Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
...
...eu cred ca nici o vina...
Re: ...
...eu nu sunt in masura sa propun ceva,mai ales ca sunt incepator ...dar poate puteti fi mai toleranti cu incepatorii,nu le sariti direct la gat,si incercati sa ii invatati...asta daca vor...nu spuneti direct ca...uite si la ala,vine cu propunerea x,ca se gaseste ala ca vrea ceva,s.a. ...eu cred ca putem avea o alta atitudine fata de oameni in general...fata de incepatori...si daca se considera ca am gresit,ii ok,sa fiu banat,asta ii regula nu ?...insa se poate tolera anumiti manageri incepatori care fac greseli,dar care vor sa invete...Kosmin wrote:cam asa erarara wrote:...eu cred ca nici o vina...si ce propui
Kosmin wrote:dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatoriimircea_ wrote:ca nu citesc regulile forumului inainte sa posteze
...aici ai dreptate...cei care sunt mai demult in SP ar trebui sa aiba un interes mai mare pt ai invata pe cei noi...sau le e frica de concurenta ?
-
- Member of the Soccer Project Association
ai mah ce concurentararara wrote:...aici ai dreptate...cei care sunt mai demult in SP ar trebui sa aiba un interes mai mare pt ai invata pe cei noi...sau le e frica de concurenta ?Kosmin wrote:dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatoriimircea_ wrote:ca nu citesc regulile forumului inainte sa posteze

crezi ca acstiga ceva ca se ia de altii crezi ca castiga ceva daca scrie mesaje multe ?
nu
nu,ziceam si eu sa mai destind atmosfera...oricum...manageri ca Good_Thor,Kosmin,dardar si multi altii ar avea puterea sa nu ii puna direct la zid pe cei ce gresesc ci sa le spuna ce gresesc si cum sa faca sa nu mai greseasca,si sunt sigur ca cei ce vor cu adevarat sa invete vor asculta cu atenti,sau mai precis vor citi...Kosmin wrote:ai mah ce concurentararara wrote:...aici ai dreptate...cei care sunt mai demult in SP ar trebui sa aiba un interes mai mare pt ai invata pe cei noi...sau le e frica de concurenta ?Kosmin wrote: dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatorii
crezi ca acstiga ceva ca se ia de altii crezi ca castiga ceva daca scrie mesaje multe ?
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
unde pot si eu discuta despre promovari tineri centru de tineret ?tuways wrote:Titlul spune totul.
mai precis ...nu a fost promovat pana acum Cm de la centrul meu,desi deja au promovat 2GK,2Cf...seriile de 2...si restul posturilor...doar CM nu...
Last edited by rarara on Wed Aug 20, 2008 8:45 pm, edited 1 time in total.
-
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
incearca si tu aici http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 8&start=15rarara wrote:unde pot si eu discuta despre promovari tineri centru de tineret ?tuways wrote:Titlul spune totul.
-
Eu nu te-am atacat direct ... daca vrei neaparat sa consideri atac considera "atac indirect" pentru ca nu ti-am spus tie, am spus moderatorilor despre tine asadar este o diferenta.
Inainte sa te "atac indirect" te-am avertizat ca nu este bine ce faci aici ma refer la deschiderea de topicuri aiurea si posturi facute aiurea ... recunosti ca te-am avertizat ?
Si inca ceva ... pana nu ai diploma respectiva nu te poti considera psiholog chiar daca ai facut anii respectivi, chiar daca esti considerat bun si sprijinit de un profesor psiholog ... daca ar fi sa plec de la rationamentul tau ... eu ar trebui sa ma consider manager, economist, contabil, avocat, informatician, matematician, inginer, fizician si multe alte specialitati unde sunt considerat bun si am fost sprijinit de profesorii mei de facultate ... ce zici de asta ? ... eu spre deosebire de tine ma laud cu diplome in 3 domenii contabilitate, informatica si inginerie in constructii
Crede-ma ca eu sunt tolerant ... dar ca mai toate "starile umane" exista o anumita limita si din pacate sa depasit in cazul tau.
Concurenta ? ... nu credeam ca poate sa zica cineva de concurenta pe forum ... dar chiar si asa daca vrei neaparat concurenta accept provocarea ... ce fel de concurenta vrei pe forum ? ... si carei premiul cel mare ?
Eu nu te-am pus la perete ... daca era asa nu mai puteai zice nimic.
Manageriat Placut

Inainte sa te "atac indirect" te-am avertizat ca nu este bine ce faci aici ma refer la deschiderea de topicuri aiurea si posturi facute aiurea ... recunosti ca te-am avertizat ?
Si inca ceva ... pana nu ai diploma respectiva nu te poti considera psiholog chiar daca ai facut anii respectivi, chiar daca esti considerat bun si sprijinit de un profesor psiholog ... daca ar fi sa plec de la rationamentul tau ... eu ar trebui sa ma consider manager, economist, contabil, avocat, informatician, matematician, inginer, fizician si multe alte specialitati unde sunt considerat bun si am fost sprijinit de profesorii mei de facultate ... ce zici de asta ? ... eu spre deosebire de tine ma laud cu diplome in 3 domenii contabilitate, informatica si inginerie in constructii

Crede-ma ca eu sunt tolerant ... dar ca mai toate "starile umane" exista o anumita limita si din pacate sa depasit in cazul tau.
Concurenta ? ... nu credeam ca poate sa zica cineva de concurenta pe forum ... dar chiar si asa daca vrei neaparat concurenta accept provocarea ... ce fel de concurenta vrei pe forum ? ... si carei premiul cel mare ?
Manageriat Placut

Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica...nu prea am inteles nimik...oare butonul modifica are legatura cu post - dublu,sau modifica inseamna ca si in viata de zi cu zi a modifica ce ai scris...sau ce legatura au cele doua....dar,stai,nici macar nu te-am rugat sa imi spui tu ce sa fac,cum sa fac bine...contabilitate,s.a.,impresionant insa cum ii vorba aia ,,,daca taceai,filosof ramaneai,,,adik mai bine nu ma bagam pe forum si stateam locului decat sa intalnesc oameni ca tine care nu stiu altceva decat sa critice...si...DE CE NU...Good Thor wrote:Eu nu te-am atacat direct ... daca vrei neaparat sa consideri atac considera "atac indirect" pentru ca nu ti-am spus tie, am spus moderatorilor despre tine asadar este o diferenta.
Manageriat Placut
...si mai bine imi dadeati BAN de la inceput daca voi considerati ca ce am facut eu au DEPASIT LIMITELE DE TOLERANTA...si nu mai ajungeam sa mai vb prea curand...poate evitam discutiile astea enervante si fara rost...
Last edited by rarara on Wed Aug 20, 2008 9:02 pm, edited 1 time in total.
-
ti s-a spus..cu siguranta...pe topicu tau cand ne spuneai de cupa ta intergalacticararara wrote:
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica

L.E:
denyss wrote:rarara wrote:...mai sunt 2 LOCURI...asa ca grabitiva...
mah u nu stii sa folosesti MODIFICA??