Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
Re: Divizia A
Etapa 12 -26.12.2009
u utd ~ S.S.LAZIO
Dangerous Mind ~ F.C.Nacional
Irina FC ~ Fc Ploscuteni
Fc.ReD.D@gS ~ FC Maryo Bucuresti
FC Orbeni ~ me_dinamo
Etapa 13 - 30.12.2009
F.C.Nacional ~ S.S.LAZIO
Fc Ploscuteni ~ Dangerous Mind
FC Maryo Bucuresti ~ FC Orbeni
me_dinamo ~ Irina FC
u utd ~ Fc.ReD.D@gS
clasamentele pe data de 26 dec
u utd ~ S.S.LAZIO
Dangerous Mind ~ F.C.Nacional
Irina FC ~ Fc Ploscuteni
Fc.ReD.D@gS ~ FC Maryo Bucuresti
FC Orbeni ~ me_dinamo
Etapa 13 - 30.12.2009
F.C.Nacional ~ S.S.LAZIO
Fc Ploscuteni ~ Dangerous Mind
FC Maryo Bucuresti ~ FC Orbeni
me_dinamo ~ Irina FC
u utd ~ Fc.ReD.D@gS
clasamentele pe data de 26 dec
-
- Assistant Manager
Mentiune importanta :
Etapa 11 :
F.C. Maryo Bucuresti - u utb solicit disputarea meciului in data de 29. 12 2009. Managerii am cazut de acord intre noi. Doar sa avem acordul administratorului competitiei.
Etapa 12 :
Fc.ReD.D@gS ~ FC Maryo Bucuresti scor final 5-1 disputat in avans.
Etapa 13 :
F.C. Maryo Bucuresti - F.C. Orbeni solicit disputarea meciului in data de 29. 12. 2009 , daca este de acord atat managerul echipei F.C. Orbeni cat si administratorul competitiei. In cazul in care nu sunteti de acord, rog omologarea victoriei F.C. Orbeni cu 3-0, vinovat de nerespectarea programului se face F.C. Maryo Bucuresti.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !
Etapa 11 :
F.C. Maryo Bucuresti - u utb solicit disputarea meciului in data de 29. 12 2009. Managerii am cazut de acord intre noi. Doar sa avem acordul administratorului competitiei.
Etapa 12 :
Fc.ReD.D@gS ~ FC Maryo Bucuresti scor final 5-1 disputat in avans.
Etapa 13 :
F.C. Maryo Bucuresti - F.C. Orbeni solicit disputarea meciului in data de 29. 12. 2009 , daca este de acord atat managerul echipei F.C. Orbeni cat si administratorul competitiei. In cazul in care nu sunteti de acord, rog omologarea victoriei F.C. Orbeni cu 3-0, vinovat de nerespectarea programului se face F.C. Maryo Bucuresti.
Va multumesc anticipat si va doresc tuturor un CRACIUN FERICIT si LA MULTI ANI !
eu nu am nimic impotriva 

CRACIUN FERICIT !!!
u utd 1 - 0 me_dinamo
-
- Member of the Soccer Project Association
Astept invitatia cat mai curand posibilme_florin wrote: Etapa 13 - 30.12.2009
F.C.Nacional ~ S.S.LAZIO

Multumesc anticipat

Sarbatori fericite

Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
FC Orbeni 0 - 1 me_dinamo
u utd 3 - 1 S.S.LAZIO
-
Vezi ca pe 9 si 10 nu se poate juca.
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
Meci restanta pentru Etapa 11
Irina FC 2 - 1 Fc.ReD.D@gS
Irina FC 2 - 1 Fc.ReD.D@gS
Este greu sa inveti sa zbori ca un vultur cand ai ca profesori niste bieti curcani
-
- Assistant Manager
Etapa 11 :
F.C. Maryo Bucuresti - u utb 3-4 meci restanta.
Etapa 13 :
F.C. Maryo Bucuresti - F.C. Orbeni 1-1 meci restanta.
F.C. Maryo Bucuresti - u utb 3-4 meci restanta.
Etapa 13 :
F.C. Maryo Bucuresti - F.C. Orbeni 1-1 meci restanta.
-
- Assistant Manager
MENTIUNE :
Multumesc managerilor echipelor u utd si F.C. Orbeni care au acceptat devansarea disputarii meciurilor dintre echipele noastre.
Merita evidentiat fair-play-ul managerului Orbu de la echipa F.C. Orbeni care, desi avea alternativa solicitarii victoriei cu 3-0 la masa verde n-a facut-o, a acceptat sa joace partida devansat, cu toate ca o victorie cu 3-0 l-ar fi avantajat foarte mult in lupta pentru locurile fruntase ale Diviziei A. La randul meu, am vrut, desi numai am nici un obiectiv, sa-mi apar corect sansele in aceste doua meciuri grele. Raman totusi cu regretul ca am incurcat cu 2 puncte in clasament un manager si o echipa care a dat dovada de mare carcter. Sper totusi ca pana la finalul competitiei, F.C. Orbeni sa isi recupereze punctele pierdute.
manager F.C. Maryo Bucuresti !
Multumesc managerilor echipelor u utd si F.C. Orbeni care au acceptat devansarea disputarii meciurilor dintre echipele noastre.
Merita evidentiat fair-play-ul managerului Orbu de la echipa F.C. Orbeni care, desi avea alternativa solicitarii victoriei cu 3-0 la masa verde n-a facut-o, a acceptat sa joace partida devansat, cu toate ca o victorie cu 3-0 l-ar fi avantajat foarte mult in lupta pentru locurile fruntase ale Diviziei A. La randul meu, am vrut, desi numai am nici un obiectiv, sa-mi apar corect sansele in aceste doua meciuri grele. Raman totusi cu regretul ca am incurcat cu 2 puncte in clasament un manager si o echipa care a dat dovada de mare carcter. Sper totusi ca pana la finalul competitiei, F.C. Orbeni sa isi recupereze punctele pierdute.
manager F.C. Maryo Bucuresti !
-
Etapa 13
me_dinamo 2 - 2 Irina FC
me_dinamo 2 - 2 Irina FC
-
Et. 12 : Irina FC 4 - 0 Fc Ploscuteni