cercel_jr wrote:FC Steaua 2007 1 - 0 Bizone TM
Nimic de zis, o victorie asteptata, a castigat cel mai bun.
Apropo bizone, eu nu am sa ma laud pe aici ca aveam TS 90% si toti jucatorii cu moral 99 si ca in meci am luat un rosu si mi s-a accidentat un jucator si a intrat un altul cu performanta 62.
![]()
![]()
Ps.: De aceasta data am avut grija sa am destule puncte pe linii peste tine asa incat sa nu mai ai parte nici de random ca in ultimul meci.![]()
![]()
cercele pretene, esti ca ziaristii, scoti in-din context doar ce-ti convinebizone wrote:eu am avut 80% TS, stiam ca o i-au. Crezand ca ai si 100% TS nici n-am jucat cu o agresivitate prea mare, desi imi permiteam lejer sa joc cu 25-30% in plus. Probabil scoteai si mai mult daca nu lui rosu, e adevarat. Am facut si o greseala, acuma vad. Am crezut ca am setat LF-ul titular ce-mi scoate 72, insa am pus rezerva din greseala si a jucat cu ordinul celui de 72, nu cu ordinul lui si a scos doar 66. Neatentie
Felicitari ptr o victorie asteptata!Insa degeaba te bucuri si incerci sa ma intzepi
n-are rost sa intru in detalii, insa nu te amagi dupa o astfel de victorie
![]()
ps. esti bun, cel mai bunsper ca si crezi asta

si in meciul asta cu tine am avut jucatorii cu moral 99 si am jucat si fara cel mai bun CM fiind accidentat. In concluzie, hai sa-ti explic, nu stiu cum sa-ti spun...dar stii??!! Pe viitor n-ar trebui sa ma mai subestimezi si prin vorbele tale sa ma consideri un nimeni in drum

ps. iti mai aduci aminte de un mic duel de-al nostru privind clasamentul managerilor?

pps. ti-am mai zis, oricum tu ramai favorit ptr castigarea titlului, n-am dat prea mare importanta acestei editii pana nu demult cand m-am simtit provocat