Moderator: Romanian Moderators
Las-o mai ca merge asa.bizone wrote:kosmin, cei cu clasamentul ala de la divizia A? Blascovici si Juvenardus deja retrogradati?Pe cyp il vezi campion?
Acum serios, dupa ce reguli ai facut departajarea aia, ca sa-i zic asa.
sau pana atunci imi intineresc lotul si imi gasesc si rezerve pe masura titularilorcercel_jr wrote:Pana atunci imi recapat TS-ul si accidentatii si vezi tu...napoleonard wrote:da meciul cu cercel e in ultima etapa?vroiam sa ii dau o batuta mai repede...ca pana atunci poate uit de declaratiile lui si nu-l mai bat asa usturator
![]()
![]()
presimt ca o sa-mi revina durerile de capmosmartin wrote:Kosmin daca tot incep peste o saptamana meciurile as avea si eu ceva de obiectat, poate schimbam.
As vrea ca regula de departajare, sa fie aceeasi ca in campionatele puternice din Europa, cred ca la fel e si in liga noastra.
Regulile se iau in ordine si trecerea la punctul 2,3,4,5 implica rezultat de egalitate la punctele precedente.
III. Sistem de departajare
In caz de egalitate de puncte departajarea se face in felul urmator :
1. numarul de puncte
2. numarul de punte in meciurile directe(V,E,I)
3. golaveraj in meciurile directe +1, +2.
4. golul inscris in deplasare
5. golaveraj general
Asta cu golaverajul generat in liga conteaza doar pentru clasamentul adevarului, care stim cu totii se alcatuieste altfel.
Eu zic sa uitam de intamplarea din in care napoleonard si bizone au terminat le egalitate. Oricum consider ca este destul de clara aceasta departajare.