Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

bizone
Member of the Soccer Project Association

Post by bizone »

ce se va intampla in continuare, avand in vedere ca unicool a fost banat? :roll:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:ce se va intampla in continuare, avand in vedere ca unicool a fost banat? :roll:
va fi exclus din campionat , si toate rezultatele pe care le-a obtinut in aceasta editie de campionat i se va anula , iar in Liga II va retrograda 3 echipe in loc de 4
bizone

Post by bizone »

inca nu s-a terminat turul, asa-i? Ptr ca daca s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa ramana asa. Daca nu s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa i se anuleze, asa cum spui tu.

edit: m-am prins pana la urma :P , turul nu s-a terminat.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:inca nu s-a terminat turul, asa-i? Ptr ca daca s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa ramana asa. Daca nu s-a terminat, atunci rezultatele ar trebui sa i se anuleze, asa cum spui tu.

edit: m-am prins pana la urma :P , turul nu s-a terminat.
nu prea stii regulamentul asta al nostru. :twisted: si daca era banat in ultima etapa se anulau rezulatele...si uite asa de la 5 pct te apropii la 3 :?
Image
bizone

Post by bizone »

bun, corect si normal este ca daca era banat dupa inceperea returului rezultatele sa-i fie mentinute :wink: Ca sa vezi cat de corect sunt si n-as vrea sa ma aproprii de tine prin eu stiu ce metode ptr ca a apoi sa incepi in a le contesta :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Kosmin wrote:
bizone wrote:ce se va intampla in continuare, avand in vedere ca unicool a fost banat? :roll:
va fi exclus din campionat , si toate rezultatele pe care le-a obtinut in aceasta editie de campionat i se va anula , iar in Liga II va retrograda 3 echipe in loc de 4
Unicool inca are echipa, dupa cum vezi in joc. Nu il poti elimina doar asa.
Din cate stiu eu din regulament, daca un manager nu isi programeaza 3 meciuri la rand atunci va fi eliminat din competitie.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote:
Kosmin wrote:
Unicool inca are echipa, dupa cum vezi in joc. Nu il poti elimina doar asa.
Din cate stiu eu din regulament, daca un manager nu isi programeaza 3 meciuri la rand atunci va fi eliminat din competitie.
stai calm ca nu-l voi exclude , in speranta ca poate isi va recupera echipa , pana atunci va pierde cu 3-0 , meciurile pe care le va avea
cercel_jr

Post by cercel_jr »

ok, ma bucur ca ai luat aceasta decizie. :wink:
Bafta cu organizarea. :wink:

PS.: Liga 1 pregateste-te ca viiiiin. 8)
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:PS.: Liga 1 pregateste-te ca viiiiin. 8)
las ca te trimitem noi de unde ai venit :twisted: :twisted: :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu? Nu de alta, dar mai am ceva sperante (putine e adevarat) ca sa castig si editia asta :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
sircos
Team President

Post by sircos »

bizone wrote:unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu?
loool ... da` ce idei iti trec prin cap :lol: nu intra cu noua echipa in campionat. poate editia III prin seria C :lol:
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
bizone

Post by bizone »

sircos wrote:
bizone wrote:unicool se pare ca a preluat echipa lui kasmir. Banuiesc ca nu va continua in acest campionat cu ea, nu?
loool ... da` ce idei iti trec prin cap :lol: nu intra cu noua echipa in campionat. poate editia III prin seria C :lol:
pai na, la cat de constestate au fost regulile acestui campionat, ma pot astepta la orice :P
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bizone wrote:
sircos wrote:
pai na, la cat de constestate au fost regulile acestui campionat, ma pot astepta la orice :P
noua echipa a lui unicool nu va inlocui echipa TmBase carea fost banata , daca vrea sa paticipe in campionatu romaniei va trebui sa se inscrie pentru editia a 3

PS: daca-mia duc bine aminte , regulamentu a fost votat cu majoritate de voturi de peste 75% , al editiei trecute , atunci pana sa inceapa prima editie de campionat ati avut posibilitatea sa contestati unele reguli din regulament , dar n-ati facut-o , dar cand v-ati vazut nedreptatiti ati protestat.Daca editia trecuta nu se termina cu egalitate de puncte la primele locuri nimeni numai zicea nimic , si ramanea acelasi regulament.La fel ati avut posibilitatea sa modificati regulamentu inaintea editiei a 2 niste reguli si a fost modificat , si asa veti avea posibilitatea sa modificati ceva in regulament la inceputul fiecarei editie de campionat.Asa ca nu va mai plangeti de regulamentul bpe care lati votat cu majoritate de peste 75%.
mosmartin

Post by mosmartin »

Kosmin, incepi sa semeni cu nasu' de la federatie. :lol: :lol:
Kosmin

Post by Kosmin »

mosmartin wrote:Kosmin, incepi sa semeni cu nasu' de la federatie. :lol: :lol:
s-o iau ca lauda sau critica :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”