Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

rarara
Team Manager

Post by rarara »

minasthiryt wrote:
rarara wrote:
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica
ti s-a spus..cu siguranta...pe topicu tau cand ne spuneai de cupa ta intergalactica :lol: :twisted:
...in primul rand eu nu vroiam sa organizez Cupa intergalactica....a fost alt manager...si cum spuneam...mai bine nu mai eram,decat sa am discutii cu cineva care nu stie decat sa bage de vina cum esit tu

...da ce sa spun o explicatie foarte tare...Nu stii sa folosesti butonul modifica ?
Kosmin
Member of the Soccer Project Association

Post by Kosmin »

kennyanu wrote:daca nu terminati. se va lasa cu banuri. faceti off-topic prea mare aici. aveti baru spam land
iar ne minti ce banuri si oricum nu poti sa dai tu ban direct :twisted: :twisted:
rarara
Team Manager

Post by rarara »

minasthiryt wrote:
rarara wrote:
...da ai dreptate...ce prost sunt ...mai avertizat...acum imi dau seama...dar oare mi-ai zis cum sa fac asta,sau mi-ai zis ceva de genu :nu mai posta dublu...foloseste butonul modifica
ti s-a spus..cu siguranta...pe topicu tau cand ne spuneai de cupa ta intergalactica :lol: :twisted:

L.E:
denyss wrote:
rarara wrote:...mai sunt 2 LOCURI...asa ca grabitiva...

mah u nu stii sa folosesti MODIFICA??
:lol: :lol: :lol: :lol:

:arrow: http://forum.soccerproject.com/viewtopi ... 63&start=0
...si se numea CupaRomanieHategana
minasthiryt

Post by minasthiryt »

kennyanu wrote:daca nu terminati. se va lasa cu banuri. faceti off-topic prea mare aici. aveti baru spam land
hehe..mereu celor care au meritat nu le'ati dat :lol: :twisted: :roll: :roll: :roll:
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Razvanica

Post by Razvanica »

rarara wrote:...si se numea CupaRomanieHategana
off-topic: ii zicea Cupa InterContinentala http://forum.soccerproject.com/viewtopic.php?t=123318

on-topic: kenny, poti te rog frumos sa stergi toate off-topicurile de pe acest thread, inclusiv ale mele, astfel incat cei care sunt interesati de problemele cu moderatorii sa nu trebuiasca sa citeasca pagini intregi de spam?
rarara
Team Manager

gata

Post by rarara »

...gata ma declar vinovat...ma retrag...faceti voi ce vreti...Kosmin da-mi id tau de mss pe SP msj please...ti-l trimit si eu dupa simulare

Bafta tuturor managerilor succes in noul sezon SP
Kosmin

Post by Kosmin »

minasthiryt wrote:
hehe..mereu celor care au meritat nu le'ati dat :lol: :twisted: :roll: :roll: :roll:
punct ochit, punct lovit :twisted: :twisted: :twisted: ce sa faci birocratia e mare :lol: :lol:
Razvanica

Post by Razvanica »

Cred ca e cazul sa inchida cineva topicul despre Steaua (ala cu drogul, nu ala cu CL) pentru ca deja a degenerat discutia. Exista forumuri speciale pentru suporteri fanatici, nu cred ca SP se incadreaza.
Mersi.
Harder, better, faster, stronger
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Eu cred ca e cazul ca acel topic "Steaua un drog ciudat" sa fie sters si userii nexium si masacrem sa fie avertizati sau banati o zi doua pt instigare la cearta.
Deasemenea topicul Anti-Steaua sters, numai un copil needucat si ipocrit face un astfel de topic. Asta reprezinti tu , masacrem, de acum pt. userii de pe forum.

Bafta si peace.
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote: Asta reprezinti tu , masacrem, de acum pt. userii de pe forum. Bafta si peace.
si cn zice asta :?: nu vrei cumva vrei sa ne ordoni sa tinem cu steaua :twisted: eu zic sa nu mai hotarasti tu in locul altora :evil: e liber ca fiecare sa fac ce vrea si cum gandste fiecare dar nu veni tu ca asta reprezinta asta pt userii de ep forum, poate o reprezenta pt tine, dar nu mai zice si in contul altora :wink:
cro1981

Post by cro1981 »

cat timp a fost Olimpiada ati tacut toti si acu cand o inceput balacareala din campionat ati inceput si voi! RUSINE !!!!!! V-ati luat dupa CIOBANU DE Gigi.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
kennyanu

Post by kennyanu »

cro are dreptate. topicurile buclucase au fost inchise. terminati cu offtopic aici. aveti spam land
Revenit :)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Pai topicul ala idiot cu Anti Steaua tot mai este. Macar sterge linkurile din el.

PS.: Pt. kosmin te rog fii serios si o sa vezi ca eu nu am nimic cu nimeni si o sa-ti dai seama ca a gresit copilul. Stii bine ca nu am nimic cu celelalte echipe si cu cine tine fiecare doar ca urasc prostia exagerata.

LE.: Mersi.
Last edited by cercel_jr on Tue Sep 02, 2008 6:02 pm, edited 1 time in total.
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:Pai topicul ala idiot cu Anti Steaua tot mai este. Macar sterge linkurile din el.

PS.: Pt. kosmin te rog fii serios si o sa vezi ca eu nu am nimic cu nimeni si o sa-ti dai seama ca a gresit copilul. Stii bine ca nu am nimic cu celelalte echipe si cu cine tine fiecare doar ca urasc prostia exagerata.
topicul lu masacrem a fost un raspuns la topicul lui nexium :wink: de el de ec nai zis nimic :twisted: is si eu curios :roll:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Hai pe Barul spam land si iti explic diferenta ca de la cer la pamant.
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”