Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Aici se poate discuta la modul general

Moderator: Romanian Moderators

minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Re: Intrebari/Sugestii/Probleme pentru/cu moderatori

Post by minasthiryt »

in titlul topicului iti incap cativa jucatori si ai putea in 4 topicuri sa te incadrezi cu jucatorii tai ...dar sa folosesti corect regulile nu pui tu titlu ca la piata: " vand 10 cartofi" daca toti pun titlu la topic cum trebuie tu de ce ai fi mai cu mot.

Si asta e ultimul avertisment, mai multa grija ce cuvinte folosesti in exprimare!
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
dragos

Post by dragos »

TheMisterio wrote:da frate da` vrea si el sa`si faca reclama... nu e corect sa i se stearga topicul... valori sau nu ...
hai ma vezi-ti si tu de treaba ta
cate topicuri mi-au fost si mie sterse si nu am facut atata taraboi
debia am scapat de astia mari ,,manageri,, care critica moderatori sau pe alti si iata ca iar apar prichindei
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

minasthiryt wrote:in titlul topicului iti incap cativa jucatori si ai putea in 4 topicuri sa te incadrezi cu jucatorii tai ...dar sa folosesti corect regulile nu pui tu titlu ca la piata: " vand 10 cartofi" daca toti pun titlu la topic cum trebuie tu de ce ai fi mai cu mot.

Si asta e ultimul avertisment, mai multa grija ce cuvinte folosesti in exprimare!
Tu n-ai inteles nimic, serios. Tu ma incurajezi sa fac 1000 de topice cand am de vanzare mai mult de 4 jucatori, doar pentru ca regulile sa fie respectate? In fine, treaba ta... Eventual inspira-te din regulile altor sectiuni, general, olandezi, poate faci si tu ceva pentru sectiunea asta, desi cred ca orice cauza e pierduta...

@dragos: Tu cine esti si ce vrei? Poate ai o treaba si te retinem...
dragos

Post by dragos »

anonimus wrote:@dragos: Tu cine esti si ce vrei? Poate ai o treaba si te retinem...
mai dute in cacat ba
postezi numai prostii aici
Razvanica

Post by Razvanica »

anonimus wrote:Eventual inspira-te din regulile altor sectiuni, general, olandezi, poate faci si tu ceva pentru sectiunea asta, desi cred ca orice cauza e pierduta...
Regulile sunt aceleasi peste tot, doar ca minas e unul din putinii care le aplica :lol:

In rest, ce sa zic, ai luat echipa de o saptamana si deja ti-ai facut multi prieteni pe forum :lol:
Harder, better, faster, stronger
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
anonimus wrote:Eventual inspira-te din regulile altor sectiuni, general, olandezi, poate faci si tu ceva pentru sectiunea asta, desi cred ca orice cauza e pierduta...
Regulile sunt aceleasi peste tot, doar ca minas e unul din putinii care le aplica :lol:
In rest, ce sa zic, ai luat echipa de o saptamana si deja ti-ai facut multi prieteni pe forum :lol:
minas e ca un arbitru care fluiera orice contact intr-un meci, vrand sa nu scape meciul din mana :mrgreen: si atunci iese un meci f fragmentat fara spectacol fara nimic, si in general se termina cu foarte putine goluri pentru ca pur si simplu nu li se da ocazia sa marcheze, cand vrei sa ai spectacol si un meci placut ochiului, trebuie sa iei decizii in avantajul jocului, ca daca tu fluieri pentru lovitura libera si echipa faultatului e in atac, nu omori spectacolul ? nu era mai bine legea avantajului si sa marcheze un gol frumos si spectaculos ? asa e si aici :mrgreen:
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Razvanica wrote:

Eu am mai jucat jocul asta acum vreo 2 ani, am fost si moderator si beta-tester si te mai miri ce pe-aici, tuways era id-ul vechi. Prieteni pe forum mi-am facut vreo 2 (un olandez si un nu stiu ce, la sectiunea generala) si mai am prieteni din partea comunitatii suporterilor Polisti, nu ma intereseaza ca astia 2 nu pot judeca obiectiv. M-am aprins si eu aiurea, pentru ca regula aia in cazul meu chiar nu e aplicabila (si nu e la fel peste tot, la olandezi scrie clar ca in titlu pui "vand multi jucatori" si cu asta basta, la general la fel.), dar nu am dat de intelegere nicicum. Am mai scris, am vrut sa respect regula si am inteles ca prima oara n-am pus agresivitatea in topic deci a fost sters, dar a 2-a oara a fost sters din incapatanare sau de-al dracului, si de aia m-am enervat. Adica peste tot imi pot posta jucatorii, doar in comunitatea romaneasca sunt probleme. Dar m-am invatat minte, si prefer sa renunt la postarea de jucatori aici, prea mult stres aiurea, pentur un joc.

@dragos: Ce-ai papusa, te-ai aprins? Stai tranquilo, inchide, ca te sun eu inapoi... ;)
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Tuways ... sau Vlad ... am id-ul tau de atunci :P , nu te-am mai vazut intrand pe el demult ... tin minte ca postai mult pe global. Salutare.

Ce pot sa zic de "problema" ... nici nu am citit toate postarile ... si nu am folosit partea de Transferuri de foarte mult timp ... nu stiu regulile ... dar stiu ca multi s-au plans inainte ca e totul anapoda si ca nu se respecta regulile. Acum avem un moderator foarte strict ...
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Salut cercel! :D

Strict e una, incuiat e alta.
minasthiryt

Post by minasthiryt »

anonimus wrote:Salut cercel! :D

Strict e una, incuiat e alta.

putin ma intereseaza istoria ta pe forum si eu am o istorie sdar in acelasi timp imi place ordinea si daca a mai fost "anapoda" pe la sectiunea transferurilor si eu nu eram moderator nu ma priveste...

Eu nu am folosit cuvinte mai dulci legat de persoana ta, iti mai dau un ultim avertisment, daca vrei sa faci pe mistocaru doar pt ca mai cunosti tu pe nu stiu care mai vechi de pe aici nu ai decat sa te mistocaresti pe privat si sa lasi unele cuvinte deoparte.

Si daca iti merge bine pe global cu prietenii tai straini te poftesc sa discuti cu ei daca asta iti este placerea.
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
anonimus
Assistant Manager

Post by anonimus »

Tu vrei sa vezi doar misto-ul, si pierzi esenta mesajului meu. Daca incercai sa moderezi, poate discutia asta era incheiata de mult, dar asa dovedesti inca odata ca ce am scris in posturile anterioare ramane in continuare valabil. Cat despre avertismentele tale, sincer ma lasa rece.
WolFsBurG96
Team Board Member

Post by WolFsBurG96 »

eu am chemat o gramada de prieteni , deja s-au inregistrat vreo 3 , ma joc cu ei , daca tot joc de vreo 3-4 ani socceproject sa joc cu prieteniii ;x
cercel_jr

Post by cercel_jr »

WolFsBurG96 wrote:eu am chemat o gramada de prieteni , deja s-au inregistrat vreo 3 , ma joc cu ei , daca tot joc de vreo 3-4 ani socceproject sa joc cu prieteniii ;x
Cred ca e bun pt topicul Spam-bar postul asta.

Eu am inceput jocul cu un prieten. Mi-am facut contul intr-un club de net (Net4You) din complexul studentesc din Timisoara.
Eram la facultate si faceam concurenta cu un prieten/coleg. El a inceput primul si era mai bun, cumparase un atacant bun si batran si ma batea de fiecare data ... apoi dupa 2 sezoane au crescut jucatorii mei si am inceput sa il bat ... apoi el s-a lasat iar eu am ramas cu echipa. Amintiri placute la inceputul jocului, puneam mult suflet in joc. :D Era si primul manager de fotbal jucat ... si acum tot singurul este.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
dragos

Post by dragos »

anonimus wrote:@dragos: Ce-ai papusa, te-ai aprins? Stai tranquilo, inchide, ca te sun eu inapoi... ;)
post editat in totalitate
Last edited by minasthiryt on Sat Sep 04, 2010 11:45 pm, edited 2 times in total.
Reason: Nu mai aduce jigniri la adresa altor useri!
mate1976
Team President

Post by mate1976 »

anonimus wrote:
dragos wrote:
anonimus wrote:@dragos: Ce-ai papusa, te-ai aprins? Stai tranquilo, inchide, ca te sun eu inapoi... ;)
dute-n pula mea de cacat prost ce esti
faci figuri cu moderator si prietenii, dar esti un cacat cu ochi ba putica

P.S. - si apropo cu sunatu, s-o suni pe ...a ba cacatule
nu mai instiga userii folosing cuvinte jignitoare
criza bat-o vina.
Post Reply

Return to “Discutii generale (ro)”