Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

Black_eagle
Member of the Soccer Project Association

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by Black_eagle »

pai cred ca pedeapsa trebuie sa aiba un rol de corectare nu de pedepsire(suna cam aiurea jocul asta de cuvine dar sper sa intelegi).cum nici unul din cei 3 nu sunt din aia rai pusi pe scandal si injurat,pana acu nu au mai avut "antecendente",banarea e solutia finala.eu zic ca daca le stergeai mesajele si postai un avertisment era gata treaba.da' probabil ai vrut sa vezi "ia sa vad ce face butonul asta",fiind singurul pe care nu l-ai folosit de cand ai fost instalat.Ei au fost ghinionistii probabil sa fie primii la care ai vazut o raza de motiv.repet,daca stergeai mesajele si postai un "terminati sau va banez" iti garantez eu ca se imprastia lumea.
Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Sper doar ca nu vom ramane fara organizator (Kosmin) dupa "petrecerea" asta. :roll:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin_reload
Groundsman

Post by Kosmin_reload »

cercel_jr wrote:Sper doar ca nu vom ramane fara organizator (Kosmin) dupa "petrecerea" asta. :roll:
se prea poate :twisted:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

pai il punem pe Razvanica la organizat :lol:
Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

nu vreau sa ma bag in treburile astea, dar sunt de parere ca a fost exagerata banarea lui kosmin (nu suntem unii mai egali decat altii dar cred ca ar trebui sa se tina cont si de activitatea si implicarea managerului inainte de a il bana)
minasthiryt

Post by minasthiryt »

Daimon wrote:nu vreau sa ma bag in treburile astea, dar sunt de parere ca a fost exagerata banarea lui kosmin (nu suntem unii mai egali decat altii dar cred ca ar trebui sa se tina cont si de activitatea si implicarea managerului inainte de a il bana)
SUBSCRIU....

desi sunt de acord cu pedepsirea/mustrarea fara a se sta pe ganduri cand se deschid astfel de "discutii"... dar sa fie pedepsiti cei care trebuie
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Kosmin_reload
Groundsman

Post by Kosmin_reload »

va multumesc pt sustinere :lol: dar am gresit si trebuie sa platesc :) orcum banu imi va expira in noaptea asta 8) asa ca na fost nici o tragedie ca oricum mi-am facut alt user desi e impotriva regulamentului 8)

si as vrea sa le spun moderatorilor un singur lucru 8) prin banarea mea s-a creat un precedent foarte periculos pentru ca n-am facut cn stie ce jigniri josnice :D pt ca am fost banat pe nedrept fata de altii acre au facut mult mai multe decat mn si nu au primit nimik :shock: asa ca fiti recptivi la viitoarele situatii similare pt ca daca nu veti face pedepsele similare mie nu o sa aveti viata usoara :oops: pt ca va veti pierde autoritatea si fiecare va face ce vrea pe forum :wink:
Alcool
Assistant Manager

Post by Alcool »

m-am cam plictisit de interfata jocului ... :cry:
poate incercati sa schimbati ceva si sa mai implementati ceva sa mai diversificati jocul
am observat multa lume care au cont pe SP isi fac cont pe alte siteuri
SP-ul e numarul 1 pt mine dar vine furios tare din spate alt joc de manager si acapareaza tot mai multi jucatorii

multumesc celor care inca ma mai suporta ! :evil:
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?
Harder, better, faster, stronger
Alcool
Assistant Manager

Post by Alcool »

Razvanica wrote:Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?
culorile :P
glumeam .... e ok interfata deocamdata ... e placuta... dar daca veniti voi cu propuneri sau niste posturi pe forum sa ne dam la vot ar fi ideal

SPOR LA TREABA !

P.S. Aveti grija cum diversificati jocul sa nu creati inflatie :evil: :evil: :evil:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Razvanica wrote:Pai vorbesc si cu bunicutzu si cred ca acum dupa sarbatori o sa ne apucam mai serios de treaba. Am deja niste idei despre cum sa diversificam jocul. Legat de interfata, cam ce ai vrea sa modificam?
Mare atentie la schimbari sa nu pierdem din manageri. :lol: :lol: :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Alcool
Assistant Manager

Post by Alcool »

cercel_jr wrote:
Mare atentie la schimbari sa nu pierdem din manageri. :lol: :lol: :lol:

cei care sunt in joc de f mult timp le curge SP-ul prin vene
daca vor implementa ceva nou cred ca vor mai atrage manageri
bizone

Post by bizone »

care joc de manager vine tare din urma?
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
markkincses
Team Manager

Re: Pret direct de transfer

Post by markkincses »

hei razvanica la asta dc nu-i zici ca face triplu post. numa cond vac eu ii problema?
Razvanica

Re: Pret direct de transfer

Post by Razvanica »

markkincses wrote:hei razvanica la asta dc nu-i zici ca face triplu post. numa cond vac eu ii problema?
Da mah, am ceva cu tine. E bine asa? Te persecut... Ma oftic rau atunci cand postezi tu pe forum, as vrea sa scriu doar eu pe forum, sa ma intreb si sa imi raspund. Vezi, asa se intampla cand ai dusmani, pe tine nu te lasa sa faci dublu post, dar pe altii ii lasa...
Harder, better, faster, stronger
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”