Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

Razvanica
Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

Post by Razvanica »

Black_eagle wrote:Sporting Petrosani 4 - 1 Juvenardus FC
Ma scuzati de off-topic, dar nu ma pot abtine :lol: :lol: :lol:
Harder, better, faster, stronger
Black_eagle

Post by Black_eagle »

i cam dur scorul nu am avut asa mult in plus pe linii.dar am avut un eliminat si 80% TS deci e loc de mai bine.
Image
Image
bizone

Post by bizone »

:lol: :lol: :lol: excelent debut de sezon napo :twisted: :lol: :mrgreen:

ps. n-am reusit sa dau de managerul david_villa. Vad ca nu s-a mai logat. Initial i-am dat mesaj ieri dimineata ca n-as vrea sa jucam astazi (miercuri), mesaj care nici nu l-a citit, iar intre timp mi-am schimbat si eu planurile si puteam sa joc astazi (de altfel am jucat 2 amicale). Astept ca david_villa sa se conecteze si sa ne intelegem cand sa jucam meciul.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Daimon

Post by Daimon »

serie B, serie B :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

FC Steaua 2007 4 - 1 Fc.ReD.D@gS
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

Black_eagle wrote:i cam dur scorul nu am avut asa mult in plus pe linii.dar am avut un eliminat si 80% TS deci e loc de mai bine.
foarte dur scorul, dar na, asta e, felicitari. eu am avut TS 97% :| oricum ma asteptam sa pierd, prioritate era meciul din serie A :wink: pe care in cele din urma l-am si castigat. am avut parte de un mic razboi psihologic. la amandoi moralul titularilor era la 95%, iar la ora 12 noaptea cand am intrat ultima oara sa-mi schimb antrenorul el nu o facuse...dar a facut mai tarziu in noapte. cu ajutor mic din partea random-ului (-1) am castigat si a meritat sa sacrific meciul cu tine si demiterea antrenorului.
Image
bizone

Post by bizone »

Am avut invitatie trimisa lu' david_villa ptr astazi-seara la ora 22. Mi-a spus ieri dimineata sa-i trimit ptr ora, mi-a spus ca nu prea are timp sa intre pe SP si spera sa apuce sa intre sa accepte invitatia. Din pacate n-a intrat pana la ora asta iar invitatia am anulat-o, pentru ca voi pleca si nu voi putea sa-mi setez echipa. N-as vrea sa castig meciul cu 3-0 ci as vrea sa-l joc pe ''teren''.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

nici eu nu am primit invitatie pentru maine.i-am trimis si mesaj dar nu l-a citit. :(
Image
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

Black_eagle wrote:nici eu nu am primit invitatie pentru maine.i-am trimis si mesaj dar nu l-a citit. :(
tiam trimis acuma invitatia...
iar cu bizon o sa vedem in aceste zile cum vom face....
problema la mn e k in timpul saptamanii nu prea am acces la net...si pt ata au fost probleme cu programarile....
P.S. cercel dak poti sa-mi trimiti invitatia pana duminik pt etapa a 3, pt k sa o pot accepta sa nu mai va creez probleme....
vand jucatori:::
echipa Valencia Club.....
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Ti-am trimis. Bafta.

Napo ce faci dom'le :lol: mai putin si iti luai set ca la tenis. :lol:

PS.: Mai incingem si noi spiritele pt ca acum avem competitie si mai serioasa. :mrgreen:
Apropo, felicitari pt. locul ocupat in A, poate vom avea si castigator de A. :wink: E mai important A-ul din SP decat acesta, deci nu ne suparam daca retrogradezi aici. :twisted: :P
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
bizone

Post by bizone »

Juvenardus FC 2 - 1 Bizone TM

cam la limita, 145 a scos napo iar eu 144. Chiar daca el a avut cu o idee note mai bune, tactica mea cred ca a fost mai buna. Amandoi am luat si cate un rosu, pacat ca eu am luat primul, daca lua el primul probabil ''balanta'' se inclina in favoarea mea.

ps. meciul cu david_villa, restanta din prima etapa, o sa-l disput marti, sper ca nu e nici o problema.
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:Juvenardus FC 2 - 1 Bizone TM
tactica mea cred ca a fost mai buna.
sper sa folosesti de cate ori joci cu mine, aceeasi tactica mai buna si sa fie acelasi scor :lol: :lol: :lol:
cercel_jr wrote:Napo ce faci dom'le mai putin si iti luai set ca la tenis
nu conteaza scorul, conteaza ca am avut tactica mai buna ca el :lol: :lol: :lol: ...vorba bizonului...oricum astept meciul cu tine, si daca nu ma insel e sambata, deci nici o sansa sa joc "fair-play" cu tine :twisted: :twisted:
Image
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote:
bizone wrote:Juvenardus FC 2 - 1 Bizone TM
tactica mea cred ca a fost mai buna.
sper sa folosesti de cate ori joci cu mine, aceeasi tactica mai buna si sa fie acelasi scor :lol: :lol: :lol:
Aceeasi tactica o s-o joc, diferenta de 1 punct e nesemnificativa :wink: Probabil ca o contat rosul acela care l-am primit mai repede ca tine. Totusi nu vad ce te bucuri asa de o echipa care nici macar nu e a ta :twisted: Adevarata ta echipa nici macar nu mai exista in arhivele SP-ului :lol:

Apropo, in caz de o victorie in restanta cu david_villa am sa fiu peste tine in clasament :twisted: Deci mai ai de tras :wink: :mrgreen:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Valencia Club 2 - 8 Sporting Petrosani.ai jucat cu rezervele :| trebuia sa-mi zici bagam si eu rezervele
Image
Image
pancu_villa
Team President

Post by pancu_villa »

Black_eagle wrote:Valencia Club 2 - 8 Sporting Petrosani.ai jucat cu rezervele :| trebuia sa-mi zici bagam si eu rezervele
sincer toate meciurile din Divizia A o sa le jok cu juniorii sau cu rezervele pt k oricum nu am nici o sansa sa mai raman in A si macar asa nu imi obosesc titularii
vand jucatori:::
echipa Valencia Club.....
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”