Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

minasthiryt
Member of the Soccer Project Association

Re: Divizia A

Post by minasthiryt »

Kosmin wrote:f serios :mrgreen: mereu am vb dar voi nu m-ati crezut :twisted:
ma bate un gand sa renunt sa particip in caz ca tocmai atunci va incepe iar, plus ca e vb si de alt organizator :roll: ...in fine...ramane de vazut :?

p.s. nu am nimik cu acel manager/user care ar prelua organizarea dar nah...
CF POLI IASI
CUPA REGELEUI Organizer
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Kosmin wrote:
bizone wrote:pai si cine-l va organiza?
o persoana serioasa si respectata pe acest forum :mrgreen:
Care se numeste :?: suspansul este maxim... :shock:
Si cum zicea domn' profesor: "Ai, n-ai mingea tragi la poarta!"
Razvanica

Post by Razvanica »

In speranta ca lui Kosmin ii va reveni cheful de SP si de organizat campionate si in ideea de a pastra o oarecare continuitate a campionatului de pe forum, m-am oferit sa il inlocuiesc eu pentru o editie, care se va desfasura in paralel cu sezonul 28 din SP, urmand ca dupa aceea sa vedem care va fi continuarea.
Desi SP imi mananca deja prea mult timp, mi-ar parea rau sa dispara acest campionat care este, dupa parerea mea, cea mai tare competitie atasata jocului. O sa incerc sa ma descurc macar pe jumatate comparat cu Kosmin si daca mai vor si altii sa participe la organizare sunt sigur ca o sa gasim o solutie :mrgreen:
Harder, better, faster, stronger
Kosmin

Post by Kosmin »

asa este :mrgreen: intelegerea a fost pentru un sezon oricum daca va avea nevoie de ajutor il voi da :mrgreen: iar Razvanica a fost cea mai buna solutie pentru continuarea campionatului pt ca nu cred ca l-as fi inceput nici macar din sez 28 :cry: ultimele 2 sez in special ultimul sezon a fost cel mai greu pt mn de multe pri am vrut sa renunt chiar pe parcursul lui dar n-am renuntat ca nu-mi plac treburile neterminate :mrgreen: iar aceasta pauza de 1 sezon oricum ar fi fost chiar daca continuam eu cu organizarea :mrgreen:

si nu trebuie sa va retrageti din acest motiv ca nu mai organizez eu sau ca va incepe asa de tarziu :P

dupa sarbatori il voi ajuta daca va vrea :mrgreen: sa demareze noua editie de campionat din sez 28, cu trimitrerea de mesaje la userii care au partiicpat la ultima editie ca sa confirme si pt noua editie, vor fi facute inscrieri si vor fi jucate eventualele meciuri de baraj din divizia C asta in functie si de cate echipe vor mai dori participarea in viitoarea editie :D
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Haha kosmine, nu o sa fii organizator cand retrogradez eu. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Sa speram ca vei reveni si nu zici doar asa ca sa scapi de noi. :o
Vacanta placuta. :D

Razvanica, welcome, sper ca stii ca sunt 3 divizii. :lol:
Vei vedea si tu ce inseamna sa tii o competitie, mai ales una atat de cunoscuta si longeviva. :P
Probabil te-ai gandit sa repari putin din "raul" facut, foarte frumos din partea ta.

Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
Mykutzu

Post by Mykutzu »

Razvanica wrote:In speranta ca lui Kosmin ii va reveni cheful de SP si de organizat campionate si in ideea de a pastra o oarecare continuitate a campionatului de pe forum, m-am oferit sa il inlocuiesc eu pentru o editie, care se va desfasura in paralel cu sezonul 28 din SP, urmand ca dupa aceea sa vedem care va fi continuarea.
Desi SP imi mananca deja prea mult timp, mi-ar parea rau sa dispara acest campionat care este, dupa parerea mea, cea mai tare competitie atasata jocului. O sa incerc sa ma descurc macar pe jumatate comparat cu Kosmin si daca mai vor si altii sa participe la organizare sunt sigur ca o sa gasim o solutie :mrgreen:
O Razvanica tu organizezi...mult bafta si succes...sper sa faci o treaba cat mai buna :wink:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

Mykutzu wrote:
O Razvanica tu organizezi...mult bafta si succes...sper sa faci o treaba cat mai buna :wink:
ca de nu.... :twisted: :twisted:
Image
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

Kosmin wrote:dupa sarbatori il voi ajuta daca va vrea :mrgreen: sa demareze noua editie de campionat
stie ca nu s-a mai discutat de mult despre regulament si chestii de departajare...ar putea demara si asa ceva, in loc de un mic "botez",... eu ma bag :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Image
Mykutzu

Post by Mykutzu »

napoleonard wrote:
Kosmin wrote:dupa sarbatori il voi ajuta daca va vrea :mrgreen: sa demareze noua editie de campionat
stie ca nu s-a mai discutat de mult despre regulament si chestii de departajare...ar putea demara si asa ceva, in loc de un mic "botez",... eu ma bag :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Buna observatia..subscriu :mrgreen:
Razvanica

Post by Razvanica »

Pai spuneti ce modificari ati vrea la regulament... :lol:
Black_eagle

Post by Black_eagle »

ar fi frumos ca primul criteriu in caz de egalitate de puncte sa fie meciurile directe :wink:
Image
Image
Razvanica

Post by Razvanica »

Black_eagle wrote:ar fi frumos ca primul criteriu in caz de egalitate de puncte sa fie meciurile directe :wink:
Sunt de acord cu asta. Daca cineva are ceva impotriva sa dea mesaj.

Alte propuneri?
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Black_eagle wrote:ar fi frumos ca primul criteriu in caz de egalitate de puncte sa fie meciurile directe :wink:
Sunt de acord cu asta. Daca cineva are ceva impotriva sa dea mesaj.

Alte propuneri?
yo sunt impotriva :twisted: veteranii stiu de ce :lol: :lol: :lol:
Razvanica

Post by Razvanica »

Kosmin wrote:yo sunt impotriva :twisted: veteranii stiu de ce :lol: :lol: :lol:
Pai zi-mi de ce, eu nu sunt veteran. E mai usor sa bati cu 10-0 si sa faci golaveraj decat asa...
Kosmin

Post by Kosmin »

Razvanica wrote:
Kosmin wrote:yo sunt impotriva :twisted: veteranii stiu de ce :lol: :lol: :lol:
Pai zi-mi de ce, eu nu sunt veteran. E mai usor sa bati cu 10-0 si sa faci golaveraj decat asa...
eu n-am nimic impotriva dar trebuie sa precizezi foarte clar conditiile acelui criteriu pt ca daca vor fi minimu de info fiecare va gandi acel criteriu in avantaju lui :lol:
la prima editie a fost acest criteriu si cum atunci primele 2 clasate au terminat la egalitate de pcte si in meciurile directe tot egaluri doar intr-un meci direct s-a marcat iar atunci cei 2 manageri implicati a gandit meciu direct cum il avantaja

cn doreste sa vada sfarsitul acelei dezbateri e invitat s-o vada la inceputul topicului Diviziei A :wink:

razvanica cum am mai spus daca pui acest criteriu sa pui si conditiile necesare cum ar fi: pctele castigate in meciurile directe sau daca acestea se termina egale intra si regula avantajului golului in deplasare :lol:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”