Esti asa de nerabdator sa-ti intalnesti adversarul din semifinale de ai postat de 2 oricro1981 wrote:S.S.LAZIO 0 - 1 Irina FC
Si returul
Irina FC 2 - 1 S.S.LAZIO
Asteptam urmatorul adversar.

Moderator: Romanian Moderators
Esti asa de nerabdator sa-ti intalnesti adversarul din semifinale de ai postat de 2 oricro1981 wrote:S.S.LAZIO 0 - 1 Irina FC
Si returul
Irina FC 2 - 1 S.S.LAZIO
Asteptam urmatorul adversar.
Din partea mea e ok, oricum sunt plecat si o s amai intarzii un pic cu semifinalele. Vorbiti intre voi.alex del piero wrote:imi pare rau pentru ca nu am putut accepta invitatia, dar nu am avut acces la internet...daca se poate sa jucam zilele acestea...astept raspuns
General - F.C.Delta Tulcea 7 - Bunicii 4dragos wrote:TUR
Sâm 1 Ian 2011 (14:00 CET) Bunicii 2 - 6 F.C.Delta Tulcea
RETUR
Dum 9 Ian 2011 (10:00 CET) F.C.Delta Tulcea 1 - 2 Bunicii
alex del piero wrote:imi pare rau pentru ca nu am putut accepta invitatia, dar nu am avut acces la internet...daca se poate sa jucam zilele acestea...astept raspuns
Razvanica wrote:Steauanoua (Euandrei) 2 - 0 / 1 - 0 FC UNIV.CRAIOVA (adiluc)
S.S.LAZIO (Mykutzu) 0 - 1 / 1 - 2 Irina FC (croco)
Zahana (Emmy) 2 - 0 / 1 - 0 fc juventus torino (alex del piero)
Bunicii (bunicutzu) 2 - 6 / 2 - 1 F.C.Delta Tulcea (dragos)
Imi cer scuze ca a durat atat, am fost plecat o saptamana.
Programul semifinalelor:
Steauanoua (Euandrei) - Irina FC (croco)
Zahana (Emmy) - F.C.Delta Tulcea (dragos)
Meciurile se disputa tur-retur. Ar fi excelent daca ati putea juca inainte de finalul sezonului. Dar nu vreau sa impun nimic, pentru ca e vina mea ca anunt asa tarziu programul, iar unii (cro spre exemplu) si-au facut deja planurile. Deci, daca se pot juca meciurile saptamana asta perfect. Daca nu, o sa fixez niste date pentru sezonul viitor.
cro1981 wrote:RETUR
Irina FC 5 - 2 Steauanoua
URMEAZA TURUL
Mie 19 Ian 2011 (18:00 CET) Zahana 1 - 0 F.C.Delta Tulceadragos wrote:TUR
Mie 19 Ian 2011 (18:00 CET) Zahana - F.C.Delta Tulcea
felicitari emmy ptr. calificarea in finalaEmmY wrote:RETUR: F.C.Delta Tulcea 0 - 1 Zahana