Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

marius alin wrote:se posteaza des in diviziile B si C, dar sunt 2 - 3 zile pe saptamana in care nu se posteaza nimic si, in pararea mea :lol: , cred ca topicul se va duce jos si odata ce e jos lumea isi pierde interesul :lol: ... puneti l sticky la loc ...ca eu chiar cred ca nu va deranja asa tare :? si din moment ce e ceva cu traditie si vechime, trebuie sa ramana acolo :roll: ... deci, asteptam, si data viitoare chiar v as ruga sa intrebati si organizatorii, nu sa discutati numai intre voi :evil: .... bafta multa si multumesc anticipat :wink:
ce vrei sa la faci la comunisti :evil: :evil: probabil au ingropat cea mai complexa competitie de pe forum :evil: :evil: o sa va invit la pomana :evil:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

kosmine, la care tari te referi cand zici "alte forumuri ale altor tari au forum special pt campionatele nationale pe forum"? in general, daca te uiti si pe alte forumuri, nu sunt prea multe topicuri sticky. Si motivul cred ca este clar: daca sunt multe sticky => alte topicuri sunt non-stop jos si prin urmare nimeni nu le mai vede. astfel, subforumul respectiv este "sugrumat" de sticky. Apoi un motiv poate mai putin clar, topicurile sticky sunt pentru a scoate "esentialul" in evidenta. daca totul e esential ... se pierde "esentialul".

kosmine, sper sa nu ma (ne) intelegi gresit, nu am nimic cu campionatul tau, chiar din contra, imi place foarte mult initiativa ta. si daca mi-as permite (date de competitie) as juca si eu in el. am lasat divizia A sticky pentru ca ea este "esentiala", acolo trebuie sa tinda sa ajunga toti.
Kosmin

Post by Kosmin »

uitate la forumul polonez sau al ceh sa vezi acte stick-uri sunt si au si forum special pt asta, degeaba spui ca apreciezi initiativa daca nu stii sa o apreciezi
cuvintele sunt egale cu zero faptele conteazaa pt ca ele raman dovada cuvintele se pierd cu timpu

cum am mai spus editia asta a campionatului o voi termian pe acest forum probabil editia viitoare o voi continua pe alt forum asta in conditia in care voi renunta de tot
bunicutzu

Post by bunicutzu »

kosmine, nu vad de ce te oftici. de ce sunt atat de importante sticky-urile alea pentru tine.
ma uit la forumul polonez si vad asa (cupe amicale):
Sticky: Champions League Poland - Zapisy i Uczestnicy
Sticky: Champions League Poland - Terminarz i Wyniki
Sticky: Champions League Poland - Regulamin i Pytania
- deci 3 sticky si toate referitoare la Champions League. nimic campionatul national.

Pe primul subforum la polonezi vad mai multe sticky-uri, dar cate sunt despre un campionat national (ce sa mai vorbesc de subdivizii?):
Sticky: Problemy z dzia³aniem strony SP - probleme cu SP-ul
Sticky: Szkó³ka juniorska - juniori
Sticky: SPMT - spmt
Sticky: Wszystko co powinien wiedziec poczatkujacy
Sticky: Tools for soccerproject
Sticky: Wszystko o SPFA - spfa
Sticky: Koniec sezonu 19 / Pocz±tek sezonu 20 (UPDATE) - premii de sfarsit de sezon
Sticky: Zapro¶ znajomych do SP i zostañ cz³onkiem SPFA za darmo tot ceva cu spfa
Sticky: HS - ukryta umiejêtno¶æ (hidden skill) - hidden skill
Sticky: SoccerProject UEFA
Sticky: Propozycje do FAQ

deci unde e la polonezi ce spui tu?

hai sa ne uitam la cehi:
- cupe amicale - 4 sticky!
Sticky: H divizni turnaje
Sticky: Pøáteláky
Sticky: Vitezove cz-sk trofeji 2
Sticky: Male turnaje pro 4 tymy

in subforumul legat de SP sunt 11 sticky-uri despre: esti nou in SP?, translations, SPMT, ceva de genul "cum merge campionatul", ceva cu numele real al managerilor slovaci si cehi samd.

tot asa, nu vad nici aici niciun sticky (daramite mai multe) despre o cupa a forumului samd.
asa ca nu inteleg de ce crezi ca am avea ceva cu topicurile tale pentru diviziile B si C. si nu inteleg de ce ai renunta la asta din aceasta cauza. nu este o "retrogradare", ci doar s-au aglomerat prea multe sticky-uri si subforumul isi pierde utilitatea cand se intampla asa.
Imi pare rau ca nu apreciezi ca iti raspund, iti explic motivele pentru care am luat hotararea pe care am luat-o (impreuna cu kenny, repet) si continui sa joci rolul de victima. Ai mai sus dovada seriozitatii cu care am luat in calcul discutia cu tine, si a efortului depus de mine pentru a-ti explica motivele hotararii. astea sunt faptele!
Kosmin

Post by Kosmin »

si tu nu intelegi ca esti comunist rau mare scofala 2 topicuri stiky va omora rau de tot va statea pe suflet. ale dreacu topicuri da si este o retrogradare si no fac pe victima pt ca sunt victima unor comunisti, si sunt importante stickurile pt ca sunt populare si credeam ca sunt apreciate dar vad ca nu din pacate asa ca comunistilor nu va mai obositi sa dati explicatii de 2 lei bla-bla ca se sugruma forumu bla-bla sunteti jalnici
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

polonezii au 18 stickuri + 11 anunturi si nu se intampla nimic
la noi cat sa fie? 7-8 stickuri la cupe amicale

si de ce doar divizia b si c nu mai sunt stickuri?Celelalte competitii au ceva in plus sau ce...?N-am nimic cu managerii care le organizeaza :D

mah sa nu ma intelegeti gresit bunicutzu si kenny dar frumos ar fi sa nu ma fie nici o competitie stick deoarece nu sunt esentialul subforumului nu?De ce doar anumite competitii sa fie si altele nu?

de exemplu cand am intrat pe forumul amicale/cupe amicale am vrut sa vad daca a mai postat cineva la divizia c si nu am gasito acolo sus si am crezut ca ati sters si divizia ,apoi mam uitat la b si la fel nu am vazuto.Apoi leam gasit mai jos cu vreo 4-5 topicuri mai jos.
Acum daca se creeaza alte topicuri si/sau se scrie in cele curente diviziile b si c se duc pe alta pagina.Iar managerii care joaca in ele vor crede ca nu mai sunt,mai ales cei care nu prea au timp nici sa afiseze rezultatele nu crec ca au timp sa caute topicurile respective pe alta pagina.
bunicutzu

Post by bunicutzu »

pai asa fiecare vrea ca topicul lui sa fie sticky si vor fi 30 de topicuri sticky si care va mai fi rostul atunci? ca pentru a gasi divizia B tot la sfarsit vei cauta, nu?
si daca vrea X-ulescu sa faca si el o cupa, cine va mai vedea cupa lui? care va fi pe al 31-lea loc?
si am ales divizia B si C sa nu mai fie sticky pentru ca erau 3 divizii, si divizia A a ramas sticky. divizia B si divizia C tin de aceeasi competitie, si nu mai este nici o cupa cu 2 subdivizii.

Si ca sa intelegi motivele mai bine, va dau un exemplu clar. cupa lui dardar, mesaj postat pe 03.02 nu a avut niciun raspuns. oare de ce? oare cine a vazut-o? cine sa o vada daca e plin de sticky? oare ceilalti nu au dreptul sa faca o cupa? sa incerce macar, sa aiba o cat de mica sansa la audienta?
cine vrea sa intre la divizia B/C chiar nu poate naviga 5-6 topicuri in jos?

si stefa, nu ma intereseaza ca polonezii au n sticky-uri, sa le puna pe toate sticky. parerea mea este ca nu e normal sa fie asa, dar cum ei au moderatorii lor ... e treaba lor. daca eu pun 5 anunturi si 11 sticky, oare nu tot jos veti cauta dupa divizia B/C dupa cele 2-3 zile cand nu se posteaza? nu vor fi al 15-lea topic? si prin urmare, cu ce va fi diferit fata de acum cand nu sunt sticky?
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

deci sa inteleg ca nu mai sunt sticky din cauza ca au 2 subdivizii sau tin de A?
se va intampla ceva cu diviziile b si c dar nu voi zice eu si doar kosmin daca va vrea.

bunicutzu, daca vei face 5 anunturi si 11 stickuri iar diviziile b si c vor fi tot sticky vor fi acolo ca sticky ,nu conteaza de celelalte topicuri,dar daca faci cum zici tu si mai se si scrie in celelalte normal ca b si c vor cu 10 sau pe cealalta pagina :P

nu mai comentez nimic.
faceti ce vreti.
Kosmin

Post by Kosmin »

bahhhhhhhhhhhhh tu chiar nu intelegi ca asta era o cupa de traditie aia alu dardar era doar un anunt probabil pt o cupa sp, explicatiile tale is prostesti si jalnice rau de tot ia zi-mi tu acte cereri ai primit ca sa faci cupe amicale sticky, cupele de traditie si de lunga durata ar fi trebuit sa fie sticky al fel ca si diviziiile abc , cupa cupelor, cupa regelui trofeu carpati sarpele cu pene pt sunt competitii unele de mare anvergura fara precedent pe forum dar voi 2 comunisto notorii veniti cu niste explicatii prostesti si de 2 lei
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote: si stefa, nu ma intereseaza ca polonezii au n sticky-uri, sa le puna pe toate sticky. parerea mea este ca nu e normal sa fie asa, dar cum ei au moderatorii lor ... e treaba lor. daca eu pun 5 anunturi si 11 sticky, oare nu tot jos veti cauta dupa divizia B/C dupa cele 2-3 zile cand nu se posteaza? nu vor fi al 15-lea topic? si prin urmare, cu ce va fi diferit fata de acum cand nu sunt sticky?
pai cum dracu sa te intereseze, ei stiu sa aprecieze realizarea unui asemenea campionat care implica o enorma de multa munca si timp pierdut pt realizare de clasamente culegere de rezultate
bunicutzu

Post by bunicutzu »

din momentul asta, explicatiile mele s-au terminat. data urmatoare cand voi face ceva, voi fi comunist si nu voi mai spune nimic. nu voi anunta, nu voi da explicatii, treaba voastra cum va descurcati. si sa nu mai veniti la mine cu cereri de orice fel, voi fi comunist si le voi ignora.
iar despre diviziile B si C ... cei pe care ii vei dezamagi renuntand sunt participantii, eu voi ramane doar cu un gust amar.
sanatate!
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:din momentul asta, explicatiile mele s-au terminat. data urmatoare cand voi face ceva, voi fi comunist si nu voi mai spune nimic. nu voi anunta, nu voi da explicatii, treaba voastra cum va descurcati. si sa nu mai veniti la mine cu cereri de orice fel, voi fi comunist si le voi ignora.
iar despre diviziile B si C ... cei pe care ii vei dezamagi renuntand sunt participantii, eu voi ramane doar cu un gust amar.
sanatate!
nu dezamagesc pe nimeni nam cerut mare lucru ci doar 2 topicuri sa fie facute sticky mare scofala, si nu renunt ma retrag oricum vroiam sa ma retrag chiar ma intelesesem cu cineva ca sal preia el de la un moment dat dar numai am timp nici interesu si pasunea necesara organizarii acestui campionat si ultimele fapte cu stickurile au pus capac tu vrei sa-mi pui in carca mia ca-mi voi dezamagi aprticipantii ca sa te scoti tu bazma curata si tu no sa mai raspunzi pt ca nai ce sa raspunzi nu mai ai explicatii
unicool

Post by unicool »

Kosmin wrote:
bunicutzu wrote:din momentul asta, explicatiile mele s-au terminat. data urmatoare cand voi face ceva, voi fi comunist si nu voi mai spune nimic. nu voi anunta, nu voi da explicatii, treaba voastra cum va descurcati. si sa nu mai veniti la mine cu cereri de orice fel, voi fi comunist si le voi ignora.
sanatate!
nu dezamagesc pe nimeni nam cerut mare lucru ci doar 2 topicuri sa fie facute sticky mare scofala, si nu renunt ma retrag oricum vroiam sa ma retrag chiar ma intelesesem cu cineva ca sal preia el de la un moment dat dar numai am timp nici interesu si pasunea necesara organizarii acestui campionat si ultimele fapte cu stickurile au pus capac tu vrei sa-mi pui in carca mia ca-mi voi dezamagi aprticipantii ca sa te scoti tu bazma curata si tu no sa mai raspunzi pt ca nai ce sa raspunzi nu mai ai explicatii
ei hai ca o dai in balarii deja....pretentii sa ai cupe sticky si asa mai departe....topicurile sticky sunt topicuri de interes general nu cupele amicale pe forum.....ce interes general are cupa ta?...niciunul.....doar pt participanti....restul le ignora dar probabil sunt deranjati de faptul ca trebuie sa caute mai jos pe forum pentru a gasi ceea ce cauta pentru ca sunt mii de topicuri sticky...topicuri de interes restrans.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
Kosmin

Post by Kosmin »

nam nici o pretentie ca nu faceam pt mn ci pt comunitatea romana, pai uitate si tu cate vizualizari are topicurile acestea, dupa parerea mea cele mai populare cupe ar trebui sa fie sticky si acele cupe de interes , nu era nici o problema daca nar fi fost niciodata sticky dar ele au fost sticky si acuum nu ami sunt ce sa schimbat intre timpsi am intreb dcaac nu erau de interes atunci de ce dracu au mai fost facute sticky si numai ziceam nimic
stefa
Team Board Member

Post by stefa »

unicool wrote:
ei hai ca o dai in balarii deja....pretentii sa ai cupe sticky si asa mai departe....topicurile sticky sunt topicuri de interes general nu cupele amicale pe forum.....ce interes general are cupa ta?...niciunul.....doar pt participanti....restul le ignora dar probabil sunt deranjati de faptul ca trebuie sa caute mai jos pe forum pentru a gasi ceea ce cauta pentru ca sunt mii de topicuri sticky...topicuri de interes restrans.

unicool tu o dai in balarii deja..
la sectiunea amicale/cupe amicale ce ai vrea sa gasesti? filme,muzica,ce anume...?

normal ca o sa gasesti cupe amicale care unele sunt deja de mult timp organizate.
imi spui si mie care restul?doar cine participa in cupe amicale sau amicale intra pe sectiunea aia..
asa ca nu ai cum sa argumentezi ce ai spus :P
ce anume ar vrea ei sa gaseasca?si unde anume sunt mii de topicuri sticky ca eu nu leam vazut.Acum mai sunt doar 6
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”