Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

rarara
Team Manager

...

Post by rarara »

...eu cred ca nici o vina...
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Re: ...

Post by Kosmin »

rarara wrote:...eu cred ca nici o vina...
cam asa e :lol: si ce propui :twisted:
mircea_
Team President

Post by mircea_ »

ca nu citesc regulile forumului inainte sa posteze :wink:
rarara
Team Manager

Re: ...

Post by rarara »

Kosmin wrote:
rarara wrote:...eu cred ca nici o vina...
cam asa e :lol: si ce propui :twisted:
...eu nu sunt in masura sa propun ceva,mai ales ca sunt incepator ...dar poate puteti fi mai toleranti cu incepatorii,nu le sariti direct la gat,si incercati sa ii invatati...asta daca vor...nu spuneti direct ca...uite si la ala,vine cu propunerea x,ca se gaseste ala ca vrea ceva,s.a. ...eu cred ca putem avea o alta atitudine fata de oameni in general...fata de incepatori...si daca se considera ca am gresit,ii ok,sa fiu banat,asta ii regula nu ?...insa se poate tolera anumiti manageri incepatori care fac greseli,dar care vor sa invete...
Kosmin

Post by Kosmin »

mircea_ wrote:ca nu citesc regulile forumului inainte sa posteze :wink:
dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatorii :wink:
rarara
Team Manager

Post by rarara »

Kosmin wrote:
dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatorii :wink:

...aici ai dreptate...cei care sunt mai demult in SP ar trebui sa aiba un interes mai mare pt ai invata pe cei noi...sau le e frica de concurenta ?
Kosmin

Post by Kosmin »

rarara wrote:
Kosmin wrote:
...aici ai dreptate...cei care sunt mai demult in SP ar trebui sa aiba un interes mai mare pt ai invata pe cei noi...sau le e frica de concurenta ?
ai mah ce concurenta :)
crezi ca acstiga ceva ca se ia de altii crezi ca castiga ceva daca scrie mesaje multe ?
rarara
Team Manager

nu

Post by rarara »

Kosmin wrote:
rarara wrote:
Kosmin wrote: dar oare numai incepatorii sunt de vina ??? fiecare are partea lui de vina de cel ami incepator user pan al cel mai vechi asa ca nu ar trebui gasiti mereu tapi ispasitori incepatorii :wink:
ai mah ce concurenta :)
crezi ca acstiga ceva ca se ia de altii crezi ca castiga ceva daca scrie mesaje multe ?
nu,ziceam si eu sa mai destind atmosfera...oricum...manageri ca Good_Thor,Kosmin,dardar si multi altii ar avea puterea sa nu ii puna direct la zid pe cei ce gresesc ci sa le spuna ce gresesc si cum sa faca sa nu mai greseasca,si sunt sigur ca cei ce vor cu adevarat sa invete vor asculta cu atenti,sau mai precis vor citi...
Kosmin

Post by Kosmin »

ma simt onorat ca mai enumerat 8)
rarara
Team Manager

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by rarara »

tuways wrote:Titlul spune totul.
unde pot si eu discuta despre promovari tineri centru de tineret ?

mai precis ...nu a fost promovat pana acum Cm de la centrul meu,desi deja au promovat 2GK,2Cf...seriile de 2...si restul posturilor...doar CM nu...
Last edited by rarara on Wed Aug 20, 2008 8:45 pm, edited 1 time in total.
Kosmin

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by Kosmin »

rarara wrote:
tuways wrote:Titlul spune totul.
unde pot si eu discuta despre promovari tineri centru de tineret ?
incearca si tu aici http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 8&start=15
Good Thor

Post by Good Thor »

Eu nu te-am atacat direct ... daca vrei neaparat sa consideri atac considera "atac indirect" pentru ca nu ti-am spus tie, am spus moderatorilor despre tine asadar este o diferenta.

Inainte sa te "atac indirect" te-am avertizat ca nu este bine ce faci aici ma refer la deschiderea de topicuri aiurea si posturi facute aiurea ... recunosti ca te-am avertizat ?

Si inca ceva ... pana nu ai diploma respectiva nu te poti considera psiholog chiar daca ai facut anii respectivi, chiar daca esti considerat bun si sprijinit de un profesor psiholog ... daca ar fi sa plec de la rationamentul tau ... eu ar trebui sa ma consider manager, economist, contabil, avocat, informatician, matematician, inginer, fizician si multe alte specialitati unde sunt considerat bun si am fost sprijinit de profesorii mei de facultate ... ce zici de asta ? ... eu spre deosebire de tine ma laud cu diplome in 3 domenii contabilitate, informatica si inginerie in constructii :wink:

Crede-ma ca eu sunt tolerant ... dar ca mai toate "starile umane" exista o anumita limita si din pacate sa depasit in cazul tau.

Concurenta ? ... nu credeam ca poate sa zica cineva de concurenta pe forum ... dar chiar si asa daca vrei neaparat concurenta accept provocarea ... ce fel de concurenta vrei pe forum ? ... si carei premiul cel mare ?

Eu nu te-am pus la perete ... daca era asa nu mai puteai zice nimic.

Manageriat Placut

:lol:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
rarara
Team Manager

Post by rarara »

Good Thor wrote:Eu nu te-am atacat direct ... daca vrei neaparat sa consideri atac considera "atac indirect" pentru ca nu ti-am spus tie, am spus moderatorilor despre tine asadar este o diferenta.

Inainte sa te "atac indirect" te-am avertizat ca nu este bine ce faci aici ma refer la deschiderea de topicuri aiurea si posturi facute aiurea ... recunosti ca te-am avertizat ?

Si inca ceva ... pana nu ai diploma respectiva nu te poti considera psiholog chiar daca ai facut anii respectivi, chiar daca esti considerat bun si sprijinit de un profesor psiholog ... daca ar fi sa plec de la rationamentul tau ... eu ar trebui sa ma consider manager, economist, contabil, avocat, informatician, matematician, inginer, fizician si multe alte specialitati unde sunt considerat bun si am fost sprijinit de profesorii mei de facultate ... ce zici de asta ? ... eu spre deosebire de tine ma laud cu diplome in 3 domenii contabilitate, informatica si inginerie in constructii :wink:

Crede-ma ca eu sunt tolerant ... dar ca mai toate "starile umane" exista o anumita limita si din pacate sa depasit in cazul tau.

Concurenta ? ... nu credeam ca poate sa zica cineva de concurenta pe forum ... dar chiar si asa daca vrei neaparat concurenta accept provocarea ... ce fel de concurenta vrei pe forum ? ... si carei premiul cel mare ?

Eu nu te-am pus la perete ... daca era asa nu mai puteai zice nimic.

Manageriat Placut

:lol:
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica...nu prea am inteles nimik...oare butonul modifica are legatura cu post - dublu,sau modifica inseamna ca si in viata de zi cu zi a modifica ce ai scris...sau ce legatura au cele doua....dar,stai,nici macar nu te-am rugat sa imi spui tu ce sa fac,cum sa fac bine...contabilitate,s.a.,impresionant insa cum ii vorba aia ,,,daca taceai,filosof ramaneai,,,adik mai bine nu ma bagam pe forum si stateam locului decat sa intalnesc oameni ca tine care nu stiu altceva decat sa critice...si...DE CE NU...

...si mai bine imi dadeati BAN de la inceput daca voi considerati ca ce am facut eu au DEPASIT LIMITELE DE TOLERANTA...si nu mai ajungeam sa mai vb prea curand...poate evitam discutiile astea enervante si fara rost...
Last edited by rarara on Wed Aug 20, 2008 9:02 pm, edited 1 time in total.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

rarara wrote:
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica
ti s-a spus..cu siguranta...pe topicu tau cand ne spuneai de cupa ta intergalactica :lol: :twisted:

L.E:
denyss wrote:
rarara wrote:...mai sunt 2 LOCURI...asa ca grabitiva...

mah u nu stii sa folosesti MODIFICA??
:lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 63&start=0
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
kennyanu

Post by kennyanu »

daca nu terminati. se va lasa cu banuri. faceti off-topic prea mare aici. aveti baru spam land
Revenit :)
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”