nu-i mah nici o problema, si na-i incurcat nimic, oricum iti multumesc pentru participarea in competitile pe care le-am organizat aici pe forumvyruskill wrote:Kosmine si eu ma retrag scuze daca am incurcat oalele pe aici![]()
![]()
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
multumesc pt intelegere dar am avut niste probleme la echipa si de acum timpul ma limiteaza .. oricum bafta in continuareKosmin wrote:nu-i mah nici o problema, si na-i incurcat nimic, oricum iti multumesc pentru participarea in competitile pe care le-am organizat aici pe forumvyruskill wrote:Kosmine si eu ma retrag scuze daca am incurcat oalele pe aici![]()
![]()

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
Kosmin
- Member of the Soccer Project Association
ms si bafta in tot ce-ti propui sa realizezivyruskill wrote:multumesc pt intelegere dar am avut niste probleme la echipa si de acum timpul ma limiteaza .. oricum bafta in continuareKosmin wrote:nu-i mah nici o problema, si na-i incurcat nimic, oricum iti multumesc pentru participarea in competitile pe care le-am organizat aici pe forumvyruskill wrote:Kosmine si eu ma retrag scuze daca am incurcat oalele pe aici![]()
![]()
ms la fel ... bafta si tie in viata de zi cu ziKosmin wrote:ms si bafta in tot ce-ti propui sa realizezivyruskill wrote:multumesc pt intelegere dar am avut niste probleme la echipa si de acum timpul ma limiteaza .. oricum bafta in continuareKosmin wrote: nu-i mah nici o problema, si na-i incurcat nimic, oricum iti multumesc pentru participarea in competitile pe care le-am organizat aici pe forum

m. s. w. l. a. f. y. g.
-
cercel_jr
Mai, ma bagi, nu ma bai in seama, asa mic cum sunt, sunt in fata ta.bizone wrote:nu mai dau asa mare importanta ca nu mai am adversari, rivaliDaca era napo era alta treaba
joc mai mult cu rezerve. Ieri am jucat titularii ca sa-i am moral 100% in liga. Cercele, esti prea mic pentru mine ca sa te mai bag in seama
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
Team: Fotbal Club Botosani
May the random be with me!
-
marius alin
-
Black_eagle
Etapa 11 => 03.05.2008
Castle Club - A.S. Minerul-Venus Motru
Manager Echipã Data
gatgolash A.S. Minerul-Venus Motru Sâm 3 Mai 2008 (10:00 CET) Revocare
Castle Club - A.S. Minerul-Venus Motru
Manager Echipã Data
gatgolash A.S. Minerul-Venus Motru Sâm 3 Mai 2008 (10:00 CET) Revocare
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
-
marius alin