Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Spawn_9
Member of the Soccer Project Association

Post by Spawn_9 »

prin cupe importanta vad DOAR cele de interes "international" aici ma refer la Champion League, Uefa... atat.. restu.. cupa Romaniei.. etc sunt cupe intre noi.. spui ca acele cupe care sunt foarte populare sa fie sticky.. la ce iti foloseste sa fie facute? doar sa fie sus acolo? oricum sunt acolo daca se posteaza mult.. asa ca nu vad nici un rost.. din cate stiu stiu "sticky" este pentru ceva foarte important si de interes general.. iar referitor la decizia ta sa nu le mai organizezi.. mai bine iti vezi de liga si ajungi cat mai sus.. nu sa te chinui sa castigi o amarata de cupa pe forum dar tu abia reusesti sa te mentii in liga..
PS: Sa nu o iei in nume personal.. oricui as fi raspuns la fel.. atac ideea si nu persoana
Kosmin

Post by Kosmin »

Spawn_9 wrote:prin cupe importanta vad DOAR cele de interes "international" aici ma refer la Champion League, Uefa... atat.. restu.. cupa Romaniei.. etc sunt cupe intre noi.. spui ca acele cupe care sunt foarte populare sa fie sticky.. la ce iti foloseste sa fie facute? doar sa fie sus acolo? oricum sunt acolo daca se posteaza mult.. asa ca nu vad nici un rost.. din cate stiu stiu "sticky" este pentru ceva foarte important si de interes general.. iar referitor la decizia ta sa nu le mai organizezi.. mai bine iti vezi de liga si ajungi cat mai sus.. nu sa te chinui sa castigi o amarata de cupa pe forum dar tu abia reusesti sa te mentii in liga..
PS: Sa nu o iei in nume personal.. oricui as fi raspuns la fel.. atac ideea si nu persoana
nui nici o problema mah, dar vezi si tu nici macar champions league nui chiar asa de populara iar de uefa numai zic nimic pt ca momentan nu avem organiator si riscam fff mult ca editia viitoare sa nu avem echipe in uefa. unii la cupa asta au dat mai multa importanta la ea decat proprii ligi din SP pe mine ma deranjat ce sa schimbat intre perioada cand au fost facute acele topicuri sticky si acuma cand au fost scoase iar motivu moderatorilor ca daca sunt prea multe sticky isi pierde interesu forumu nui plauzibila
unicool

Post by unicool »

Kosmin wrote:nam nici o pretentie ca nu faceam pt mn ci pt comunitatea romana, pai uitate si tu cate vizualizari are topicurile acestea, dupa parerea mea cele mai populare cupe ar trebui sa fie sticky si acele cupe de interes , nu era nici o problema daca nar fi fost niciodata sticky dar ele au fost sticky si acuum nu ami sunt ce sa schimbat intre timpsi am intreb dcaac nu erau de interes atunci de ce dracu au mai fost facute sticky si numai ziceam nimic
prietene eu sunt cel care ti-a facut topicul la cupa sticky la rugamintea ta....atunci nu aveai divizia B si C...era doar A si era ok una dar nu toate....e de ajuns una sticky cum e acum........

normal ca o sa gasesti cupe amicale care unele sunt deja de mult timp organizate.
imi spui si mie care restul?doar cine participa in cupe amicale sau amicale intra pe sectiunea aia..
poate un manager nou vrea sa caute parteneri de un anumit calibru pentru a organiza o cupa amicala privata in joc cu multe editii......deschide un topic si din cauza celor sticky topicul lui nu va fi al patrulea ci al optulea.......mult mai greu de vazut de catre altii.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
sir.alex.ferguson
Team President

Post by sir.alex.ferguson »

unicool wrote:
Kosmin wrote:
bunicutzu wrote:din momentul asta, explicatiile mele s-au terminat. data urmatoare cand voi face ceva, voi fi comunist si nu voi mai spune nimic. nu voi anunta, nu voi da explicatii, treaba voastra cum va descurcati. si sa nu mai veniti la mine cu cereri de orice fel, voi fi comunist si le voi ignora.
iar despre diviziile B si C ... cei pe care ii vei dezamagi renuntand sunt participantii, eu voi ramane doar cu un gust amar.
sanatate!
nu dezamagesc pe nimeni nam cerut mare lucru ci doar 2 topicuri sa fie facute sticky mare scofala, si nu renunt ma retrag oricum vroiam sa ma retrag chiar ma intelesesem cu cineva ca sal preia el de la un moment dat dar numai am timp nici interesu si pasunea necesara organizarii acestui campionat si ultimele fapte cu stickurile au pus capac tu vrei sa-mi pui in carca mia ca-mi voi dezamagi aprticipantii ca sa te scoti tu bazma curata si tu no sa mai raspunzi pt ca nai ce sa raspunzi nu mai ai explicatii
ei hai ca o dai in balarii deja....pretentii sa ai cupe sticky si asa mai departe....topicurile sticky sunt topicuri de interes general nu cupele amicale pe forum.....ce interes general are cupa ta?...niciunul.....doar pt participanti....restul le ignora dar probabil sunt deranjati de faptul ca trebuie sa caute mai jos pe forum pentru a gasi ceea ce cauta pentru ca sunt mii de topicuri sticky...topicuri de interes restrans.
scuzati-ma ca ma bag unde nu-mi fierbe oala dar numai rezist ...unicool tu o dai de tot in balarii eu nu particip in nicio divizie si sunt ff interesat ce se intampla in ele si din cate vad eu divizile a,b,c au cele mai multe vizualizari.aq dak numai sunt sticky park mie lene sa dau in jos mereu sa caut ma uit doar la div a si dau k am vaz toate mesajele si gata.
Team:Fc Manchester Pitesti
Manager:sir.alex.ferguson

25=>H.1392-(?)
Kosmin

Post by Kosmin »

unicool wrote:prietene eu sunt cel care ti-a facut topicul la cupa sticky la rugamintea ta....atunci nu aveai divizia B si C...era doar A si era ok una dar nu toate....e de ajuns una sticky cum e acum........
stiu ca tu ai facut-o pe cea cu Divizia A :P :P cele cu Divizia B si C au fost facute mai tarziu cand moderatori erau cei care sunt si akum :twisted: :twisted:
Last edited by Kosmin on Mon Mar 03, 2008 9:01 pm, edited 1 time in total.
Kosmin

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:deci. au fost scoase pentru k sunt prea multe. cred k este indeajuns divizia A la stiky...apoi cupa regelui se anunta interesanta. o singura cupa va mai fi pusa stiky la editia a 2-a...trofeul carpati....sun curios ce realizari vor avea...si dak va fi o a 2-a editie.
cum spui tu :evil: oricum ati dovedit rea vointa :evil:

@later edit:dc mah ti-ai sters mesaju
kennyanu

Post by kennyanu »

deci. au fost scoase pentru k sunt prea multe. cred k este indeajuns divizia A la stiky...apoi cupa regelui se anunta interesanta. o singura cupa va mai fi pusa stiky la editia a 2-a...trofeul carpati....sun curios ce realizari vor avea...si dak va fi o a 2-a editie.

nu e rea vointa. e simplu fapt k sunt multe facute deja....si mai trebuiesc scoase. acum ai deja un stiky...restu nu cred k sunt necesare deoarece se leaga de divizia A.
Revenit :)
unicool

Post by unicool »

sir.alex.ferguson wrote: vizualizari.aq dak numai sunt sticky park mie lene sa dau in jos mereu sa caut ma uit doar la div a si dau k am vaz toate mesajele si gata.
pai prietene,daca se posteaza des in topicurile respective ele vor ramane mereu sus indiferent daca sunt sau nu sticky.......in general pe forumuri topicurile sticky sunt cele de interes general.....un incepator care vede pentru prima oara forumul SP va dori sa participe in cupele respective doar pentru ca vede ca sunt sticky si in mintea lui se creaza impresia ca trebuie sa se inscrie si el in cupa romaniei sau in divizia C pentru a ajunge in A.....cel mai scurt drum cunoscut de mine pentru a ajunge in A este H>G>F>E>D>C>B>A nu C>B>A. :wink:

P.S:in general cupele amicale pe forum au fost facute pentru a rula echipa a doua ,inainte nefiind optiunea de open games.asa ca trebuia gasita o modalitate de a rula si echipa a doua si chiar a treia fara sa fii obligat sa te bagi in cupe amicale aiurea sau sa dai invitatii peste invitatii in joc la care sa nu primesti raspuns sau sa iti fie respinse....asa era un grup pe forum care isi trimiteau prin rotatie invitatii pentru rularea echipelor de tineri,acolo neexistand posibilitatea ca invitatia sa iti fie respinsa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Unicool pt. mine e D>C>B>A si A. :lol:

Acum vorbind serios, e agitatie prea mare dupa parerea mea.
Eu spun asa, dupa ce am citit pe aici:
- si mie imi este greu de exemplu sa gasesc Trofeul Carpati - Moldova, din cauza ca nu se posteaza chiar des si topicul coboara in pagina;
- ar fi bine sa se dea sanse si altora sa faca ceva, eu cel putin nici nu stiam de vreun topic deschis de dardar acolo;
- am ramas mirat cand s-a pus cupa regelui sticky, nici de asta nu prea stiam multe;
- mie greu sa gasesc topicurile si din cauza ca sunt foarte multe topicuri la cupe amicale, daca nu ati observat avem cea mai activa sectiune din tot forumul.

Eu propun ca atunci cand e o cupa noua si se organizeaza pt. prima oara sa fie facuta sticky, iar de la editia 2 incolo sa fie facuta normala.
Toate cupele si campionatele sa fie topicuri normale. Sa ramana doar CL si UEFA sticky permanent.

Eu sincer va indemn la calm, fara reactii exagerate (aici kosmin gresesti). kosmin, eu te respect, consider ca daca nu stateai asa mult cu campionatul, sectiunea asta de cupe nu era asa infloritoare.
Pe de o parte ai dreptate ca dintr-o data se schimba dar nu e ceva atat de serios incat sa renunti sau sa reactionezi asa. Eu cred ca moderatorii incearca sa tina forumul cat mai curat, mie imi place sa fie curat si ordonat.

Raman la propunerea ce am marcat-o cu bold.
Toata lumea ar fi impacata, asta este pana la urma ce vreau eu, sa ne intelegem cu totii. Chiar nu-mi place sa vad certuri din astea prea serioase, chiar daca si eu am gresit in trecut si poate voi mai gresi. :D

PS.: Daca am omis ceva voi reveni.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote: Eu propun ca atunci cand e o cupa noua si se organizeaza pt. prima oara sa fie facuta sticky, iar de la editia 2 incolo sa fie facuta normala.
Toate cupele si campionatele sa fie topicuri normale. Sa ramana doar CL si UEFA sticky permanent.
buna idee, asa mai economisesc si moderatorii niste sticky-uri :twisted: :twisted:
bunicutzu

Post by bunicutzu »

cercel, apreciez postul tau. as veni chiar cu o precizare: cand se fac inscrierile pentru o editie noua a unei cupe de traditie, acel topic se poate face chiar anunt! pentru ca este un anunt, se da liber la inscrieri pentru o noua editie a unei cupe de traditie.
si daca kosmin ar fi propus asta (acum cu noile inscrieri de la campionatul lui) as fi considerat serios propunerea asta. consider ca o cupa care e in desfasurare nu este asa de important sa fie sticky cat este un anunt de inscriere intr-o noua editie. pentru cea in desfasurare oricum e activa, oamenii participa deja, e activa prin definitie. pe cand inscrierile ... alea ar trebui sa fie sus pentru ca oamenii noi sa vada si sa se inscrie!
as vrea sa vad o discutie contructiva, sunt deschis la sugestii, la idei, dar nu la insulte.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bunicutzu wrote:cercel, apreciez postul tau. as veni chiar cu o precizare: cand se fac inscrierile pentru o editie noua a unei cupe de traditie, acel topic se poate face chiar anunt! pentru ca este un anunt, se da liber la inscrieri pentru o noua editie a unei cupe de traditie.
si daca kosmin ar fi propus asta (acum cu noile inscrieri de la campionatul lui) as fi considerat serios propunerea asta. consider ca o cupa care e in desfasurare nu este asa de important sa fie sticky cat este un anunt de inscriere intr-o noua editie. pentru cea in desfasurare oricum e activa, oamenii participa deja, e activa prin definitie. pe cand inscrierile ... alea ar trebui sa fie sus pentru ca oamenii noi sa vada si sa se inscrie!
as vrea sa vad o discutie contructiva, sunt deschis la sugestii, la idei, dar nu la insulte.
Corect, am sarit peste inscrieri, si astea sunt necesare si importante pt. continuitatea cupei.
Eu zic ca e cel mai bine asa. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

bunicutzu wrote:cercel, apreciez postul tau. as veni chiar cu o precizare: cand se fac inscrierile pentru o editie noua a unei cupe de traditie, acel topic se poate face chiar anunt! pentru ca este un anunt, se da liber la inscrieri pentru o noua editie a unei cupe de traditie.
daca tot ai propus ia fal anunt :twisted: :twisted:
Skulder

Post by Skulder »

dragi moderatori numai fiti si voi chiar asha de incapabili ,cand intrati in fuga mai dati si un ochi pe ceea ce s-a postat in ultimul timp ,check http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=121338 aveti ce edita(pt cine era dedikat a citit deja :) ) ,v-am dat de lucru :))

p.s. trebuie macar sa apreciati ca ma parasc singur :P
Last edited by Skulder on Wed Jun 25, 2008 10:06 am, edited 1 time in total.
Razvanica

Post by Razvanica »

Vezi ca ai mancat ultimul caracter din link...
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”