da .... si am gresit .... doar 4 victorii ... am pus si meciul cu scorpyo
nu trebuia sa accept sa joc sambata... am uitat ca in pauza dintre tur si retur se joaca in cupa SP ... asta e, ghinionul meu... alta infrangere cauzata de amanarea meciului la cererea adversarului (dar asa ceva nu se va mai intampla pe viitor)
Last edited by marius alin on Thu Jul 17, 2008 5:37 pm, edited 1 time in total.
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
Mai bizone incearca si tu sa mai joci si dupa program ca vad ca toate meciurile de miercuri le amani; altii incearca sa joace dupa program, adica si miercurea... ... sau poate schimbam orarul meciurilor sa egalam situatia. Nu m-am uitat dar nu cred ca ai avut miercurea plin si nu aveai loc de meciul din Divizia A.
E doar o observatie.
cercel_jr wrote:Mai bizone incearca si tu sa mai joci si dupa program ca vad ca toate meciurile de miercuri le amani; altii incearca sa joace dupa program, adica si miercurea... ... sau poate schimbam orarul meciurilor sa egalam situatia. Nu m-am uitat dar nu cred ca ai avut miercurea plin si nu aveai loc de meciul din Divizia A.
E doar o observatie.
programarea pe sambata in loc de miercuri a fost cu acordul meu .. joi bizone avea meci cu primul loc si a vrut ca titularii sa fie la 100% ... pacat ca degeaba ... dar pe viitor tin sa anunt participantii din acest campionat ca nu voi mai accepta sa joc la alta data decat cea stabilita de program
si napoleonard, nu postezi in divizia care nu trebuie... aici e divizia A nu C
singura diferenta dintre mine si un nebun este ca eu nu sunt nebun
marius alin wrote:dar pe viitor tin sa anunt participantii din acest campionat ca nu voi mai accepta sa joc la alta data decat cea stabilita de program
alt ingineras care confunda competitia amicala cu santierul
daimon, cred ca ti-a intrat cineva pe parola pe forum sau?