Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
Moderator: Romanian Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori
pai cred ca pedeapsa trebuie sa aiba un rol de corectare nu de pedepsire(suna cam aiurea jocul asta de cuvine dar sper sa intelegi).cum nici unul din cei 3 nu sunt din aia rai pusi pe scandal si injurat,pana acu nu au mai avut "antecendente",banarea e solutia finala.eu zic ca daca le stergeai mesajele si postai un avertisment era gata treaba.da' probabil ai vrut sa vezi "ia sa vad ce face butonul asta",fiind singurul pe care nu l-ai folosit de cand ai fost instalat.Ei au fost ghinionistii probabil sa fie primii la care ai vazut o raza de motiv.repet,daca stergeai mesajele si postai un "terminati sau va banez" iti garantez eu ca se imprastia lumea.

-
Sper doar ca nu vom ramane fara organizator (Kosmin) dupa "petrecerea" asta. 

Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
- Groundsman
se prea poatecercel_jr wrote:Sper doar ca nu vom ramane fara organizator (Kosmin) dupa "petrecerea" asta.

-
nu vreau sa ma bag in treburile astea, dar sunt de parere ca a fost exagerata banarea lui kosmin (nu suntem unii mai egali decat altii dar cred ca ar trebui sa se tina cont si de activitatea si implicarea managerului inainte de a il bana)
-
SUBSCRIU....Daimon wrote:nu vreau sa ma bag in treburile astea, dar sunt de parere ca a fost exagerata banarea lui kosmin (nu suntem unii mai egali decat altii dar cred ca ar trebui sa se tina cont si de activitatea si implicarea managerului inainte de a il bana)
desi sunt de acord cu pedepsirea/mustrarea fara a se sta pe ganduri cand se deschid astfel de "discutii"... dar sa fie pedepsiti cei care trebuie
-
- Groundsman
va multumesc pt sustinere
dar am gresit si trebuie sa platesc
orcum banu imi va expira in noaptea asta
asa ca na fost nici o tragedie ca oricum mi-am facut alt user desi e impotriva regulamentului
si as vrea sa le spun moderatorilor un singur lucru
prin banarea mea s-a creat un precedent foarte periculos pentru ca n-am facut cn stie ce jigniri josnice
pt ca am fost banat pe nedrept fata de altii acre au facut mult mai multe decat mn si nu au primit nimik
asa ca fiti recptivi la viitoarele situatii similare pt ca daca nu veti face pedepsele similare mie nu o sa aveti viata usoara
pt ca va veti pierde autoritatea si fiecare va face ce vrea pe forum 

si as vrea sa le spun moderatorilor un singur lucru

m-am cam plictisit de interfata jocului ...
poate incercati sa schimbati ceva si sa mai implementati ceva sa mai diversificati jocul
am observat multa lume care au cont pe SP isi fac cont pe alte siteuri
SP-ul e numarul 1 pt mine dar vine furios tare din spate alt joc de manager si acapareaza tot mai multi jucatorii
multumesc celor care inca ma mai suporta !

poate incercati sa schimbati ceva si sa mai implementati ceva sa mai diversificati jocul
am observat multa lume care au cont pe SP isi fac cont pe alte siteuri
SP-ul e numarul 1 pt mine dar vine furios tare din spate alt joc de manager si acapareaza tot mai multi jucatorii
multumesc celor care inca ma mai suporta !

Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?
Harder, better, faster, stronger
culorileRazvanica wrote:Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?

glumeam .... e ok interfata deocamdata ... e placuta... dar daca veniti voi cu propuneri sau niste posturi pe forum sa ne dam la vot ar fi ideal
SPOR LA TREABA !
P.S. Aveti grija cum diversificati jocul sa nu creati inflatie

-
Mare atentie la schimbari sa nu pierdem din manageri.Razvanica wrote:Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?

Manager: cyp
cercel_jr wrote:Mare atentie la schimbari sa nu pierdem din manageri.Razvanica wrote:Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?![]()
![]()
cei care sunt in joc de f mult timp le curge SP-ul prin vene
daca vor implementa ceva nou cred ca vor mai atrage manageri
-
care joc de manager vine tare din urma?
POLI TIMISOARA!!!!

-
- Team Manager
Re: Pret direct de transfer
hei razvanica la asta dc nu-i zici ca face triplu post. numa cond vac eu ii problema?
Re: Pret direct de transfer
Da mah, am ceva cu tine. E bine asa? Te persecut... Ma oftic rau atunci cand postezi tu pe forum, as vrea sa scriu doar eu pe forum, sa ma intreb si sa imi raspund. Vezi, asa se intampla cand ai dusmani, pe tine nu te lasa sa faci dublu post, dar pe altii ii lasa...markkincses wrote:hei razvanica la asta dc nu-i zici ca face triplu post. numa cond vac eu ii problema?
Harder, better, faster, stronger