Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

cercel_jr wrote:FC Steaua 2007 1 - 0 Bizone TM

Nimic de zis, o victorie asteptata, a castigat cel mai bun.
Apropo bizone, eu nu am sa ma laud pe aici ca aveam TS 90% si toti jucatorii cu moral 99 si ca in meci am luat un rosu si mi s-a accidentat un jucator si a intrat un altul cu performanta 62.
:lol: :lol: :lol:

Ps.: De aceasta data am avut grija sa am destule puncte pe linii peste tine asa incat sa nu mai ai parte nici de random ca in ultimul meci. :twisted: :twisted: :twisted:
bizone wrote:eu am avut 80% TS, stiam ca o i-au. Crezand ca ai si 100% TS nici n-am jucat cu o agresivitate prea mare, desi imi permiteam lejer sa joc cu 25-30% in plus. Probabil scoteai si mai mult daca nu lui rosu, e adevarat. Am facut si o greseala, acuma vad. Am crezut ca am setat LF-ul titular ce-mi scoate 72, insa am pus rezerva din greseala si a jucat cu ordinul celui de 72, nu cu ordinul lui si a scos doar 66. Neatentie :roll:

Felicitari ptr o victorie asteptata! :) Insa degeaba te bucuri si incerci sa ma intzepi :lol: n-are rost sa intru in detalii, insa nu te amagi dupa o astfel de victorie :)

ps. esti bun, cel mai bun :lol: sper ca si crezi asta :)
cercele pretene, esti ca ziaristii, scoti in-din context doar ce-ti convine :lol: cam asa au stat lucrurile atunci :wink: stiu si eu sa dau copy 8) :lol:

si in meciul asta cu tine am avut jucatorii cu moral 99 si am jucat si fara cel mai bun CM fiind accidentat. In concluzie, hai sa-ti explic, nu stiu cum sa-ti spun...dar stii??!! Pe viitor n-ar trebui sa ma mai subestimezi si prin vorbele tale sa ma consideri un nimeni in drum :lol: (cel putin pe forum, ca-n realitate stim amandoi cum stau lucrurile) :twisted: Spuneai ca nu te temi deloc de mine si nu sunt de speriat, insa de la meciul din liga n-ai jucat nici un meci ca sa-ti recuperezi asa zisul TS de 73% :lol: ce inseamna asta? :lol: Imi aduci aminte de galeria lui dinamo dupa un meci cu POLI in groapa :lol: catzeii s-au mobilizat super ca lumea ptr meciul asta, au pregatit zeci de mesaje care de care mai "ironice" :lol:, pentru ca sa strice totul cu un banner imens " Pentru noi, voi nu contati" :lol: :twisted:

ps. iti mai aduci aminte de un mic duel de-al nostru privind clasamentul managerilor? :lol: :D

pps. ti-am mai zis, oricum tu ramai favorit ptr castigarea titlului, n-am dat prea mare importanta acestei editii pana nu demult cand m-am simtit provocat :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Nu nu, tu vrei sa spui ceva si nu ai inteles ce vroiam eu sa spun.
Felicitari ptr o victorie asteptata! Insa degeaba te bucuri si incerci sa ma intzepi n-are rost sa intru in detalii, insa nu te amagi dupa o astfel de victorie

Si nici postul cu "bizone nu ma sperie deloc" nu l-ai inteles, poate nu ma pricep eu sa spun unele lucruri.
Am spus ca nu ma sperii pt. ca am vazut ca esti noncombat in campionatul asta, adica te doare in cur de restu din campionatul asta, ca doar "nu mai ai concurenta". Am vrut doar sa te fac sa joci prima echipa cu mine si stiam ca daca o faci ma vei bate. :wink:
Ar fi trebuit sa pun echipa a 3-a cu tine poate intelegeai ai bine.
In nici un caz nu am vrut sa spun ca nu contezi, am vrut doar sa iti dau o palma sa iti amintesc ca mai suntem si noi pe aici.

Si evident, urmarile la care ma asteptam, tot tam-tam-ul cum ca m-ai invins si mi-ai aratat tu ... si evident vesnicele scuze de TS si moral si accidentari... :roll:

Aaa da, te pricepi sa te dai rotund de minune ... :lol: :lol: :lol:

Acum atat astept sa vad ce faci mai departe, o sa te bati sau o lasi la voia intamplarii, daca se intanpla iar te dai rotund si daca nu spui ca nu ai vrut ...

Eu vreau de fapt sa joci asa cum ar trebui sa joci si asa cum ai jucat pana acum de foarte multe ori.

PS.: Nush daca am resuit ce am vrut dar cu siguranta m-am facut inteles... sper... :D
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

oo au revenit intepaturile :twisted: :twisted: pare mai intresant asa acest campionat 8)
PS: clasamentu il voi pune maine dupa simularae de la 14:00 CET ca atunci se disputa ultimul meci al etape: URBANTM - SARMIS
marius alin

Post by marius alin »

echipa lui alin 4 - 2 Castle Club
8' 0 - 1 George Sbearca
Pavel Skála 1 - 1 9'
Keith O'connor 2 - 1 51'
Pavel Skála 3 - 1 72'
80' 3 - 2 Karel Sviták
Pavel Skála 4 - 2 87'
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Kosmin

Post by Kosmin »

Image

Etapa 17 => 31.05.2008

Scorpyo - Royal Syna Montevideo 2 - 1
echipa lui alin - Castle Club 4 - 2
URBANTM - SARMIS 3 - 2
Bizone TM - FC Steaua 2007 2 - 1
FCLogoj, JiJi - stau

Etapa 18 => 4.06.2008

SARMIS - Scorpyo
Castle Club - FC Steaua 2007
echipa lui alin - Bizone TM
FCLogoj - JiJi
Royal Syna Montevideo - URBANTM
bizone

Post by bizone »

totusi se pare ca eu sunt favorit la titlu'! De abia acuma mi-am dat seama ca cercel are doua meciuri in plus, credeam ca are doar unul :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:totusi se pare ca eu sunt favorit la titlu'! De abia acuma mi-am dat seama ca cercel are doua meciuri in plus, credeam ca are doar unul :D
pai da :lol: teoretic daca bati in cele 2 etape cand el va sta esti campion :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Da, o sa fii campion, un campion ce a profitat de regulament. :lol: :lol: :lol: Felicitari. :twisted:

Eu deja mi-am indeplinit obiectivul aici, evitarea retrogradarii. :lol:

bizone

Post by bizone »

nu te "bucura" atata :lol: , mai sunt cateva meciuri de disputat :wink:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:nu te "bucura" atata :lol: , mai sunt cateva meciuri de disputat :wink:
Lol, sper ca nu ai de gand sa nu te bati cum trebe cu ceilalti si sa ma lasi sa castig eu si sa spui ca mai lasat. :roll:

napoleonard

Post by napoleonard »

ptr ultimele 2 pagini din acest topic: NO COMENT! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
bizone

Post by bizone »

ce vrei sa spui mah? :lol: sper ca de mine nimica :twisted: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:ce vrei sa spui mah? :lol: sper ca de mine nimica :twisted: :lol:
nici nu ma gandeam :lol: :lol: :lol: :lol:
Image
Viola

Post by Viola »

Eu am meci cu Jiji dar azi nu am nimic liber s-au pus d emai de mult cupe amicale. Am dat invitatie pe ieri si nu a acceptat. Acum am dat invitatie pe maine , cum facem?
Joi 5 Iun 2008 (10:00 CET) Inv FCLogoj - JiJi
Revenit cu Vulturii Lugoj
bizone

Post by bizone »

meciul cu echipa lui alin il voi juca maine.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”