Bancuri - Glume - Faze haioase (de pe forum si nu numai)
Moderator: Romanian Moderators
-
Craziest_1978
- Team Board Member
Re: Bancuri - Glume - Faze haioase (de pe forum si nu numai)
Crae stie cum i-l cheama pe cainele cel mare din avatarul meu !?
deci ala gri-sobolan, cu nasu mov .
big stupid dog.
ala mic e small stupid dog.
si impreuna sunt two stupid dogs
ala mic e small stupid dog.
si impreuna sunt two stupid dogs
-
marius alin
- Member of the Soccer Project Association
eu din cate imi amintesc il chema dog.. si pe cel mic la fel 
sau cel putin asa ii zicea ala mic, care era vorbaret iesit din comun
sau cel putin asa ii zicea ala mic, care era vorbaret iesit din comun
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Harder, better, faster, stronger
Banc postat pe un forum:
PS: e doar un banc ce se poate adapta pt orice echipa...de catre: pelin -galati | postat la: 13.11.2008 (14.25)
o invatatoare ii intreaba pe copiii din clasa a iv-a cati dintre ei sunt fani steaua. toti copii ridica mana, cu exceptia lui bula. logic, invatatoarea il intreaba pe bula de ce n-a ridicat mana. bula raspunde: "pentru ca nu sunt fan steaua." invatatoa rea intreaba: "dar de ce nu esti fan steaua?" bula zice: "pentru ca sunt fan stiinta. invatatoarea intreaba: "si de ce esti fan stiinta?" bula raspunde: "pai... si mama e fan stiinta si tata e fan stiinta, deci si eu sunt tot fan stiinta." enervata de raspuns, invatatoarea intreaba: "dar tu tre' sa fii ce-i maica-ta sau taica-tu ? daca maica-ta ar fi o tampita si daca taica-tu ar fi un idiot, atunci tu ce-ai fi?!" "pai, as fi fan steaua."...
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S20/21/24/25/28 - H/G/F/E/D 1st
S29 - C?
Reforma in sanatate - Oportunitate financiara!
Aici esti pe Teren Sportiv - aici faci sport!
S29 - C?
si bineinteles ca desteptaciunea si ciuda din tine te-a facut sa-l pui cu steaua, ca daca nu puneai cuvantul "steaua" intr-un post de-al tau erai bolnav. nu ca nu ai fi...
esti tare mirciulica cu chesti de la final, foarte tare frate mi-a placutmircea_ wrote:si bineinteles ca desteptaciunea si ciuda din tine te-a facut sa-l pui cu steaua, ca daca nu puneai cuvantul "steaua" intr-un post de-al tau erai bolnav. nu ca nu ai fi...
I:De ce isi bat rapidistii copii in ziua de Craciun?
R:Pentru ca umbla cu Steaua!
- Care e asemanarea dintre Rapid si uraganele din Caraibe?
- Devastator pina prin decembrie, dispare spre primavara treptat iar cind vine vara abia mai misca, asteaptand sezonul urmator.
JAF LA CLUBUL RAPID
"Azi noapte la ora 2:00 a avut loc o spargere in sala de trofee a clubului Rapid. Pagubele constau in doua scaune si un covor cu motive florale".
Din ce pozitie sexuala se nasc cei mai urati copii?
Nu stiu, intreaba-i pe suporterii rapidisti.
De ce nu s-a nascut Isus in Giulesti?
Ar fi fost imposibil sa se gaseasca in tot cartierul 3 intelepti si o virgina.
Un rapidist castiga la loto si isi cumpara un Mercedes, ca tot rromul. Se suie el la bordul limuzinei nou noute cu numarul B-01-BOS si iese la o tura prin cartier. Chiar langa Podul Grant trece cu cauciucul peste un cui si pfiiisss... face pana. Trage pe dreapta si suie masina pe cric, sa-i scoata roata. Cind lucra el aplecat acolo, iata ca ca vin spre el alti doi rapidisti negri ca smoala. Unul zice:
- Bine vere, trai-ti-ar familia. Tu ia-i repede rotile ca noi ii luam casetofonul.
Ce-i lipseste unui rapidist ingropat in nisip pina la gat?
Mai mult nisip.
Rapid cumpara un jucator sarb din Kosovo. Dupa primul meci el isi suna
familia:
- Sarutmana mama, ce mai e pe acasa?
- O, foarte rau baiatul meu, raspunde mama. Tocmai l-au batut pe fratele tau, l-au impuscat pe taica-tau in cap, ne-au jefuit casa si ne-au violat cateaua din curte.
- Vai, e ingrozitor...
- Stiu, ti-am zis eu cand ne-ai adus cu tine in Giulesti. Nu puteai sa ne lasi acasa in Kosovo?
P.S.

R:Pentru ca umbla cu Steaua!
- Care e asemanarea dintre Rapid si uraganele din Caraibe?
- Devastator pina prin decembrie, dispare spre primavara treptat iar cind vine vara abia mai misca, asteaptand sezonul urmator.
JAF LA CLUBUL RAPID
"Azi noapte la ora 2:00 a avut loc o spargere in sala de trofee a clubului Rapid. Pagubele constau in doua scaune si un covor cu motive florale".
Din ce pozitie sexuala se nasc cei mai urati copii?
Nu stiu, intreaba-i pe suporterii rapidisti.
De ce nu s-a nascut Isus in Giulesti?
Ar fi fost imposibil sa se gaseasca in tot cartierul 3 intelepti si o virgina.
Un rapidist castiga la loto si isi cumpara un Mercedes, ca tot rromul. Se suie el la bordul limuzinei nou noute cu numarul B-01-BOS si iese la o tura prin cartier. Chiar langa Podul Grant trece cu cauciucul peste un cui si pfiiisss... face pana. Trage pe dreapta si suie masina pe cric, sa-i scoata roata. Cind lucra el aplecat acolo, iata ca ca vin spre el alti doi rapidisti negri ca smoala. Unul zice:
- Bine vere, trai-ti-ar familia. Tu ia-i repede rotile ca noi ii luam casetofonul.
Ce-i lipseste unui rapidist ingropat in nisip pina la gat?
Mai mult nisip.
Rapid cumpara un jucator sarb din Kosovo. Dupa primul meci el isi suna
familia:
- Sarutmana mama, ce mai e pe acasa?
- O, foarte rau baiatul meu, raspunde mama. Tocmai l-au batut pe fratele tau, l-au impuscat pe taica-tau in cap, ne-au jefuit casa si ne-au violat cateaua din curte.
- Vai, e ingrozitor...
- Stiu, ti-am zis eu cand ne-ai adus cu tine in Giulesti. Nu puteai sa ne lasi acasa in Kosovo?
P.S.
voi considera ca alea le-ai pus din viteza
Rapid... Clubul notru drag, ce mult te iubim... La bine la greu... Fluturam, steagul alb-visiniu!
S29 - C?
S29 - C?
dar ce te deranjeaza la ele? adevarul? sau ca le-am spus prea pe fata

-
cercel_jr
Cel mai tare mi se pare ala cu jaful din sala cu trofee. 
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
Black_eagle
Adevarul,apa si sapunul i arde ca acidul pe suporterii Rapidului.Aia cu uraganele a fost cea mai tare...mircea_ wrote:dar ce te deranjeaza la ele? adevarul? sau ca le-am spus prea pe fata![]()

Aia cu uraganul e tare - ca asa se intampla tot timpul: plecam ca favoriti si ne-o luam in mana, dar dak le crezi pe restul esti intradevar fraier sau faci pe prostu incercand sa enervezi...
Daca e chestia cu enervatu poti sa imi spui in fata... dak e faza cu prostia te iert!
Oricum nu merita steua sa caut pe net nenumaratele glume care circula cu ei... ca tot ziceati voi de frustrari - cred ca stelistii au devenit frustrati ca nu prea mai e nimeni de partea lor si toata prostia si tiganimea s-a adunat la ei....
Sa va continuati parcurul din ultimele 10 meciuri!
PS: nu ma asteptam ca bancul gasit de mine sa fie adevarat dar vad ca intradevar au fost persoane care s-au simtit, ba chiar unii s-au apucat sa caute pe net alte bancuri...
Daca e chestia cu enervatu poti sa imi spui in fata... dak e faza cu prostia te iert!
Oricum nu merita steua sa caut pe net nenumaratele glume care circula cu ei... ca tot ziceati voi de frustrari - cred ca stelistii au devenit frustrati ca nu prea mai e nimeni de partea lor si toata prostia si tiganimea s-a adunat la ei....
Sa va continuati parcurul din ultimele 10 meciuri!
PS: nu ma asteptam ca bancul gasit de mine sa fie adevarat dar vad ca intradevar au fost persoane care s-au simtit, ba chiar unii s-au apucat sa caute pe net alte bancuri...
S29 - C?
S29 - C?
bancuri cu si despre blonde
Satule de atatea vorbe rele despre ele, toate blondele se strang sa dea un test sa dovedeasca ca nu-s proaste. Dintre toate se alege o reprezentanta si se duce in fata juriului.
Primul membru ii pune intrebarea cat fac 2+2, la care blonda sta si se gandeste....16. Dezamagite..toate blondele incep sa strige;
- Mai dati-i o sansa, mai dati-i o sansa!
Juriul hotaraste sa-i mai dea o sansa..si o intreaba din nou :
- Cat fac 2+2? Blonda sta..se gandeste.....
- 4,
! La care toate blondele : - Mai dati-i o sansa, mai dati-i o sansa!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
O blonda vine la doctor cu urechile arse.Doctorul o intreaba:
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?
Blonda zice:
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Surprins, doctorul intreaba:
- Bine, dar la cealalta ureche ce-ati patit?
- Nenorocitul a gresit inca o data numarul!
------------------------------------------------------------------------------------------------------------
- De ce nu au blondele gheata la frigider?
- Pentru ca nu cunosc reteta.
Doua blonde la o cafea:
- Auzi draga, ai auzit ca mai nou se face sex in ureche?
- Hai draga, termina, pai nu ramai surda?
- Dar ce draga, pina acum ai ramas muta?
Doua blonde la un meci de rugby.
-Ii vezi pe aia care s-au strans garamda? o intreaba una pe cealalta.
- Da, ce-i cu ei?
- Pariez ca in clipa asta s-au strans ca sa ma barfeasca!
O blonda pleaca in vacanta la mare, numai cu o poseta si cu hainele de pe ea,
dar se intoarce cu doua valize pline. Intra in dormitor, se asaza pe fotoliu, isi
incruciseaza picioarele si zice:
- In sfarsit, din nou impreuna
doua blonde se cearta la periferia orasului.
prima zice: ''asta e o urma de masina''
a doua zice:''asta e o urma de bicicleta''
Se cearta ele o vreme si aud ceva:
prima zice:''aistai masina!!!''
a doua zice:''aistai bicicleta''
Sunetul se auzea din ce in ce mai tare pana a dat trenul peste ele
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare,
fara barbatii lor. La intoarcere, pe satena au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc barbatului meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!
O blonda si o bruneta se plimbau prin parc la care bruneta zice:
-Vai uite o pasare moarta,la care blonda uitandu-se pe cer intreaba:
Unde unde?
Primul membru ii pune intrebarea cat fac 2+2, la care blonda sta si se gandeste....16. Dezamagite..toate blondele incep sa strige;
- Mai dati-i o sansa, mai dati-i o sansa!
Juriul hotaraste sa-i mai dea o sansa..si o intreaba din nou :
- Cat fac 2+2? Blonda sta..se gandeste.....
- 4,
! La care toate blondele : - Mai dati-i o sansa, mai dati-i o sansa!
O blonda vine la doctor cu urechile arse.Doctorul o intreaba:
- Ce s-a intamplat cu urechea dumneavoastra?
Blonda zice:
- Calcam rufele cand a sunat telefonul si din greseala mi-am pus fierul de calcat pe ureche.
Surprins, doctorul intreaba:
- Bine, dar la cealalta ureche ce-ati patit?
- Nenorocitul a gresit inca o data numarul!
- De ce nu au blondele gheata la frigider?
- Pentru ca nu cunosc reteta.
Doua blonde la o cafea:
- Auzi draga, ai auzit ca mai nou se face sex in ureche?
- Hai draga, termina, pai nu ramai surda?
- Dar ce draga, pina acum ai ramas muta?
Doua blonde la un meci de rugby.
-Ii vezi pe aia care s-au strans garamda? o intreaba una pe cealalta.
- Da, ce-i cu ei?
- Pariez ca in clipa asta s-au strans ca sa ma barfeasca!
O blonda pleaca in vacanta la mare, numai cu o poseta si cu hainele de pe ea,
dar se intoarce cu doua valize pline. Intra in dormitor, se asaza pe fotoliu, isi
incruciseaza picioarele si zice:
- In sfarsit, din nou impreuna
doua blonde se cearta la periferia orasului.
prima zice: ''asta e o urma de masina''
a doua zice:''asta e o urma de bicicleta''
Se cearta ele o vreme si aud ceva:
prima zice:''aistai masina!!!''
a doua zice:''aistai bicicleta''
Sunetul se auzea din ce in ce mai tare pana a dat trenul peste ele
Patru prietene tinere si frumoase si-au petrecut concediul impreuna la mare,
fara barbatii lor. La intoarcere, pe satena au apucat-o remuscarile:
- Fetelor, am sa-i povestesc barbatului meu de cate ori l-am inselat in concediu.
Bruneta: - Ce idioata!
Roscata: - Ce curajoasa!
Blonda: - Ce memorie!
O blonda si o bruneta se plimbau prin parc la care bruneta zice:
-Vai uite o pasare moarta,la care blonda uitandu-se pe cer intreaba:
Unde unde?