ma bate un gand sa renunt sa particip in caz ca tocmai atunci va incepe iar, plus ca e vb si de alt organizatorKosmin wrote:f seriosmereu am vb dar voi nu m-ati crezut

p.s. nu am nimik cu acel manager/user care ar prelua organizarea dar nah...
Moderator: Romanian Moderators
ma bate un gand sa renunt sa particip in caz ca tocmai atunci va incepe iar, plus ca e vb si de alt organizatorKosmin wrote:f seriosmereu am vb dar voi nu m-ati crezut
Care se numesteKosmin wrote:o persoana serioasa si respectata pe acest forumbizone wrote:pai si cine-l va organiza?
O Razvanica tu organizezi...mult bafta si succes...sper sa faci o treaba cat mai bunaRazvanica wrote:In speranta ca lui Kosmin ii va reveni cheful de SP si de organizat campionate si in ideea de a pastra o oarecare continuitate a campionatului de pe forum, m-am oferit sa il inlocuiesc eu pentru o editie, care se va desfasura in paralel cu sezonul 28 din SP, urmand ca dupa aceea sa vedem care va fi continuarea.
Desi SP imi mananca deja prea mult timp, mi-ar parea rau sa dispara acest campionat care este, dupa parerea mea, cea mai tare competitie atasata jocului. O sa incerc sa ma descurc macar pe jumatate comparat cu Kosmin si daca mai vor si altii sa participe la organizare sunt sigur ca o sa gasim o solutie
ca de nu....Mykutzu wrote:
O Razvanica tu organizezi...mult bafta si succes...sper sa faci o treaba cat mai buna
stie ca nu s-a mai discutat de mult despre regulament si chestii de departajare...ar putea demara si asa ceva, in loc de un mic "botez",... eu ma bagKosmin wrote:dupa sarbatori il voi ajuta daca va vreasa demareze noua editie de campionat
Buna observatia..subscriunapoleonard wrote:stie ca nu s-a mai discutat de mult despre regulament si chestii de departajare...ar putea demara si asa ceva, in loc de un mic "botez",... eu ma bagKosmin wrote:dupa sarbatori il voi ajuta daca va vreasa demareze noua editie de campionat
![]()
![]()
![]()
![]()
Sunt de acord cu asta. Daca cineva are ceva impotriva sa dea mesaj.Black_eagle wrote:ar fi frumos ca primul criteriu in caz de egalitate de puncte sa fie meciurile directe
yo sunt impotrivaRazvanica wrote:Sunt de acord cu asta. Daca cineva are ceva impotriva sa dea mesaj.Black_eagle wrote:ar fi frumos ca primul criteriu in caz de egalitate de puncte sa fie meciurile directe
Alte propuneri?
Pai zi-mi de ce, eu nu sunt veteran. E mai usor sa bati cu 10-0 si sa faci golaveraj decat asa...Kosmin wrote:yo sunt impotrivaveteranii stiu de ce
![]()
![]()
eu n-am nimic impotriva dar trebuie sa precizezi foarte clar conditiile acelui criteriu pt ca daca vor fi minimu de info fiecare va gandi acel criteriu in avantaju luiRazvanica wrote:Pai zi-mi de ce, eu nu sunt veteran. E mai usor sa bati cu 10-0 si sa faci golaveraj decat asa...Kosmin wrote:yo sunt impotrivaveteranii stiu de ce
![]()
![]()