Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by Razvanica »

Tu stii ce e ala un moderator? :roll: Hai, daca raspunzi frumos iti explic eu cu ce se ocupa.
Harder, better, faster, stronger
cipriansimi

Post by cipriansimi »

nadja wrote:am si eu intrebari pentru domnii administratori sau moderatori ...cum s-or numi ei:
1. De ce ...daca nu am premium( a se citi nu dau bani) nu sunt lasata sa urc mai sus de div.E ?
2. De ce jucatorii mei nu cresc la nivelul celor care au premium ( a se citi dau bani) ... credeti-ma am crescut si transferat multi jucatori de la 17 ani...?
3. De ce atunci cand in ,,E,, cand ma apropii de locul 1 mi se trucheaza rezultatele?...ultimul meci...E19...Steaua Navo-Hukot 1-2 e cel mai bun exemplu...dar au fost multe altele! oare nu ...bineinteles intamplator cel care m-a batut este membru ,,platitor,, SPFA?
4. De ce oare mai intreb? raspinsurile le stiu...blabla...random...ghinion...noroc! la ultimul meci...cel de mai sus...toti jucatorii aveau 100% conditie si moral! echipa la spirit 100%...tocmai castigasem,,F,,-ul! FANII 100%! JOC ACASA! EVOLUTIE INDIVIDUALA MULT PESTE A CELORLALTI! AGRESIVITATE PESTE EI!

De fapt, gata! banati-ma si jucati intyre voi! facetii...magarii...de fapt... excrocherii!
ADIO!

eu am avut SPFA castigat la un concurs de pronosticuri pe forum ... aceeasi problema am intampinat-o si eu cand eram in E. am avut multe randomuri impotriva mea. In div D am patit la fel. si eu m-am plans dar mi-a trecut. pana la urma gandeste-te ca e doar un joc. iti consumi nervii pe un joc cand viata are atatea greutati :D
nadja
Assistant Coach

Post by nadja »

Asa e, dar eu pun suflet in tot ceea ce fac! daca e joc ar trebui sa il lase sa fie un joc! am patit-o si la meciul urmator! mi-e scarba!
nadja
Assistant Coach

Post by nadja »

...inca ceva: domnii moderatori nu s-au deranjat sa aiba vreo pozitie! asta spune totul!
cipriansimi

Post by cipriansimi »

moderatorii nu pot face nimic. daca tot te plangi ai putea sa te plangi direct lui Sjarel
minasthiryt

Post by minasthiryt »

nadja wrote:...inca ceva: domnii moderatori nu s-au deranjat sa aiba vreo pozitie! asta spune totul!

care este "plangerea" ta ma iexact ?! pe care moderatorii ti-ar putea, cumva, sa o rezolve?
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Mi-a fost sters un topic de la transferuri, desi era pus identic ca pe general, unde nu a fost sters. era vorba de 10 jucatori, asa ca nu puteam pune totul in titlu. Am pus informatiile in postare. As putea sa stiu unde e problema?
dragos

Post by dragos »

anonimus wrote:Mi-a fost sters un topic de la transferuri, desi era pus identic ca pe general, unde nu a fost sters. era vorba de 10 jucatori, asa ca nu puteam pune totul in titlu. Am pus informatiile in postare. As putea sa stiu unde e problema?
aciduzzo wrote: Folositi formula [VAND sau CAUT]-[POZITIA JUCATORULUI]- [VARSTA]-[RATING]-[AGRESIVITATE].
Daca doriti sa vindeti mai multi jucatori, puneti varsta fiecarui jucator langa postul lui.
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

pai ok, in numele topicului am pus vand 10 jucatori (n-aveau loc atatea) iar in post am pus varsta si pozitia. singurul lucru care lipsea era agresivitatea, si ma gandesc ca o atentionare ar fi fost suficienta. cel mai distractiv este ca in sectiunea generala lumea e mai relaxata, si acelasi post e acolo de 2 zile... dar stii cum e, fiecare cu aia ma-sii...

EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
dragos

Post by dragos »

anonimus wrote: 5 topice care is ampulea. halal regulament.
daca vorbesti asa nu ai sa mai primesti raspunsuri la intrebari si ai sa te alegi si cun un ban
faci cum vrei :wink:
Razvanica

Post by Razvanica »

anonimus wrote:EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
Eu nu mai vad nici un topic fara agresivitate, si eu le stergeam pe astea cand eram moderator. Pierde lumea timpul aiurea uitandu-se la cine stie ce jucatori cu 90% agresivitate.
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Razvanica wrote:
anonimus wrote:EDIT: daca ma uit pe topicul de transferuri mai gasesc cel putin vreo 5 topice care is ampulea. halal regulament.
Eu nu mai vad nici un topic fara agresivitate, si eu le stergeam pe astea cand eram moderator. Pierde lumea timpul aiurea uitandu-se la cine stie ce jucatori cu 90% agresivitate.
inseamna ca nu te uiti atent.

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=145196 (a lui dragos)

http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 5&t=145195 (zaku05)

si astea sunt doar primele 2.
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

dragos wrote:
anonimus wrote: 5 topice care is ampulea. halal regulament.
daca vorbesti asa nu ai sa mai primesti raspunsuri la intrebari si ai sa te alegi si cun un ban
faci cum vrei :wink:
am inteles. ce te-a deranjat mai tare, ca am scris "ampulea", sau ca regulamentul e aplicat cel putin aleatoriu, deci fara folos.
Razvanica

Post by Razvanica »

anonimus wrote:si astea sunt doar primele 2.
Pai stai asa omule, astea au fost puse acum, azi dupa masa. Nu a intrat nici un moderator sa faca ordine intre timp. Hai sa asteptam sa vedem daca astea raman asa.
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Razvanica wrote:
anonimus wrote:si astea sunt doar primele 2.
Pai stai asa omule, astea au fost puse acum, azi dupa masa. Nu a intrat nici un moderator sa faca ordine intre timp. Hai sa asteptam sa vedem daca astea raman asa.
Stau, nu-i stres, eu sunt relaxat de felul meu. Dar primul raspuns care l-am primit cand am intrebat de ce mi-a fost sters postul a fost un citat din regulament dat de un utilizator care, se pare, nici el nu stie sa citeasca prea bine, dar imi zice mie de banuri si avertismente.
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”