Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

Good Thor wrote:De ce nu ? Pentru ca esti singurul nemultumit de activitatea prestata de moderatori ? Atunci da este o problema pentru tine :lol: :lol: :lol:
nu sunt asa de nemultumit cum crezi :lol: dar acest forum al romanilor, a 2 putere in sp, ar merita niste moderatori mai activi pe forum, nu ca actuali care sunt doar vizitatori :twisted:
Good Thor

Post by Good Thor »

Pai ... haideti sa facem petitie pentru propunerea de a schimba actualii moderatori pe motiv ca nu sunt activi pe cat se cere "puterea forumului" :wink:
Daca-i judeci pe oameni, nu mai ai timp sa-i respecti.
Razvanica

Post by Razvanica »

Si pe mine ma deranjeaza teribil persoanele ca rarara care, din punctul meu de vedere, nu ii respecta pe ceilalti forumisti postand asa cum o fac. As prefera sa ma faca idiot si sa ma injure decat sa deschida 10 topicuri si sa posteze de 5-6 ori la rand. Insa nu mi se pare normal nici sa se faca propuneri publice de suspendare si alte chestii din astea. Forumul asta are niste reguli clare, care pot fi gasite aici si la respectarea carora trebuie sa vegheze moderatorii. Faptul ca pe forumul romanesc moderatorii nu fac acest lucru nu mi se pare un motiv suficient pentru ca toata lumea sa incalce aceste reguli.
Si da, ce face rarara incalca vreo cateva reguli
-este recomandata evitarea posturilor consecutive; exceptie face cazul in care utilizatorul doreste sa exprime idei diferite sau mesajul este prea lung pentru o singura postare, insa in limita a catorva mesaje (2-3 mesaje). [...]
-nu se da niciun premiu pentru numarul de mesaje si nici nu primiti SPFA gratuit, daca va cresteti numarul acestora: nu postati doar de dragul de a posta!
dar mai sunt si alte reguli pe care le incalca unii dintre noi, cum ar fi
-sunt interzise atacurile la persoana : se ataca ideea, nu persoana!
-incercati sa nu raspundeti in cazul unor provocari sau instigari facute de alt membru al forumului
-discutiile private intre userii de pe forum nu sunt agreate, acestea se pot purta prin intermediul mesajelor private sau prin messenger
-nu creati topicuri ce instiga sau provoaca scandal
-este interzisa crearea de topicuri in vederea promovarii unor produse, site-uri, tehnici de facut bani
Ideea este ca la prostie nu trebuie sa raspunzi tot cu prostie.
kennyanu

Post by kennyanu »

nu am facut nimic pentru ca nu meriti kosmin :wink:

stii doar sa latri...si m-am obisnuit cu tine

iar dak vreti sa schimbati cv....spuneti...de asta aveti asta cu sugestii...spuneti ce vreti si vedem. dar din punctul meu de vedere, un moderator nu trebuie sa iasa in evidenta....un forum se vede dupa membrii sai iar cu kosmine ii gonesti pe toti prin faptul k ii iei peste picior intr-un mod barbar imediat ce posteaza.

atat am avut de zis. mai departe gandeste singur
Revenit :)
Kosmin

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:nu am facut nimic pentru ca nu meriti kosmin :wink:
deci pot sa mai fac :twisted: :twisted: poate o sa merit :lol: :lol:
Good Thor

Post by Good Thor »

Atentie ... eu nu l-am atacat pe acest forumist ... eu am sesizat o problema cu acest forumist ... de raspuns nu am raspuns la provocari ... nu am avut discutii private cu acest forumist in mod public ... nu am creat topic care sa instiga sau sa provoace la scandal ... iar crearea topicurilor pentru promovare siteuri/produse/tehnici nu este cazul aici ... deci in concluzie am gresit cu ceva ? ... eu zic ca nu :wink:
Razvanica

Post by Razvanica »

@Good Thor
Nu sunt eu moderator, asa ca nu e la aprecierea mea, insa
Good Thor wrote: nu am avut discutii private cu acest forumist in mod public ...
Asta e o conferinta de mess
Good Thor wrote:nu am creat topic care sa instiga sau sa provoace la scandal
Iar asta este un topic provocator din punctul meu de vedere.
Ce ar trebui acum, sa propun sa fii banat, nu?

@kenny
Nu te mai comporta ca si cum comportamentul moderatorilor ar fi un raspuns la comportamentul forumistilor. Am mai explicat si alta data cu argumente ca forumul romanesc este cel mai prost moderat si asta nu are nici o legtatura cu cei care posteaza. Treaba asta cu "aveti ce meritati" este o tampenie si nu ma asteptam sa o aud de la tine.
Good Thor

Post by Good Thor »

Aha fie cum zici tu ... si ai propus ca eu sa fiu suspendat sau chiar banat pentru acest comportament pe care l-ai prezentat tu ? De ce nu ?

Si acum sa zic o chestie tu confuzi conferinta de mess cu topicul acela deschis de mine in care anunt ca sunt prezent pe forum. Si daca este asa cum zici tu atunci eu pot sa zic ca orice topic deschis pe orice forum deschis din lumea internetului ca este conferinta de messenger. Realizezi ce ai spus ? ... Iar topicul in care cer propunerea de suspendare a respectivului forumist cum sa fie provocator ? Am instigat sau provocat un scandal ? Fii serios :wink:
Razvanica

Post by Razvanica »

Erau niste impresii personale. Exact cum este si impresia ta despre rarara. Tocmai de asta astfel de chestii nu se discuta pe forumuri, pentru ca oamenii au pareri diferite si se isca discutii interminabile, ca discutia de fatza. Si tocmai din asta deciziile pe forum nu se iau prin vot democratic, ci de catre moderatori. Propunerea ta putea merge foarte bine in inbox la kenny sau bunicutzu, fara sa fie nevoie de atatea comentarii.
In fine, chiar nu conteaza, nu are rost sa continuam discutia asta pentru ca nu am vazut niciodata pe cineva care sa isi schimbe vreo parere in urma unor reply-uri pe forum. Asa ca, oricat am scrie aici, tu o sa ramai cu impresia ca ai facut un lucru bun, iar eu o sa cred ca ai gresit.
Spor la strans semnaturi :twisted:
Good Thor

Post by Good Thor »

Nu este o impresie personala ... este o impresie a mai multor forumisti ... diferenta este ca eu am propus sa fie rezolvata aceasta chestiune :wink:

Iar de strans nu strang eu semnaturi ... eu nu am zis ca vreau sa schimb moderatorii, dar am sugerat ca se poate face schimbarea lor daca acesti moderatori sunt vazuti ca moderatori care nu isi fac treaba :wink:
johnny_a32
Team Board Member

Post by johnny_a32 »

hai sa ma bag si eu nitel in vorba ca ma cam plictiseam :lol: :lol:

@good thor, nu stiu daca ai observat de cand te-ai intors, dar forumul reprezinta , de fapt, vreo 10-15 insi care mai posteaza cate ceva. si stii de ce?
pentru ca au mai fost cativa ca rarara (incepatori, dobitoci, sau pur si simplu, neinteresati) care au incercat sa inchege cate o conversatie, sa spuna cate o sugestie, idee si ... surpriza.... le-au sarit unii in beregata de parca ar fi injurat de mama. cum au aparut, asa au si disparut sau s-au refugiat in "Amicale". chiar si eu am asteptat vreo 5 luni pana sa ma loghez si sa postez timid cate ceva. deci, cred ca cei ca rarara ar trebui tolerati (pana la o anumita limita, bineinteles) si invatati sa foloseasca forumul, nu pusi la zid si aratati cu degetul.

cat despre moderatori si schimbarea lor:
1. ma indoiesc ca altii ar face treaba mai buna (stiu eu unii care ar pustii forumul daca ar pune mana pe postul de moderator :lol: :lol: :lol: )
2.daca sunt atatia care zic ca bunicu' so kenny sunt incompetenti, de ce in acest topic sunteti doar vreo 3-4 care dezbateti problema. deci, pe restul ii doare fix in cot de chestie.
Walk on through the wind, walk on through the rain,
Though your dreams be tossed and blown.
Walk on, walk on with hope in your heart,
And you'll never walk alone.
You'll never walk alone.
Razvanica

Post by Razvanica »

johnny_a32 wrote:pentru ca au mai fost cativa ca rarara (incepatori, dobitoci, sau pur si simplu, neinteresati) care au incercat sa inchege cate o conversatie, sa spuna cate o sugestie, idee si ... surpriza.... le-au sarit unii in beregata de parca ar fi injurat de mama.
Hai ca si tu exagerezi cu povestea asta. Intr-adevar, nu li s-au oferit cele mai elegante raspunsuri dar asta pentru ca intrebau toti despre hidden skill sau centrul de tineret. Si poate ei nu aveau nici o vina, dar dupa ce intreaba 2-3 in cateva saptamani acelasi lucru, ti se ia si ii zici si tu sa citeasca forumul. Eh, daca ii zici asa ceva, nu dai dovada de colegialitate... Mie de ce nu mi-a sarit nimeni la beregata, sau tie de ce nu ti-a sarit? Prea multi sensibili pe forumuri, ce sa zic?
Good Thor

Post by Good Thor »

De observat am observat cati posteaza si cati dintre ei sunt forumisti de treaba ... e cam ingrijorator proportia :cry:

Iar de moderatori ... ce pot sa zic ... depinde de om pana la urma ... unul poate fi precum "Hitler" care abia asteapta sa "gazeze" forumistii "impuri" dar ar fi o problema forumul romanesc ar decadea dramatic ca reprezentare a comunitatii romanesti in acest forum international iar asta nu se doreste :cry: ... dar cine stie poate prin "gazare" se vor deschide "portile" pentru forumistii "puri" :roll:
Skulder

Post by Skulder »

un moderator nu trebuie sa iasa in evidenta
kennny nu e adevarat sunt diferite metode prin care un moderator poate iesi in evidentza si nu neaparat ca posteaza pe forum si prin activitatea pe care o desfasoara pentru a pastra "curat "forumul
@Good Thor ?ti racesti degeaba gura ,cum am facut-o si eu prin protestul care l-am facut, de cei doi nesimtiti de moderatori nu scapam ,romani se complementeaza in prostie si cum au postat si pe threadul deschis de mine sunt de acord cu activitatea lor care si-o desfasoare pe forum majoritatea :)
le-au sarit unii in beregata de parca ar fi injurat de mama.
ma recunosc si eu printre cei la care te referi tu johnny :D si nu am folosit vb decente :D :twisted: :twisted:
rarara
Team Manager

...

Post by rarara »

…Good_Thor…Majoritatea care au comunicat cu aceasta persoana au constatat ca nu este cum se prezinta el adica psiholog in varsta de 21 de ani ... sa fim seriosi unde ai vazut psiholog la varsta asta ... nici nu a terminat facultatea de profil

Regulament FORUM :… sunt interzise atacurile la persoana : se ataca ideea, nu persoana!
-incercati sa nu raspundeti in cazul unor provocari sau instigari facute de alt membru al forumului
-discutiile private intre userii de pe forum nu sunt agreate, acestea se pot purta prin intermediul mesajelor private sau prin messenger
-nu creati topicuri ce instiga sau provoaca scandal
-este interzisa crearea de topicuri in vederea promovarii unor produse, site-uri, tehnici de facut bani

…Good_Thor : : : …Atentie ... eu nu l-am atacat pe acest forumist ... eu am sesizat o problema cu acest forumist ... de raspuns nu am raspuns la provocari ... nu am avut discutii private cu acest forumist in mod public ... nu am creat topic care sa instiga sau sa provoace la scandal ... iar crearea topicurilor pentru promovare siteuri/produse/tehnici nu este cazul aici ... deci in concluzie am gresit cu ceva ? ... eu zic ca nu
RASPUNS : da,mai atacat direct,… sa fim seriosi unde ai vazut psiholog la varsta asta…,am impresia ca se refera direct la mine,tu nu crezi…? Si sunt la facultatea de psihologie,anul 3,adik ultimul dupa care urmeaza masterul.Asa ca eu ma consider deja psiholog din mai multe motive ;1.Am performante foarte bune …2.Profesorul psiholog imi este alaturi si ma sprijina … 3.IMI PLACE CEEA CE FAC

…si sunt incepator,in SP ,ai dreptate…nush toate lucrurile,post-dublu,s.a.,insa incerc sa invat…

johnny_a32… good thor, nu stiu daca ai observat de cand te-ai intors, dar forumul reprezinta , de fapt, vreo 10-15 insi care mai posteaza cate ceva. si stii de ce?
pentru ca au mai fost cativa ca rarara (incepatori, dobitoci, sau pur si simplu, neinteresati)…din nou NERESPECTARE REGULAMENT POSTARE FORUM…referire directa…
…….. cred ca cei ca rarara ar trebui tolerati (pana la o anumita limita, bineinteles) si invatati sa foloseasca forumul, nu pusi la zid si aratati cu degetul…. Sunt multi altii care trebuie tolerate…si daca se vrea ca ROMANIA SA FIE UNA DINTRE CELE MAI REPREZENTATIVE TARI PE SP va trebui ca cei ca Good_Thor,s.a. sa ii invete nu sa ii puna la zid…DACA NOI NU NE AJUTAM INTRE NOI ROMANII , APAI LA CINE SA MA ADRESEZ , LA UN MANAGER CHINEZ ?

…Skulder … ,cum am facut-o si eu prin protestul care l-am facut, de cei doi nesimtiti de moderatori nu scapam…Incalcare regulament FORUm…

Deci,in concluzie …ce vina am eu ca sunt incepator ?
…ce vina am eu ca urmez facultatea de psiholog ?
… ce vina au incepatorii in general care nu stiu si care nici nu primesc sfaturi de la nimeni,doar BAN ?
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”