Lasa ca de vineri incep meciurile cu napo, mai subtire asa, sa vad cat de pregatit sunt pentru A.

Moderator: Romanian Moderators
Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat.Plesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
dak ar fi castigat napo 100% mai erau scrise 2-3 pagini
pai castigal inca odata si mai mult ca sigur nu va mai avea ce sa zica , vei fi primul care castiga divizia A de doua ori si consecutiv pe deasupra, poate atunci va avea puterea sa-ti recunoasca valoarea.cercel_jr wrote:Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat.Plesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
dak ar fi castigat napo 100% mai erau scrise 2-3 pagini![]()
S-ar fi discutat mai mult si pt. ca sunt din Timisoara si bizone si napo si Sorin, vie si daimon in curand, dadeau ei o petrecere pe aici.![]()
Eu am vrut mai mult decat orice sa fiu in fata lor, acuma ca am castigat inseamna ca sunt bun.![]()
![]()
nu tot timpul castiga cei mai bunicercel_jr wrote:Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat.Plesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
S-ar fi discutat mai mult si pt. ca sunt din Timisoara si bizone si napo si Sorin, vie si daimon in curand, dadeau ei o petrecere pe aici.![]()
Eu am vrut mai mult decat orice sa fiu in fata lor, acuma ca am castigat inseamna ca sunt bun.![]()
![]()
Daca intr-adevar esti bun automat esti si constant.bizone wrote:nu tot timpul castiga cei mai bunicercel_jr wrote:Ai dreptate, imi explica el mie cum ca el e mai bun pt. ca a castigat campionatul; asa daca l-am castigat eu nu spune ca sunt mai bun pt. ca am castigat.Plesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
![]()
tu ai fost insa cel mai constant
sper ca esti realist de lucrul asta
de cate ori am vrut sa renunt la organizarea camp romaniei , sincer nici nu mai stiu nr intentiilor mele de a renunta, cel mai mult ma enerveaza cand nu programeaza meciurile si apoi excluse echipele si strica tot sistemul competitional, aceasta a 3 editie a fost cel mai greu de organizat si dpdv al nr mare de echipe ci din cauza numeroaselor excluderi si neprogramarilor.cercel_jr wrote: Eu stiu ce inseamna sa renunte cineva din motive pt. care putea sa nu se inscrie, dar s-a inscris; te simti asa ciudat, parca nu iti respecta munca si nici pe tine. Iti vine sa te lasi.
Ptr. toate de mai sus mai adaug eu niste felicitari foarte mari pt. organizatori.
Da stiu cum e, tin minte cum ma rugam prin mesaje in joc de unii manageri sa-si programeze meciurile ca altfel nu mai imi ieseau calculele cu nr de echipe si grupe si ce mai trebuia acolo. Chiar pe unii ii rugam sa-mi raspunda la mesaj ca nici asta nu voiau.Kosmin wrote:de cate ori am vrut sa renunt la organizarea camp romaniei , sincer nici nu mai stiu nr intentiilor mele de a renunta, cel mai mult ma enerveaza cand nu programeaza meciurile si apoi excluse echipele si strica tot sistemul competitional, aceasta a 3 editie a fost cel mai greu de organizat si dpdv al nr mare de echipe ci din cauza numeroaselor excluderi si neprogramarilor.cercel_jr wrote: Eu stiu ce inseamna sa renunte cineva din motive pt. care putea sa nu se inscrie, dar s-a inscris; te simti asa ciudat, parca nu iti respecta munca si nici pe tine. Iti vine sa te lasi.
Ptr. toate de mai sus mai adaug eu niste felicitari foarte mari pt. organizatori.
mersi pt felicitari
pai normal ca s-a lasat linistea, doar a castigat campionatul un anonimPlesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
dak ar fi castigat napo 100% mai erau scrise 2-3 pagini
Nu ma supara. Planurile mele pot lua alta directie decat cea initiala, si nu va fi bine pt. cei din Divizia A.napoleonard wrote:pai normal ca s-a lasat linistea, doar a castigat campionatul un anonimPlesan wrote:s`a cam lasat linistea pe aici
dak ar fi castigat napo 100% mai erau scrise 2-3 pagini, datorita unei conjuncturi exagerat de favorabile
si anume meciul meu cu cetatea rapid, pe care inca il studiez cum am pierdut
si a bug-ului SP, in care echipa setata, la ora meciului nu a mai fost setata
![]()
![]()
oricum de la inceput, doar doua echipe domina acest campionat, echipa mea si la mica distanta in spatele meuechipa lui bizone. cred ca echipa lui cercel va avea doar o aparitie meteorica aici in fruntea campionatului
![]()
![]()
Pai stiu ca ai echipa super tare si o sa-l bati pe napo , sezonul urmator e ultima sansa pt. actualii divizionari A sa castige titlul pt. ca vii tu si ne strici planurile de campioni.mosmartin wrote:Bah cercel eu sper sa iti imbunatatesti echipa ca sa fii pregatit pentru cand voi promova eu in A, sa nu o dai cu scuze.
Pe napoleonard il linistesc repede zilele astea asa ca vezi ca tu urmezi.![]()
![]()