sa vad cum e in G asa ca am lasat in voia sortii....si am promovat pt. ca meciul decisiv dintre locul 1 si 2 nu s-a terminat la egalitate
. Acum sigur nu ma razgandesc iar daca premiul pt. locul 1 H nu e cel putin 1M ma las de joc. Am mai pierdut o cupa amicala de 32 de echipe pe care eram sigur c-o s-o castig in faza sferturilor. Acum am neaparata nevoie de bani.
p.s. utopic, nu ti se pare mai aproape si mai mare castigul in bani pentru care sa tragi la castigarea ligii G decat sa retrogradezi si apoi sa mai astepti inca un sezon sa iei banii din H![]()
![]()
asa ziceai si sezonul trecut ca tu nu o sa promovezi ca ... bla bla bla ... si pana la urma ai promovat
poate te razgandesti si acum