Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Scorillo
Team Manager

Post by Scorillo »

Mai jucam?
Ca Scorpyo a fost online azi dimineata si nu mi-a trimis invitatie
Macar sa stiu sa nu mai pastrez locuri libere
bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

ce aiurea, numa ghinion :? mi s-o accidentat CF-ul, mi-a luat rosul LF-ul desi n-am jucat cu agr mare si am facut egal cu sircos :? Nu ma afecteaza ca am facut egal, ca-n ultima etapa tot victorie imi trebuia, insa nu mai am CF :cry: ca amandoi is accidentati.

napo, se pare ca esti tare norocos :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:ce aiurea, numa ghinion :? mi s-o accidentat CF-ul, mi-a luat rosul LF-ul desi n-am jucat cu agr mare si am facut egal cu sircos :? Nu ma afecteaza ca am facut egal, ca-n ultima etapa tot victorie imi trebuia, insa nu mai am CF :cry: ca amandoi is accidentati.

norocos numa legat de accidentari, desi na, cred ca mai mult te afecteaza in campinat, ca, cu ei fara ei tot o furi de la mine :twisted: ...
da unde ii echipa aia a ta neagresiva? :twisted: rosu cu 126 total? :lol:
Image
vyruskill
Team President

Post by vyruskill »

Scorillo wrote:Mai jucam?
Ca Scorpyo a fost online azi dimineata si nu mi-a trimis invitatie
Macar sa stiu sa nu mai pastrez locuri libere
scorpyo si'a lasat echipa pe mana mea cateva zile cat nu are internet .. iti trimit acum invitatie

p.s. : ti'am trimis invitatie pt maine ca astazi nu mai existau date libere si maine singura era la 22 CET
Image
m. s. w. l. a. f. y. g.
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
bizone wrote:ce aiurea, numa ghinion :? mi s-o accidentat CF-ul, mi-a luat rosul LF-ul desi n-am jucat cu agr mare si am facut egal cu sircos :? Nu ma afecteaza ca am facut egal, ca-n ultima etapa tot victorie imi trebuia, insa nu mai am CF :cry: ca amandoi is accidentati.

norocos numa legat de accidentari, desi na, cred ca mai mult te afecteaza in campinat, ca, cu ei fara ei tot o furi de la mine :twisted: ...
da unde ii echipa aia a ta neagresiva? :twisted: rosu cu 126 total? :lol:
norocos ca desi ai fost egal cu jiji tot ai batut, iar un egal al tau si o victorie (normala) a mea ma facea favorit :wink: . Si norocos ptr ca daca-mi setam jucatorii din echipa a doua intra unul mai bun in locul accidentantului si asa il bateam pe sircos. Norocos ptr ca l-am subestimat pe sircos. Legat de miercuri, vom vedea :wink: In rest, doar la dume esti ''tare'' :lol: (cica asa crezi :roll: ), cu toata echipa aia a ta agresiva :lol: Sa te vad cu cat joci agresivitate miercuri :D :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
sircos
Team President

Post by sircos »

napoleonard wrote: da unde ii echipa aia a ta neagresiva? :twisted: rosu cu 126 total? :lol:
jucatorul a fost de vina, nu managerul :D

Gabor 'Bucur' Haijanen a primit iniþial un cartonaº galben pentru o intrare durã l-a vãzut ºi pe cel roºu dupã o simulare simulat în careul de ºaisprezece metri.

URBANTM - AFC RAPID BV 3-1
Bizone TM - Castle Club 1-1

... si am scapat de retrogradare 8)
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:norocos ca desi ai fost egal cu jiji tot ai batut, iar un egal al tau si o victorie (normala) a mea ma facea favorit :wink: . Si norocos ptr ca daca-mi setam jucatorii din echipa a doua intra unul mai bun in locul accidentantului si asa il bateam pe sircos. Norocos ptr ca l-am subestimat pe sircos.
i-a uite cum vorbesti aici. :lol: parca e dintr-un film SF. poate de aia is norocos ca esti tu dintr-o lume paralela cu soccerul :twisted: :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

las' ca esti tu un veritabil manager cu echipa aia de pensionari si batausi, aaaa :roll: , scuze :oops: ...agresivi :D

Prima oare te-am comparat cu Iancu, dar acum pot sa te compar cu Milan, bineinteles la o scara mai mica si doar in sens negativ :lol: Deci, te crezi pe cai mari cu pensionarii si batausii tai, dar cand ti-e lumea mai draga vei realiza ca nu se mai poate continua asa si trebuie schimbat aproape tot lotul :lol: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:Prima oare te-am comparat cu Iancu, dar acum pot sa te compar cu Milan,
pai iancu duce echipa anul asta minim in UEFA, iar eu sunt cu un nivel mai sus ca tine :lol: :twisted: chiar nu m-am suparat de comparatie din contra, in subconstientul tau, fara sa vrei ai zis un adevar...tu mai ai de munca pana sa te compari cu iancu :twisted:
...iar acu de comparatia cu milan ce sa zic,... daca nici berlusconi nu-i manager, atunci cine :twisted: :twisted: :wink: :lol:
Image
bizone

Post by bizone »

Deci daca tu crezi ca eu ma compar cu tine :roll: chiar echipa mea nu este de comparat cu echipa ta, avem idei diferite :wink: Plus mai ai de lucrat la echipa ca sa obtii performantele care le visezi. Eu nu mai am de munca, de reconstruit etc :wink: gata e munca, echipa e in proportie de 90% reconstruita si aproape pe placul meu, ptr obiectivele pe care le am :D ceea ce la tine in schimb stii bine ca nu e cazul :lol: Bineinteles, pe parcurs vor aparea unele ''plombe'' necesare. Singurul dezavantaj in momentul de fata e TS-ul, care insa incetul cu incetul va fi recuperat. Si bineinteles, ptr termen scurt (adica meciul cu tine), un dezavantaj ar mai fi accidentarile la CF-uri, care probabil va conta sau poate ca nu :D Dar nu-i bai, incercam si fara :D

Legat de milan, ti-am zis ca te compar in sens negativ (lucrurile rele ce s-au intamplat acolo), nicidecum pozitiv :lol: hã hã hã :lol: :lol: :lol: :twisted:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

Code: Select all

Clasament Divizia A
Loc Echipa          M  V  E  I  GM-GP   G    P
----------------------------------------------
1.  Juvenardus FC  15 11  3  1  33-16  +17  36
2.  Bizone TM      15 10  4  1  21-10  +11  34     
3.  Scorpyo        16  8  3  5  22-20  +2   27
4.  JiJi           15  8  2  5  25-20  +5   26
5.  URBANTM        15  6  3  6  24-22  +2   21   
6.  SARMIS         15  4  3  8  14-19  -5   15  
7.  FC Steaua 2007 15  3  4  8  14-20  -6   13
8.  Castle Club    15  3  2  10 17-27  -10  11
9.  AFC RAPID BV   15  2  2  11 13-30  -17   8
10. F.C. Brasov    Exclusa

Etapa 17 - 8.03.2008

URBANTM - AFC RAPID BV         3 - 1
Bizone TM - Castle Club        1 - 1
JiJi - Juvenardus FC           2 - 3
Scorpyo - SARMIS               3 - 2
FC Steaua 2007 sta                  

Etapa 18 - 12.03.2008

Castle Club - URBANTM 
Juvenardus FC - Bizone TM
AFC RAPID BV - FC Steaua 2007
SARMIS - JiJi
Scorpyo sta
cercel_jr

Post by cercel_jr »

cyp: "FC Steaua 2007 a reusit in acest sezon sa nu retrogradeze.
Deoarece, sezoul urmator de SP nu are obiective clare, echipa ar putea sa tabaceasca fundurile adversarilor cum a facut-o sezonul trecut, cand nu a avut adversar. :twisted: :lol: :wink: :P "
cyp: "Cat despre ultima etapa a Diviziei A, nu am nimic de comentat, va fi un meci amical intre 2 echipe care nu au fata de locurile 1-3. :lol: :lol: :lol: "

Atat am reusit sa aflu de la managerul echipei FC Steaua 2007.
In direct pt. site-ul gsp.ro, cercel_jr. :lol: :lol: :lol:

PS.: Ce idei imi vin si mie, la plictiseala. :lol:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Scorillo
Team Manager

Post by Scorillo »

Kosmin wrote:

Code: Select all

Clasament Divizia A
Loc Echipa          M  V  E  I  GM-GP   G    P
1.  Juvenardus FC  15 11  3  1  33-16  +17  36
2.  Bizone TM      15 10  4  1  21-10  +11  34     
3.  Scorpyo        16  8  3  5  22-20  +2   27
4.  JiJi           15  8  2  5  25-20  +5   26
5.  URBANTM        15  6  3  6  24-22  +2   21   
6.  SARMIS         15  4  3  8  14-19  -5   15  
7.  FC Steaua 2007 15  3  4  8  14-20  -6   13
8.  Castle Club    15  3  2  10 17-27  -10  11
9.  AFC RAPID BV   15  2  2  11 13-30  -17   8
10. F.C. Brasov    Exclusa

Etapa 17 - 8.03.2008

URBANTM - AFC RAPID BV         3 - 1
Bizone TM - Castle Club        1 - 1
JiJi - Juvenardus FC           2 - 3
Scorpyo - SARMIS               3 - 2
FC Steaua 2007 sta                  

Etapa 18 - 12.03.2008

Castle Club - URBANTM 
Juvenardus FC - Bizone TM
AFC RAPID BV - FC Steaua 2007
SARMIS - JiJi
Scorpyo sta

Stai putin ca nu este in regula
Eu aveam de jucat cu Scorpyo si aici si in Cupa Cupelor
08.03 era data pentru Divizia A, iar 09.03 data pentru Cupa Cupelor (verifica pe threadul alaturat)
Am postat aici ca Scorpyo nu mi-a trimis invitatie simbata desi aveam date libere si avea si el
Meciul de duminica l-am considerat pentru Cupa Cupelor si am bagat echipa a doua
Atota vreme cit el n-a scris nimic in care sa zica de vreo modificare logic este sa cistig cu 3-0
Te rog sa faci modificarile
Kosmin

Post by Kosmin »

Scorillo wrote:Stai putin ca nu este in regula
08.03 era data pentru Divizia A, iar 09.03 data pentru Cupa Cupelor (verifica pe threadul alaturat)
Am postat aici ca Scorpyo nu mi-a trimis invitatie simbata desi aveam date libere si avea si el
Meciul de duminica l-am considerat pentru Cupa Cupelor si am bagat echipa a doua
Atota vreme cit el n-a scris nimic in care sa zica de vreo modificare logic este sa cistig cu 3-0
ok de acord cu tn, dar vezi ca mai sus este o postare dea lu viruskill in care zice ca scorpyo ia lasat echipa pe mana lui cat nu are net si ca ti-a trimis o inv pt 9.03.2008 pt simularae de la 22:00 CET, eu pe asta m-am bazat cand am pus rezultatu si am facut clasamentu.
Scorillo
Team Manager

Post by Scorillo »

Kosmin wrote:
Scorillo wrote:Stai putin ca nu este in regula
ok de acord cu tn, dar vezi ca mai sus este o postare dea lu viruskill in care zice ca scorpyo ia lasat echipa pe mana lui cat nu are net si ca ti-a trimis o inv pt 9.03.2008 pt simularae de la 22:00 CET, eu pe asta m-am bazat cand am pus rezultatu si am facut clasamentu.
Eu simbata dupa ce am postat mesajul ca nu mi-a trimis invitatie am plecat la serviciu
De unde nu intru pe forum (nici duminica n-am intrat pe forum) ci doar citeva minute pe joc
Putea sa-mi dea mesaj in joc, ca eu i-am scris in joc lui Scorpyo
Iar Scorpyo putea sa-i spuna ca este angrenat in mai multe competitii
Si cum stiam de data de 09.03 pentru Cupa Cupelor - e logic ca am considerat-o pentru Cupa Cupelor
Iar cind e vorba de date fixe parca trebuie si celalalt sa fie de acord cu schimbarea!
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”