Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Tu stii ce e ala un moderator?
Hai, daca raspunzi frumos iti explic eu cu ce se ocupa.

Harder, better, faster, stronger
-
- Member of the Soccer Project Association
nadja wrote:am si eu intrebari pentru domnii administratori sau moderatori ...cum s-or numi ei:
1. De ce ...daca nu am premium( a se citi nu dau bani) nu sunt lasata sa urc mai sus de div.E ?
2. De ce jucatorii mei nu cresc la nivelul celor care au premium ( a se citi dau bani) ... credeti-ma am crescut si transferat multi jucatori de la 17 ani...?
3. De ce atunci cand in ,,E,, cand ma apropii de locul 1 mi se trucheaza rezultatele?...ultimul meci...E19...Steaua Navo-Hukot 1-2 e cel mai bun exemplu...dar au fost multe altele! oare nu ...bineinteles intamplator cel care m-a batut este membru ,,platitor,, SPFA?
4. De ce oare mai intreb? raspinsurile le stiu...blabla...random...ghinion...noroc! la ultimul meci...cel de mai sus...toti jucatorii aveau 100% conditie si moral! echipa la spirit 100%...tocmai castigasem,,F,,-ul! FANII 100%! JOC ACASA! EVOLUTIE INDIVIDUALA MULT PESTE A CELORLALTI! AGRESIVITATE PESTE EI!
De fapt, gata! banati-ma si jucati intyre voi! facetii...magarii...de fapt... excrocherii!
ADIO!
eu am avut SPFA castigat la un concurs de pronosticuri pe forum ... aceeasi problema am intampinat-o si eu cand eram in E. am avut multe randomuri impotriva mea. In div D am patit la fel. si eu m-am plans dar mi-a trecut. pana la urma gandeste-te ca e doar un joc. iti consumi nervii pe un joc cand viata are atatea greutati

Asa e, dar eu pun suflet in tot ceea ce fac! daca e joc ar trebui sa il lase sa fie un joc! am patit-o si la meciul urmator! mi-e scarba!
...inca ceva: domnii moderatori nu s-au deranjat sa aiba vreo pozitie! asta spune totul!
-
moderatorii nu pot face nimic. daca tot te plangi ai putea sa te plangi direct lui Sjarel
-
nadja wrote:...inca ceva: domnii moderatori nu s-au deranjat sa aiba vreo pozitie! asta spune totul!
care este "plangerea" ta ma iexact ?! pe care moderatorii ti-ar putea, cumva, sa o rezolve?
Mi-a fost sters un topic de la transferuri, desi era pus identic ca pe general, unde nu a fost sters. era vorba de 10 jucatori, asa ca nu puteam pune totul in titlu. Am pus informatiile in postare. As putea sa stiu unde e problema?
-
anonimus wrote:Mi-a fost sters un topic de la transferuri, desi era pus identic ca pe general, unde nu a fost sters. era vorba de 10 jucatori, asa ca nu puteam pune totul in titlu. Am pus informatiile in postare. As putea sa stiu unde e problema?
aciduzzo wrote: Folositi formula [VAND sau CAUT]-[POZITIA JUCATORULUI]- [VARSTA]-[RATING]-[AGRESIVITATE].
Daca doriti sa vindeti mai multi jucatori, puneti varsta fiecarui jucator langa postul lui.
pai ok, in numele topicului am pus vand 10 jucatori (n-aveau loc atatea) iar in post am pus varsta si pozitia. singurul lucru care lipsea era agresivitatea, si ma gandesc ca o atentionare ar fi fost suficienta. cel mai distractiv este ca in sectiunea generala lumea e mai relaxata, si acelasi post e acolo de 2 zile... dar stii cum e, fiecare cu aia ma-sii...
EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
-
daca vorbesti asa nu ai sa mai primesti raspunsuri la intrebari si ai sa te alegi si cun un bananonimus wrote: 5 topice care is ampulea. halal regulament.
faci cum vrei

Eu nu mai vad nici un topic fara agresivitate, si eu le stergeam pe astea cand eram moderator. Pierde lumea timpul aiurea uitandu-se la cine stie ce jucatori cu 90% agresivitate.anonimus wrote:EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
inseamna ca nu te uiti atent.Razvanica wrote:Eu nu mai vad nici un topic fara agresivitate, si eu le stergeam pe astea cand eram moderator. Pierde lumea timpul aiurea uitandu-se la cine stie ce jucatori cu 90% agresivitate.anonimus wrote:EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=145196 (a lui dragos)
http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=145195 (zaku05)
si astea sunt doar primele 2.
am inteles. ce te-a deranjat mai tare, ca am scris "ampulea", sau ca regulamentul e aplicat cel putin aleatoriu, deci fara folos.dragos wrote:daca vorbesti asa nu ai sa mai primesti raspunsuri la intrebari si ai sa te alegi si cun un bananonimus wrote: 5 topice care is ampulea. halal regulament.
faci cum vrei
Pai stai asa omule, astea au fost puse acum, azi dupa masa. Nu a intrat nici un moderator sa faca ordine intre timp. Hai sa asteptam sa vedem daca astea raman asa.anonimus wrote:si astea sunt doar primele 2.
Stau, nu-i stres, eu sunt relaxat de felul meu. Dar primul raspuns care l-am primit cand am intrebat de ce mi-a fost sters postul a fost un citat din regulament dat de un utilizator care, se pare, nici el nu stie sa citeasca prea bine, dar imi zice mie de banuri si avertismente.Razvanica wrote:Pai stai asa omule, astea au fost puse acum, azi dupa masa. Nu a intrat nici un moderator sa faca ordine intre timp. Hai sa asteptam sa vedem daca astea raman asa.anonimus wrote:si astea sunt doar primele 2.