Bancuri - Glume - Faze haioase (de pe forum si nu numai)

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

N_G_C
Assistant Manager

Re: Recorduri

Post by N_G_C »

funny!:)) parca eram la topicul "recorduri" nu? :idea: :idea: :idea:
cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Re: Recorduri

Post by cercel_jr »

Daimon wrote:cine? cine?
Nici nu trebuie sa-i pomenesc numele, s-a simtit imediat. Se stie el. :lol:

Ps.: Indiciu: ngc :mrgreen:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Daimon

Re: Bancuri - Glume - Faze haioase (de pe forum si nu numai)

Post by Daimon »

m-am prins si eu dupa ce am mai citit pe aici. in general nu bag in seama chestiile astea.

un 2009 cat mai reusit va doresc tuturor.
Speedy_SOX
Coach

Post by Speedy_SOX »

Bancul anului 2008-Sa te deplasezi mai bine d 700 Km pt a petrece sarbatorile cu rudele si prietenii p care nu i-ai mai vazut d vreo 6 ani iar a doua zi dupa Craciun sa fii spulberat d o masina p trecerea d pietoni si noaptea d revelion s-o petreci intr-un spital bagat aproape jumate in ghips :(( ... m-am cam plictisit imobilizat la pat dar oricum va urez tuturor An Nou Fericit! p.s. Sper sa nu fie blestemul lui Razvanica :(
Razvanica

Post by Razvanica »

Mah, rad de 10 minute singur de nebun. Priviti si voi meciul asta E din primul tur din cupa SP, iar cele doua echipe aveau acelasi manager. Puteti sa verificati, sunt deja banate ambele conturi, s-au facut transferuri de la o echipa la alta... :lol: Sa iti faci si tu 2 echipe si sa joace intre ele in cupa... asta da sansa. Daca isi facea mai multe poate pica in fiecare tur cu o echipa de-a lui si castiga cupa SP.
Harder, better, faster, stronger
georgicu
Team Board Member

Post by georgicu »

Razvanica wrote:Mah, rad de 10 minute singur de nebun. Priviti si voi meciul asta E din primul tur din cupa SP, iar cele doua echipe aveau acelasi manager. Puteti sa verificati, sunt deja banate ambele conturi, s-au facut transferuri de la o echipa la alta... :lol: Sa iti faci si tu 2 echipe si sa joace intre ele in cupa... asta da sansa. Daca isi facea mai multe poate pica in fiecare tur cu o echipa de-a lui si castiga cupa SP.
mare e gradina...... :lol: :lol: :lol: :lol:
“When you see a good move, look for a better one”
.::Sez21::. H.84 (1)
.::Sez22::. G.28 (1)
.::Sez23-24::. F.10 (4)(1)
.::Sez25-26::. E.4 (7)(2)
.::Sez27-29::. D2 (8)(7)(?) a 3-a oara e cu noroc :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

:lol: Ce tare, cata bafta au unii, noroc cu serifii astia, is buni si ei la ceva cateodata. :mrgreen:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bunicutzu

Post by bunicutzu »

eu am patit sa pic in primul tur din cupa cu prietenul care m-a adus in SP :) care ar fi probabilitatea?
dardar_3

Post by dardar_3 »

Mai nasol e sa pici din primu tur tot cu un manager care vrea sa renunte la cupa. Atunci e distractiv :mrgreen:

Probabilitatea sa cunosti adversarul dinaintea tragerii la sorti din primul tur(identic cu situatia spusa de bunicutzu) e combinari de ~30.000 luate cate 2, adica:

30000!
_________ = 15000*29999= 449985000 meciuri posibile.

2*29998!

Probabilitatea e de 1(meciul dorit de tine) la 449985000(meciuri posibile).
Diavolo
Razvanica

Post by Razvanica »

dardar, asta e probabilitatea ca doua persoane puse sa aleaga 2 echipe din 30000 sa le aleaga pe aceleasi doua. intr-adevar, ai calculat corect numarul de meciuri posibile, dar nu are legatura pentru ca tu calculezi aici o probabilitate conditionala :wink: : probabilitatea de a juca contra echipei Y stiind ca tu esti echipa X. Daca stii deja una din echipe, nu mai ai de ales decat una din restul de 30000. Si asta da o probabilitate de "doar" 1 la ~30000.
Harder, better, faster, stronger
dardar_3

Post by dardar_3 »

Asa e Razvanica... :mrgreen: Am gresit eu...
Diavolo
denyss
Team Manager

Post by denyss »

Partenera Ideala a mea e asta :x (mam indragostit :)) )
Image
marius alin

Post by marius alin »

regulile unui tata...

Regula nr. 1: Daca vii cu masina in fata casei si claxonezi ar fi bine sa aduci cu tine ceva...orice. Ca de aici, sigur nu vei pleca cu nimic.

Regula nr. 2: Nu o atingi pe fiica-mea in prezenta mea. Poti sa te uiti fugitiv, atata timp cat nu ti se blocheaza ochii la nimic mai jos de gat.
Daca nu-ti poti pastra ochii si mainile departe de trupul fiicei mele ti le voi indeparta.

Regula nr. 3: Imi dau seama ca este considerat "cool" pentru baietii de varsta ta sa-si poarte pantalonii largi incat pica de pe ei. Te rog sa n-o iei ca pe o insulta dar tu si prietenii tai sunteti idioti. Totusi, vreau sa fiu deschis in legatura cu acest subiect, asa ca-ti propun un compromis: poti veni in fata usii cu lenjeria intima la vedere si cu pantalonii având 10 numere mai mari, nu voi obiecta. Totusi, pentru a ma asigura ca hainele nu cad de pe tine iti voi lega pantalonii cu un cablu electric in jurul taliei.

Regula nr. 4: Sunt sigur ca ai auzit ca in ziua de azi sexul fara protectie, te poate ucide. Lasa-ma sa intru mai in detalii si sa-ti spun ca si sexul cu protectie poate ucide. In cazul de fata daca vine vorba de sex, eu sunt protectia.

Regula nr. 5: Este de inteles ca pentru a ne cunoaste mai bine de obicei se discuta despre sport, politica si alte subiecte ale zile. Te rog sa n-o faci.
Singura informatie de care am nevoie de la tine este o indicatie cu privire la ora de intoarcere iar singurul cuvant de care am nevoie este "devreme".

Regula nr. 6: Nu am indoieli ca esti probabil un baiat cunoscut, cu multe alte oportunitati de a iesi cu alte fete. Este OK din partea mea daca este in ordine si cu fiica mea. In alta ordine de idei, odata ce iesi cu mica mea fiica, vei continua sa te intalnesti doar cu ea pana se satura de tine. Daca o faci sa planga, te voi face si eu sa plangi.

Regula nr. 7: Cat timp stai pe hol si o astepti pe fiica mea sa coboare, chiar daca trece mai mult de o ora, sa nu te prind cascand sau facand gesturi nervoase. Daca vrei sa ajungi la timp la film ar trebui sa te lasi de intalniri. Fiica mea are nevoie de timp pentru a se machia, un proces ce poate dura mai mult decat vopsirea unui pod. In loc sa stai acolo degeaba, de ce nu incerci sa faci ceva util, cum ar fi sa-mi schimbi uleiul la masina ?

Regula nr. 8: Urmatoarele locuri nu sunt potrivite pentru fiica mea :
* Locuri unde sunt paturi, canapele sau orice altceva mai moale decat un scaun de lemn
* Locuri unde nu sunt prezenti parinti, politisti sau orice figura autoritara
* Locuri intunecate
* Locuri unde se danseaza, oamenii se simt bine si se tin de mana
* Locuri unde temperatura este destul de ridicata incat s-o faca pe fiica mea sa poarte pantaloni scurti, fuste scurte, tricouri sau orice altceva decat pulover, bluze lungi pe gat si pantaloni
* Filmele cu o puternica tema romantica sau sexuala sunt interzise. Filmele ce prezinta violenta sau unde apare cel putin un ferastrau sunt in ordine.
* Meciurile de fotbal sau hokey sunt in ordine
* Casa parintilor e si mai bine

Regula nr. 9: Sa nu ma minti. S-ar putea sa par a fi un parinte chel, terminat de viata, obosit si cu capul in nori, dar cand e vorba de fiica mea eu sunt atotstiutorul, zeu fara mila al intregului univers. Daca te intreb unde mergi si cu cine ai o singura sansa sa-mi spui adevarul, tot adevarul si numai adevarul. Am o pusca, o lopata si 3 hectare in spatele casei. Nu te juca cu mine.

Regula nr. 10: Sa-ti fie frica. Sa-ti fie foarte frica. E foarte usor pentru mine sa mi se para ca sunetul masinii tale pe alee e motor de elicopter de razboi. Cand asta se intampla, vocile din cap imi spun din ce in ce mai obsedant sa-mi curat armele in timp ce te astept sa-mi aduci fiica in casa.
Imediat ce ajungi in fata casei vei iesi din masina cu ambele maini la vedere. Spui parola si anunti ca mi-ai adus fata acasa in siguranta si mai devreme decat ieri, apoi te intorci inapoi in masina (nu este nici un motiv pentru care ai intra in casa).
Figura camuflata de la fereastra este a mea.
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
marius alin

Post by marius alin »

Intră pe http://www.paginiaurii.ro şi la "ce căutaţi" scrie "pe cineva muncind", apoi apasă "caută" şi citeşte rezultatul
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
agri
Team President

Post by agri »

marius alin wrote:Intră pe http://www.paginiaurii.ro şi la "ce căutaţi" scrie "pe cineva muncind", apoi apasă "caută" şi citeşte rezultatul
un rezultat adevarat al celor de la pagini aurii :lol:
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”