bizone wrote:in continuare suferi dupa sezonul trecut, nu? Greu e sa te recunosti invins
campion e ala ce are mai multe puncte (am avut ceva mai multe decat locul doi

). daca e egalitate, meciul direct cu loc II; daca a fost egal daca are golaveraj mai mare...in nici un caz nu ia campionatul ala cu golaveraj mai mic
...dar na, ti-am promis ca in acest campionat unde te prind te bat...2 infrangeri de la mine venire...pacat ca ne-a parasit kosmin si nu mai am unde sa-l bat in continuare si pe el...dar imi ramai tu de batut
bizone wrote:sambata imi voi lua revansa (sper ), in cea mai importanta cupa
din pacate incepi acest meci cu avantaj...al terenului propriu care nu e chiar ok, dar valoarea managerului va compensa acest deficit
nosferatul wrote:a neglijat liga sa castige campionatul asta si acum trage ponoasele
e un campionat intre romani...va fi cel mai puternic campionat intre manageri romani...campionatul oficial nu imi da mare satisfactie (momentan, pana ajung in B sau A)...dar ptr asta iti trebe experienta in domeniu, nu e asa usor, iti faci echipa si promovezi...si pana atunci ma bucur de aceasta competitie intre romani, ma bucur ca am castigat-o si sper sa imi apar titlul, desi vad ca unii numa ce au promovat si au deja pretentii
sper ca managerii care s-au inscris sa fie cel putin la fel de seriosi ca managerii din prima serie, ptr a deveni un campionat puternic