haicercel_jr wrote:Hai pe Barul spam land si iti explic diferenta ca de la cer la pamant.

Moderator: Romanian Moderators
sustin.cum am zis si atunci a fost deschis doar din dorinta unora(adica unuia) de anu se simti in minoritate.din 4 pagini nu stiu daca poti zice ca in 2 se vorbeste despre rapid(ceea ce tot e un record).probabil toti rapidistii au primit mesaj in joc sa vina sa posteze.unicool wrote:propun ca acel topic despre rapid si nebunie sau cum ii spune sa fie inchis pentru a nu inflama spiritele pe forum.......am observat ca pasionatii nebuni ai acelui club nu se pot abtine de la comentarii la adresa altor cluburi.
nu a intrat nimeni acolo....eu am sesizat pentru ca am citit si nu am postat nimic inainte sa vad creatura aia verde ca jigneste steaua.....kennyanu wrote:din cate am citit s-a intamplat pentru faptul k suporterii altor echipa au patruns in acel topic. ma voi gandi dak sa il inchid sau nu
exact...nimeni nu il pomenise pe becali sau steaua pana cand s-a gandit verde-imparat urat mirositor sa o faca.mircea_ wrote:cam de aici a inceput totulbe_best wrote:
In ceea ce il priveste pe Jiji de la steOAIA... sper sa il suspende cativa ani![]()
![]()
![]()
![]()
peste tot pe unde ai postat...orice post al tau e bagare in seama.Good Thor wrote:Unde m-am bagat in seama ?
da acum am vazut acel mesaj in jockennyanu wrote:s-au sters..a pus si sjarel mesaj in joc...o data cu schimbarea s-au sters toate posturile din ultimele zile