daca cercel a scos 137 pe linii in meciul cu jijj, avand toata echipa disponibila si titularii 100%, eu in meciul de liga ce l-am avut vineri cu jiji am scos 138, neavand titularii 100%, jucand si cu o rezerva. Sunt curios cat as scoate maxim intr-un meci perfect. Deci cercel, stiu ca incerci sa ma provoci si sa te supramotivezi, deoarece ai emotii mari in meciul cu mine eu sunt linistit si relaxat
bizone wrote:daca cercel a scos 137 pe linii in meciul cu jijj, avand toata echipa disponibila si titularii 100%, eu in meciul de liga ce l-am avut vineri cu jiji am scos 138, neavand titularii 100%, jucand si cu o rezerva. Sunt curios cat as scoate maxim intr-un meci perfect. Deci cercel, stiu ca incerci sa ma provoci si sa te supramotivezi, deoarece ai emotii mari in meciul cu mine eu sunt linistit si relaxat
Ai dreptate. Dar 1 pe linii mai mult fata de mine nu iti poate aduce victoria in Ghencea.
PS.: Si mai e ceva. Doar cu un arbitru foarte slab poti pune agresivitate 100%. Eu pot pune 100 si la arbitru de 45.
ma baietzi am uitat sa dau meciu pt azi din campionat ...dak vrea sircos putem sa-l punem marti sau miercuri....dak nu treceti 3-0...i-am zis asta si pe privat da o inteles aiurea
manager: alex_raul7
team: Cetatea Rapid
Motto: "Divide et impera ..."
alex_raul07 wrote:ma baietzi am uitat sa dau meciu pt azi din campionat ...dak vrea sircos putem sa-l punem marti sau miercuri....dak nu treceti 3-0...i-am zis asta si pe privat da o inteles aiurea
ai uitat sa dai meciul pentru azi? pentru azi, alex? astazi este duminica, iar duminica nu sunt meciuri in acest campionat ...
se pare ce tu ai inteles aiurea mesajul meu. uite, ti-l mai spun o data: astept invitatia ta pentru:
... sambata la ora 22.00 este singura ora libera pe care o mai am
tin sa-ti reamintesc ca astazi este 18 noiembrie.
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
alex_raul07 wrote:ma baietzi am uitat sa dau meciu pt azi din campionat ...dak vrea sircos putem sa-l punem marti sau miercuri....dak nu treceti 3-0...i-am zis asta si pe privat da o inteles aiurea
ai uitat sa dai meciul pentru azi? pentru azi, alex? astazi este duminica, iar duminica nu sunt meciuri in acest campionat ...
se pare ce tu ai inteles aiurea mesajul meu. uite, ti-l mai spun o data: astept invitatia ta pentru:
vad ca etapa de azi e linistita...unii castiga stand...cand vin meciurile alea tari...ca ma dor ochii cand ma uit la clasamentul asta cu cercel pus artificial pe primul loc
JiJi 2 - 9 Bizone TM ce a fost asta? un bug? cred ca ii compenseaza randomul lu bizone acum multe goluri in Liga noastra
Mie 21 Noi 2007 (10:01 CET) Am Castle Club 5 - 1 FRANCY TEAM
Drumul de la stadion e ieftin. Imparti taxiul cu toata galeria!
La noi la stadion sunt multe locuri libere!
Pentru ca sunt putini spectatori, ai sansa sa te vezi la televizor!
VINO IN REGIE!
napoleonard wrote:vad ca etapa de azi e linistita...unii castiga stand...cand vin meciurile alea tari...ca ma dor ochii cand ma uit la clasamentul asta cu cercel pus artificial pe primul loc
JiJi 2 - 9 Bizone TM ce a fost asta? un bug? cred ca ii compenseaza randomul lu bizone acum multe goluri in Liga noastra
Pai si tu ai stat cand ai avut meci cu el.
PS.: Cine e pe primul loc, cine e, Steaua e.
PS.2: Cu toate ca in birou acolo pregatiti detronarea mea (vezi meciul Juvenardus FC 3 - 1 Blascovici Viola ) si viitorul meu meci cu bizone (cel mai important meci din acest campionat), voi incerca sa va surprind si sa iau acest campionat ca acush vine mosmartin si ne rupe pe toti.