Ma scuzati de off-topic, dar nu ma pot abtineBlack_eagle wrote:Sporting Petrosani 4 - 1 Juvenardus FC

Moderator: Romanian Moderators
Ma scuzati de off-topic, dar nu ma pot abtineBlack_eagle wrote:Sporting Petrosani 4 - 1 Juvenardus FC
Black_eagle wrote:Sporting Petrosani 4 - 1 Juvenardus FC
serie B, serie BBlack_eagle wrote:Sporting Petrosani 4 - 1 Juvenardus FC
foarte dur scorul, dar na, asta e, felicitari. eu am avut TS 97%Black_eagle wrote:i cam dur scorul nu am avut asa mult in plus pe linii.dar am avut un eliminat si 80% TS deci e loc de mai bine.
tiam trimis acuma invitatia...Black_eagle wrote:nici eu nu am primit invitatie pentru maine.i-am trimis si mesaj dar nu l-a citit.
sper sa folosesti de cate ori joci cu mine, aceeasi tactica mai buna si sa fie acelasi scorbizone wrote:Juvenardus FC 2 - 1 Bizone TM
tactica mea cred ca a fost mai buna.
nu conteaza scorul, conteaza ca am avut tactica mai buna ca elcercel_jr wrote:Napo ce faci dom'le mai putin si iti luai set ca la tenis
Aceeasi tactica o s-o joc, diferenta de 1 punct e nesemnificativanapoleonard wrote:sper sa folosesti de cate ori joci cu mine, aceeasi tactica mai buna si sa fie acelasi scorbizone wrote:Juvenardus FC 2 - 1 Bizone TM
tactica mea cred ca a fost mai buna.![]()
![]()
![]()
sincer toate meciurile din Divizia A o sa le jok cu juniorii sau cu rezervele pt k oricum nu am nici o sansa sa mai raman in A si macar asa nu imi obosesc titulariiBlack_eagle wrote:Valencia Club 2 - 8 Sporting Petrosani.ai jucat cu rezerveletrebuia sa-mi zici bagam si eu rezervele