Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

cercel_jr
Member of the Soccer Project Association

Post by cercel_jr »

Probabil cu totii stiti ca eu sunt putin mai orgolios asa, desi nu prea arat lucrul asta. :D
Eu as putea renunta la liga SP si as putea juca doar in acest campionat cu prima echipa, care in acest moment este de divizia C. Doar prima echipa e de divizia C, la echipa a 2-a mai am de lucru. Voi retrograda in joc, dar cel mai probabil voi castiga acest campionat.
Nu imi este greu sa fac asta. :wink:

Pana la urma cred ca o sa renunt la vorbe in vant si voi astepta inceperea noului campionat.
Bafta.
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
napoleonard

Post by napoleonard »

cercel_jr wrote:Probabil cu totii stiti ca eu sunt putin mai orgolios asa, desi nu prea arat lucrul asta. :D
Eu as putea renunta la liga SP si as putea juca doar in acest campionat cu prima echipa, care in acest moment este de divizia C. Doar prima echipa e de divizia C, la echipa a 2-a mai am de lucru. Voi retrograda in joc, dar cel mai probabil voi castiga acest campionat.
Nu imi este greu sa fac asta. :wink:

Pana la urma cred ca o sa renunt la vorbe in vant si voi astepta inceperea noului campionat.
Bafta.
mai daca asa sta vorba, pai poti sa te gandesti de la locul 2 in jos ptr noul sezon :twisted: . eu vroiam sa ma ocup de promovare sezonul viitor in campionatul SP si sa nu retrogradez in acest campionat, dar daca tu visezi sa-mi iei campionatul se schimba planurile. :wink: :lol: imi voi pastra titlul, la care tu visezi :twisted: ...poate doar bizone cu kosmin sa mi-l ia daca mai reinventeaza o clauza ceva in regulament :twisted:
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

ultima partida in aceasta editie:
Juvenardus FC - Buffalo Braila 5 - 1 :lol:

bafta buffalo in liga II si sa revii cat mai repede langa noi. :wink:
Image
jully
Team President

Post by jully »

mah ce discutati voi pe aici :shock:
deja imi e frica sa deschid usa ,da sa mai si pasesc inainte :?
:lol: mai bine as vinde locul :lol:
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
napoleonard

Post by napoleonard »

jully wrote: :lol: mai bine as vinde locul :lol:
eu ti-as propune sa nu il vinzi sezonul asta si sa-l vinzi sezonul urmator...pe cercel il vei avea sigur de client si poti scoate o suma frumusica :twisted: :twisted: :twisted:
Image
jully
Team President

Post by jully »

ha , tare faza :lol: :lol: :lol:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

bafta buffalo in liga II si sa revii cat mai repede langa noi.
ms ms ms 8) 8)
mai bine as vinde locul
:lol: cat :lol: cat :lol: cat :lol:
bizone

Post by bizone »

napoleonard wrote: mai daca asa sta vorba, pai poti sa te gandesti de la locul 2 in jos ptr noul sezon :twisted: . eu vroiam sa ma ocup de promovare sezonul viitor in campionatul SP si sa nu retrogradez in acest campionat, dar daca tu visezi sa-mi iei campionatul se schimba planurile. :wink: :lol: imi voi pastra titlul, la care tu visezi :twisted: ...poate doar bizone cu kosmin sa mi-l ia daca mai reinventeaza o clauza ceva in regulament :twisted:
in continuare suferi dupa sezonul trecut, nu? :lol: Greu e sa te recunosti invins :wink: Eu te felicit ptr campionatul asta, ai fost cel mai bun (in campionatul asta, bineinteles :!: :lol: ). Pana unu alta, sambata imi voi lua revansa (sper :P ), in cea mai importanta cupa :D
napoleonard wrote:ultima partida in aceasta editie:
Juvenardus FC - Buffalo Braila 5 - 1 :lol:

bafta buffalo in liga II si sa revii cat mai repede langa noi. :wink:
n-a fost ultimul meci. Ultimul meci il voi juca eu, campionul editiei trecute 8)
napoleonard wrote: eu vroiam sa ma ocup de promovare sezonul viitor in campionatul SP
bafta multa, sper sa te intorci cat mai repede in D :twisted: :D :lol: :lol: :lol:
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
jully
Team President

Post by jully »

mai bine as vinde locul
:lol: cat :lol: cat :lol: cat :lol:[/quote]

:lol: astept licitarile :lol:
Image
nosferatul
Team Manager

Post by nosferatul »

in continuare suferi dupa sezonul trecut, nu? Laughing Greu e sa te recunosti invins Wink Eu te felicit ptr campionatul asta, ai fost cel mai bun (in campionatul asta, bineinteles Exclamation Laughing ). Pana unu alta, sambata imi voi lua revansa (sper Razz ), in cea mai importanta cupa Very Happy

a neglijat liga sa castige campionatul asta si acum trage ponoasele....se lupta pt evitarea retrogradarii.
"Singura garantie in viata este aceea ca nu vei beneficia niciodata de pe urma propriei asigurari de viata"
kerosene
Team Manager

Post by kerosene »

In ultimul meci al acestei editii:

Bizone TM 1 - 1 Supersonicii Soveja
20' 0 - 1 Adrian Stanca
Jan Sillah 1 - 1 34'

N-a ca tot n-am ramas pe zero,am mai reusit sa iau un punct :D

Ne vedem peste 1 sezon :roll:
Daimon

Post by Daimon »

haha, rushine bizone :lol:

ne vedem peste doua sezoane baieti. :twisted: din pacate tre sa trec si prin liga a II-a ca m-am trezit tarziu :P
napoleonard

Post by napoleonard »

bizone wrote:in continuare suferi dupa sezonul trecut, nu? Greu e sa te recunosti invins
campion e ala ce are mai multe puncte (am avut ceva mai multe decat locul doi :lol: ). daca e egalitate, meciul direct cu loc II; daca a fost egal daca are golaveraj mai mare...in nici un caz nu ia campionatul ala cu golaveraj mai mic 8) :?
...dar na, ti-am promis ca in acest campionat unde te prind te bat...2 infrangeri de la mine venire...pacat ca ne-a parasit kosmin si nu mai am unde sa-l bat in continuare si pe el...dar imi ramai tu de batut :twisted:
bizone wrote:sambata imi voi lua revansa (sper ), in cea mai importanta cupa
din pacate incepi acest meci cu avantaj...al terenului propriu care nu e chiar ok, dar valoarea managerului va compensa acest deficit :lol: :wink:
nosferatul wrote:a neglijat liga sa castige campionatul asta si acum trage ponoasele
e un campionat intre romani...va fi cel mai puternic campionat intre manageri romani...campionatul oficial nu imi da mare satisfactie (momentan, pana ajung in B sau A)...dar ptr asta iti trebe experienta in domeniu, nu e asa usor, iti faci echipa si promovezi...si pana atunci ma bucur de aceasta competitie intre romani, ma bucur ca am castigat-o si sper sa imi apar titlul, desi vad ca unii numa ce au promovat si au deja pretentii :twisted:

sper ca managerii care s-au inscris sa fie cel putin la fel de seriosi ca managerii din prima serie, ptr a deveni un campionat puternic
Image
jully
Team President

Post by jully »

napoleonard wrote: e un campionat intre romani...va fi cel mai puternic campionat intre manageri romani...campionatul oficial nu imi da mare satisfactie (momentan, pana ajung in B sau A)...dar ptr asta iti trebe experienta in domeniu, nu e asa usor, iti faci echipa si promovezi...si pana atunci ma bucur de aceasta competitie intre romani, ma bucur ca am castigat-o si sper sa imi apar titlul, desi vad ca unii numa ce au promovat si au deja pretentii :twisted:

sper ca managerii care s-au inscris sa fie cel putin la fel de seriosi ca managerii din prima serie, ptr a deveni un campionat puternic
ca bine zici , dar trebuie sa mai si poti :roll:
Image
Kosmin

Post by Kosmin »

CLASAMENT FINAL

Image
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”