ce rau estinapoleonard wrote: si cu 2 ramai

Moderator: Romanian Moderators
lasa-l pe sorin...ca la cate blaturi face, nu ramane el cu echipa nesetata...nu ai vazut, el bate cu 8-0, pe unul care i-a tras-o cu ceva meciuri in urma, si eu ma chinui pana in min 90 sa bat aceeasi echipa. de ce oare???cercel_jr wrote:Sper ca Sorin si-a setat meciul pt. ora 11:00, ca are cu mine iar eu mi-am setat meciul de ieri. Eu vreau sa-l bat corect nu sa-mi spuna dupa aia ca el nu si-a facut echipa si de aia am castigat.![]()
Asa ca sper ca ti-ai setat echipa Sorin.
Frumos meci , victorie meritatacercel_jr wrote:FC Steaua 2007 2 - 1 Blascovici Viola
PS.: Ochirosii face un meci de senzatie, el fiind marcatorul celor 2 goluri impotriva unei echipe ce a terminat campionatul trecut pe podium.
Nou promovata face furori in Divizia A.
Vor mai urma si alte surprize???![]()
![]()
Am uitat sa te felicit si eu pt. meci, recunosc ai avut jucatori mai buni dar, cum am spus si altora echipa conteaza, nu doar performantele jucatorilor. Eu am avut TS 80% si cred ca tu ai avut tot cam asa, m-am uitat la transferurile tale.Sorin TM wrote:Frumos meci , victorie meritatacercel_jr wrote:FC Steaua 2007 2 - 1 Blascovici Viola
PS.: Ochirosii face un meci de senzatie, el fiind marcatorul celor 2 goluri impotriva unei echipe ce a terminat campionatul trecut pe podium.
Nou promovata face furori in Divizia A.
Vor mai urma si alte surprize???![]()
![]()
P.S Juvenardus , vorbesti cam multsi marti cind ajung acasa , poate gasesc sa-ti dau ceva suplimentar de munca
intelegi?intelegi?intelegi?