Divizia A

Aici se poate invita si organiza meciuri si cupe

Moderator: Romanian Moderators

mosmartin
Member of the Soccer Project Association

Post by mosmartin »

Pai le e frica de mine si de asta nu mai zic nimic. :lol: :lol: :lol:
Lasa ca de vineri incep meciurile cu napo, mai subtire asa, sa vad cat de pregatit sunt pentru A. :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Plesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici

dak ar fi castigat napo 100% mai erau scrise 2-3 pagini :twisted:
Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat. :lol:
S-ar fi discutat mai mult si pt. ca sunt din Timisoara si bizone si napo si Sorin, vie si daimon in curand, dadeau ei o petrecere pe aici. :lol:
Eu am vrut mai mult decat orice sa fiu in fata lor, acuma ca am castigat inseamna ca sunt bun. :wink: :lol: :twisted:
Manager: cyp
Team: Fotbal Club Botosani

May the random be with me!
jully
Team President

Post by jully »

cercel_jr wrote:

Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat. :lol:
S-ar fi discutat mai mult si pt. ca sunt din Timisoara si bizone si napo si Sorin, vie si daimon in curand, dadeau ei o petrecere pe aici. :lol:
Eu am vrut mai mult decat orice sa fiu in fata lor, acuma ca am castigat inseamna ca sunt bun. :wink: :lol: :twisted:
pai castigal inca odata si mai mult ca sigur nu va mai avea ce sa zica , vei fi primul care castiga divizia A de doua ori si consecutiv pe deasupra, poate atunci va avea puterea sa-ti recunoasca valoarea.
din partea mea felicitari pentru castigarea campionatului, precum si tuturor participantilor .
cu participarea mea in acest campionat nu prea am ce sa spun deoarece nu am avut echipa sa ma pot bate la acest nivel de aceea si locul pe care-l ocup la sfarsitul editiei.
inca odata felicitari tuturor, sa aveti bafta si in campionatul soccer :P
''orice ROMAN poate fi si campion si poate ajunge mai sus de locul doi''
Image
bizone

Post by bizone »

cercel_jr wrote:

nu tot timpul castiga cei mai buni :twisted: tu ai fost insa cel mai constant :D sper ca esti realist de lucrul asta :D
POLI TIMISOARA!!!!

Image
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

bizone wrote:
cercel_jr wrote:

nu tot timpul castiga cei mai buni :twisted: tu ai fost insa cel mai constant :D sper ca esti realist de lucrul asta :D
Daca intr-adevar esti bun automat esti si constant.
La inceput nu aveam planuri mari cu Divizia A, dar pe parcurs am observat ca e ok si se poate castiga. Pe parcurs de fapt a fost turul, victoria cu Sorin, egalul cu tine si apoi victoria cu napo mi-au dat multa incredere. Returul a cam fost la indigo. :D
Nu mai spun ce s-ar fi intamplat daca si aici contau cartonasele galbene si rosii. :twisted:
Mersi jully de aprecieri.
Din pacate planurile mele pe sezonul urmator nu includ rezultate apreciabile in Divizia A si nici in SP, mai exact divizia C8.

Deasemenea tin sa felicit si eu pe toata lumea.
Atat imi pare rau ca nu poate fi toata lumea ca majoritatea din Divizia A, adica sa se tina de meciuri, sa le joace cand trebuie, mai sunt si exceptii de mutari de meciuri, astea nu se pun. Cei care renunta sau au renuntat au o bulina neagra din partea mea. Eu stiu ce inseamna sa renunte cineva din motive pt. care putea sa nu se inscrie, dar s-a inscris; te simti asa ciudat, parca nu iti respecta munca si nici pe tine. Iti vine sa te lasi.

Ptr. toate de mai sus mai adaug eu niste felicitari foarte mari pt. organizatori.

Kosmin

Post by Kosmin »

cercel_jr wrote: Eu stiu ce inseamna sa renunte cineva din motive pt. care putea sa nu se inscrie, dar s-a inscris; te simti asa ciudat, parca nu iti respecta munca si nici pe tine. Iti vine sa te lasi.

Ptr. toate de mai sus mai adaug eu niste felicitari foarte mari pt. organizatori.
de cate ori am vrut sa renunt la organizarea camp romaniei , sincer nici nu mai stiu nr intentiilor mele de a renunta, cel mai mult ma enerveaza cand nu programeaza meciurile si apoi excluse echipele si strica tot sistemul competitional, aceasta a 3 editie a fost cel mai greu de organizat si dpdv al nr mare de echipe ci din cauza numeroaselor excluderi si neprogramarilor.
mersi pt felicitari
Daimon

Post by Daimon »

felicitari kosmin pentru organizare.

chiar sut curios cum vor face fata baietii mei la nivelul asta pentru ca de cand am facut niste restructurari semnificative nu m-am mai intalnit nici cu napo, bizone si sorin in cupa noastra.
cercel_jr

Post by cercel_jr »

Kosmin wrote:
cercel_jr wrote: Eu stiu ce inseamna sa renunte cineva din motive pt. care putea sa nu se inscrie, dar s-a inscris; te simti asa ciudat, parca nu iti respecta munca si nici pe tine. Iti vine sa te lasi.

de cate ori am vrut sa renunt la organizarea camp romaniei , sincer nici nu mai stiu nr intentiilor mele de a renunta, cel mai mult ma enerveaza cand nu programeaza meciurile si apoi excluse echipele si strica tot sistemul competitional, aceasta a 3 editie a fost cel mai greu de organizat si dpdv al nr mare de echipe ci din cauza numeroaselor excluderi si neprogramarilor.
mersi pt felicitari
Da stiu cum e, tin minte cum ma rugam prin mesaje in joc de unii manageri sa-si programeze meciurile ca altfel nu mai imi ieseau calculele cu nr de echipe si grupe si ce mai trebuia acolo. Chiar pe unii ii rugam sa-mi raspunda la mesaj ca nici asta nu voiau.
Eu am avut acolo vo 250 de manageri, la inceput am avut ajutor dar cand a inceput greul au renuntat rand pe rand si am ramas singur si pana la urma am reusit sa termin. :roll:
Mult timp, multa rabdare si iarasi rabdare, nu mai zic de nervi. :roll:
Cand am terminat cupa "Desteapta-te romane", parca mi s-a luat o piatra de pe inima, nu mai era stres ca tre sa postez rezultate si sa dau explicatii.... Acuma nu vrem sa renunti si tu, pt. ca ce faci tu de cateva sezoane incoace nu vor mai face multi, practic dai o sansa in plus comunitatii romanesti din SP.
Tine-o tot asa si daca sunt probleme cateodata, ajutoare poti gasi, doar sa stim si noi ca e nevoie de ajutor. :wink:

Kosmin

Post by Kosmin »

stai mah linistit ca nu renunt :lol: si pentru unii manageri care merita un asemenea campionat care se tin de programari,:D :D eeee ce sa-i faci in orice padure sunt si uscaturi :twisted: :twisted: :twisted: :D :D
napoleonard

Post by napoleonard »

pai normal ca s-a lasat linistea, doar a castigat campionatul un anonim :twisted: , datorita unei conjuncturi exagerat de favorabile :twisted: si anume meciul meu cu cetatea rapid, pe care inca il studiez cum am pierdut :roll: si a bug-ului SP, in care echipa setata, la ora meciului nu a mai fost setata :x :?

oricum de la inceput, doar doua echipe domina acest campionat, echipa mea si la mica distanta in spatele meu :lol: echipa lui bizone. cred ca echipa lui cercel va avea doar o aparitie meteorica aici in fruntea campionatului :lol: :lol: :lol:
Image
cercel_jr

Post by cercel_jr »

napoleonard wrote:

pai normal ca s-a lasat linistea, doar a castigat campionatul un anonim :twisted: , datorita unei conjuncturi exagerat de favorabile :twisted: si anume meciul meu cu cetatea rapid, pe care inca il studiez cum am pierdut :roll: si a bug-ului SP, in care echipa setata, la ora meciului nu a mai fost setata :x :?

oricum de la inceput, doar doua echipe domina acest campionat, echipa mea si la mica distanta in spatele meu :lol: echipa lui bizone. cred ca echipa lui cercel va avea doar o aparitie meteorica aici in fruntea campionatului :lol: :lol: :lol:
Nu ma supara. Planurile mele pot lua alta directie decat cea initiala, si nu va fi bine pt. cei din Divizia A. :twisted:
Eu am demonstrat ca oricand ma pot infiltra in triunghiul vostru si va pot "nelinisti". :twisted: :twisted: :twisted:

napoleonard

Post by napoleonard »

sati linistit. te poti supara ccat vrei :twisted: de promovat nu cred in momentul asta ca poate fi vorba in C, dar Divizia A va fi prioritate :twisted: :wink:
Image
mosmartin

Post by mosmartin »

Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.

Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi. :lol: :lol: :lol:
cercel_jr

Post by cercel_jr »

mosmartin wrote:Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.

Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi. :lol: :lol: :lol:
Pai stiu ca ai echipa super tare si o sa-l bati pe napo , sezonul urmator e ultima sansa pt. actualii divizionari A sa castige titlul pt. ca vii tu si ne strici planurile de campioni. :shock: :twisted:

mosmartin

Post by mosmartin »

Cercele, razi tu dar nu prea e rasul tau. :lol: :lol: :lol:

Poate iau si un CM azi ca m-a speriat napo un pic cu scorul lui pe linii. :roll:
Post Reply

Return to “Amicale/Cupe Amicale (ro)”