nu sunt asa de nemultumit cum creziGood Thor wrote:De ce nu ? Pentru ca esti singurul nemultumit de activitatea prestata de moderatori ? Atunci da este o problema pentru tine![]()
![]()

Moderator: Romanian Moderators
nu sunt asa de nemultumit cum creziGood Thor wrote:De ce nu ? Pentru ca esti singurul nemultumit de activitatea prestata de moderatori ? Atunci da este o problema pentru tine![]()
![]()
dar mai sunt si alte reguli pe care le incalca unii dintre noi, cum ar fi-este recomandata evitarea posturilor consecutive; exceptie face cazul in care utilizatorul doreste sa exprime idei diferite sau mesajul este prea lung pentru o singura postare, insa in limita a catorva mesaje (2-3 mesaje). [...]
-nu se da niciun premiu pentru numarul de mesaje si nici nu primiti SPFA gratuit, daca va cresteti numarul acestora: nu postati doar de dragul de a posta!
Ideea este ca la prostie nu trebuie sa raspunzi tot cu prostie.-sunt interzise atacurile la persoana : se ataca ideea, nu persoana!
-incercati sa nu raspundeti in cazul unor provocari sau instigari facute de alt membru al forumului
-discutiile private intre userii de pe forum nu sunt agreate, acestea se pot purta prin intermediul mesajelor private sau prin messenger
-nu creati topicuri ce instiga sau provoaca scandal
-este interzisa crearea de topicuri in vederea promovarii unor produse, site-uri, tehnici de facut bani
Asta e o conferinta de messGood Thor wrote: nu am avut discutii private cu acest forumist in mod public ...
Iar asta este un topic provocator din punctul meu de vedere.Good Thor wrote:nu am creat topic care sa instiga sau sa provoace la scandal
Hai ca si tu exagerezi cu povestea asta. Intr-adevar, nu li s-au oferit cele mai elegante raspunsuri dar asta pentru ca intrebau toti despre hidden skill sau centrul de tineret. Si poate ei nu aveau nici o vina, dar dupa ce intreaba 2-3 in cateva saptamani acelasi lucru, ti se ia si ii zici si tu sa citeasca forumul. Eh, daca ii zici asa ceva, nu dai dovada de colegialitate... Mie de ce nu mi-a sarit nimeni la beregata, sau tie de ce nu ti-a sarit? Prea multi sensibili pe forumuri, ce sa zic?johnny_a32 wrote:pentru ca au mai fost cativa ca rarara (incepatori, dobitoci, sau pur si simplu, neinteresati) care au incercat sa inchege cate o conversatie, sa spuna cate o sugestie, idee si ... surpriza.... le-au sarit unii in beregata de parca ar fi injurat de mama.
kennny nu e adevarat sunt diferite metode prin care un moderator poate iesi in evidentza si nu neaparat ca posteaza pe forum si prin activitatea pe care o desfasoara pentru a pastra "curat "forumulun moderator nu trebuie sa iasa in evidenta
ma recunosc si eu printre cei la care te referi tu johnnyle-au sarit unii in beregata de parca ar fi injurat de mama.