Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Daca asa sta treaba ....romanii nostri aflati acolo prin structurile Sp Team nu il pot ajuta?
Last edited by ic33 on Sun Mar 21, 2010 6:01 pm, edited 1 time in total.
-
- Assistant Manager
You have been banned from this board until Sat Apr 03, 2010 11:29 am.ic33 wrote:Daca asa sta treaba ....romanii nostri aflati acolo prin structurile Sp Team nu il poate ajuta?
expira repede

cipriansimi
FC Foresta
FC Foresta
Da mah, dar daca e doar pentru asta e stupid. Stergeau mesajul si gata. Cati nu posteaza aiurea transferuri si pe forumul romanesc...
Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
s-a zis in felul urmator: incalcarea repetata a unor reguli.
cirprian, daca te uiti la mesaje si sa vezi unul in care si eu ti-am explicat cum sa faci acest post pe forumul nostru.
cirprian, daca te uiti la mesaje si sa vezi unul in care si eu ti-am explicat cum sa faci acest post pe forumul nostru.
Revenit 

-
- Assistant Manager
ma duc la cehi pe forum la transferuri si postez toti jucatorii dupa regulile lor
va fi un carnat mare de jucatori de ai mei
si cand coboara pe lista in jos mai dau si un UP

va fi un carnat mare de jucatori de ai mei

Romanian (by bunicutzu)
Daca vreti sa vindeti jucatori, folositi doar acest format P - pozitie - varsta - calitate globala - agresivitate . Exemplu - vindeti CF de 25 ani de calitate globala 66% si agresivitate 77. la 'Subject' scrieti P - CF - 25 - 66% - 77agr. Alte informatii puteti scrie in corpul mesajului unde trebuie sa puneti linkul catre jucator.
cipriansimi
FC Foresta
FC Foresta
-
daca ai fi citit mesajul care ti l-am dat.....
ti-am zis ceva in genu asta:
Titlul sa fie: [VAND]GK->RF; 17-30; 0-100
Daca tu spus toti jucatorii inseamna de la portar la RF, de la 17 la 30(varstele) si de la 0 la 100 agresivitate...numerele le puteai inlocui dupa bunul plac
ti-am zis ceva in genu asta:
Titlul sa fie: [VAND]GK->RF; 17-30; 0-100
Daca tu spus toti jucatorii inseamna de la portar la RF, de la 17 la 30(varstele) si de la 0 la 100 agresivitate...numerele le puteai inlocui dupa bunul plac
Revenit 

Pai bine kenny, ok, a scris mesajele gresit. Dar asta e motiv sa il baneze? Trebuiau sa ii stearga mesajul si gata. Sa il stearga pana se plictisea de postat acolo. Asa cati nu sunt care nu pun titlul ca lumea. Sa dai ban pentru asta si sa lasi mesaje ca asta, unde ala face spam nu ti se pare un pic aiurea? Sau ce-ar fi sa il banezi si tu pe asta?
-
- Assistant Manager
lasati ma asta ... nu e problema ... sa ma dati pe mine exemplu ca altii sa nu mai posteze aiurea 

cipriansimi
FC Foresta
FC Foresta
-
nu stiu. acolo a spus doar incalcari repetate de regula....daca el vedea ca i se sterge topicul, un lucru frumos era sa dea mesaj moderatorilor cehi si sa le zica "ce gresesc? ce trebuie sa fac sa nu mai fie sters"....si totul se rezolva, nu crezi?
Revenit 

Hai frate, eu aveam pe unul la care ii stergeam cel putin 5 mesaje pe zi, i-am dat si pm sa ii zic sa citeasca regulile si tot nu punea cum trebuie. Aia e o regula interna, nu e o chestie generala pe forum. Sa il baneze de pe forumul ceh daca nu le convine. Uite, asa de oftica ma duc sa banez si eu cativa cehi acum 

-
fiecare cum percepe forumul...acum na....Razvanica wrote:Hai frate, eu aveam pe unul la care ii stergeam cel putin 5 mesaje pe zi, i-am dat si pm sa ii zic sa citeasca regulile si tot nu punea cum trebuie. Aia e o regula interna, nu e o chestie generala pe forum. Sa il baneze de pe forumul ceh daca nu le convine. Uite, asa de oftica ma duc sa banez si eu cativa cehi acum
Revenit 

-
- Assistant Manager
am postat la cehi toti jucatorii mei cu IBP ... nu mai au ce sa imi faca de data asta 
http://forum.soccerproject.com/viewforum.php?f=62

http://forum.soccerproject.com/viewforum.php?f=62
cipriansimi
FC Foresta
FC Foresta
Am si eu o problema cu un ban dat aiure de seriful nostru Razvanica
Last edited by minasthiryt on Sun Jun 27, 2010 9:55 am, edited 1 time in total.
Reason: Nu mai posta acelasi mesaj pe mai multe topicuri.Nu se discuta de bannari pe forum.
Reason: Nu mai posta acelasi mesaj pe mai multe topicuri.Nu se discuta de bannari pe forum.
-
Trimiti mail la adresa serifilor, o gasesti in joc, nu stiu exact care e, poti scrie in engleza sa vada si ceilalti serifi daca crezi ca ai fost nedreptatit.
Parerea mea personala e ca te-ai logat pe ambele echipe ... deci 2 conturi deci ban.
Parerea mea personala e ca te-ai logat pe ambele echipe ... deci 2 conturi deci ban.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
am si eu intrebari pentru domnii administratori sau moderatori ...cum s-or numi ei:
1. De ce ...daca nu am premium( a se citi nu dau bani) nu sunt lasata sa urc mai sus de div.E ?
2. De ce jucatorii mei nu cresc la nivelul celor care au premium ( a se citi dau bani) ... credeti-ma am crescut si transferat multi jucatori de la 17 ani...?
3. De ce atunci cand in ,,E,, cand ma apropii de locul 1 mi se trucheaza rezultatele?...ultimul meci...E19...Steaua Navo-Hukot 1-2 e cel mai bun exemplu...dar au fost multe altele! oare nu ...bineinteles intamplator cel care m-a batut este membru ,,platitor,, SPFA?
4. De ce oare mai intreb? raspinsurile le stiu...blabla...random...ghinion...noroc! la ultimul meci...cel de mai sus...toti jucatorii aveau 100% conditie si moral! echipa la spirit 100%...tocmai castigasem,,F,,-ul! FANII 100%! JOC ACASA! EVOLUTIE INDIVIDUALA MULT PESTE A CELORLALTI! AGRESIVITATE PESTE EI!
De fapt, gata! banati-ma si jucati intyre voi! facetii...magarii...de fapt... excrocherii!
ADIO!
1. De ce ...daca nu am premium( a se citi nu dau bani) nu sunt lasata sa urc mai sus de div.E ?
2. De ce jucatorii mei nu cresc la nivelul celor care au premium ( a se citi dau bani) ... credeti-ma am crescut si transferat multi jucatori de la 17 ani...?
3. De ce atunci cand in ,,E,, cand ma apropii de locul 1 mi se trucheaza rezultatele?...ultimul meci...E19...Steaua Navo-Hukot 1-2 e cel mai bun exemplu...dar au fost multe altele! oare nu ...bineinteles intamplator cel care m-a batut este membru ,,platitor,, SPFA?
4. De ce oare mai intreb? raspinsurile le stiu...blabla...random...ghinion...noroc! la ultimul meci...cel de mai sus...toti jucatorii aveau 100% conditie si moral! echipa la spirit 100%...tocmai castigasem,,F,,-ul! FANII 100%! JOC ACASA! EVOLUTIE INDIVIDUALA MULT PESTE A CELORLALTI! AGRESIVITATE PESTE EI!
De fapt, gata! banati-ma si jucati intyre voi! facetii...magarii...de fapt... excrocherii!
ADIO!