adica vrei sa scapi de complexul unicool din campionatul romaniei de soccerproject.echipa care ti-a spulberat visul de castigare a primei editii.eu zic ca sambata trebuie sa-l bati pe sircos pentru a recupera punctele pierdute cu mine maine si pentru a nu ajunge in zona firbinte a clasamentului.....si asa e cald afara....sa mai fii si pe loc retrogradabil ar insemna un esec total pentru tine.napoleonard wrote:nu, nu...tu m-ai batut odata. gata. e randul meuunicool wrote:asta dupa ce te bat eu pe tine ca sa recuperezi ce pierzi cu mine.![]()
![]()
Divizia A
Moderator: Romanian Moderators
-
unicool
- Member of the Soccer Project Association
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
"Liga a IV-a, seria a II-a, locul 3, ca să vadă toată țara unde-i Poli Timișoara!"
-
napoleonard
tu doar mi-ai produs o infrangere. campionatul a fost pierdut la masa verde cu textele alea de la marea moarta scrie in ebraicaunicool wrote:adica vrei sa scapi de complexul unicool .echipa care ti-a spulberat visul de castigare a primei editii.napoleonard wrote:nu, nu...tu m-ai batut odata. gata. e randul meuunicool wrote:asta dupa ce te bat eu pe tine ca sa recuperezi ce pierzi cu mine.![]()
![]()

-
napoleonard
-
unicool
ce bere?nu stiu nimic de nici o bere carlsberg.napoleonard wrote:TmBase - Juvenardus FC 0 - 1
astept informatii suplimentare in ceea ce priveste berea carlsberg![]()
Producator: S.C.United Breweries Bereprod S.R.L. sub licenta danezilor.Carlsberg a fost fondata in 1847, la Copenhaga, de fabricantul de bere J. C. Jacobsen (1811 – 1887) si numele vine de la fiul sau Carl si traducerea daneza a cuvantului deal.(berg)sticla este verde si are o reclama in care spun :"probably the best beer in the world".incearc-o!cred ca o sa iti placa.
"Prostia inseamna sa faci acelasi lucru in mod repetat, asteptand rezultate diferite!"
-
Kosmin
ETAPA a 3 - a :
25.07 - 10:00 TmBase - Juvenardus FC 0 - 1
25.07 - 10:00 Bizone TM - Castle Club 2 - 1
25.07 - 10:00 FIAT LUX ! - F.C. Brasov 3 - 5
25.07 - 10:00 A.S. Minerul-Venus Motru - Buffalo Braila 2 - 3
25.07 - 10:00 Blascovici Viola - Supersonicii Soveja 4 - 2
CLASAMENT :

ETAPA a 4 - a :
28.07 - 10:00 TmBase - A.S. Minerul-Venus Motru
28.07 - 14:00 Supersonicii Soveja - FIAT LUX !
28.07 - 14:00 Castle Club - Juvenardus FC
28.07 - 18:00 Buffalo Braila - Blascovici Viola
NEPROGRAMAT F.C. Brasov - Bizone TM
25.07 - 10:00 TmBase - Juvenardus FC 0 - 1
25.07 - 10:00 Bizone TM - Castle Club 2 - 1
25.07 - 10:00 FIAT LUX ! - F.C. Brasov 3 - 5
25.07 - 10:00 A.S. Minerul-Venus Motru - Buffalo Braila 2 - 3
25.07 - 10:00 Blascovici Viola - Supersonicii Soveja 4 - 2
CLASAMENT :

ETAPA a 4 - a :
28.07 - 10:00 TmBase - A.S. Minerul-Venus Motru
28.07 - 14:00 Supersonicii Soveja - FIAT LUX !
28.07 - 14:00 Castle Club - Juvenardus FC
28.07 - 18:00 Buffalo Braila - Blascovici Viola
NEPROGRAMAT F.C. Brasov - Bizone TM
-
napoleonard
-
unicool
adica sircos pe 6 sau ce vrei sa spui?napoleonard wrote:crezi?Viper^ wrote:ce frumos arata clasamentulsa vedem cum o sa arate sambata
![]()
-
unicool
dar ce am frate cu tine?de ce sa te execut?nu-ti fac nimic mai...eventual te bat dar mai mult nimic.promit.desi se preconizeaza transferuri multe pentru mine zilele astea si s-ar putea sa nu se stie ce va fi.oricum pe mine ma executi sambata
daca iti zic ca va fi o combinatie echipa a 2-a a 3-a cam ce zici se preconizeaza un dezastruunicool wrote:dar ce am frate cu tine?de ce sa te execut?nu-ti fac nimic mai...eventual te bat dar mai mult nimic.promit.desi se preconizeaza transferuri multe pentru mine zilele astea si s-ar putea sa nu se stie ce va fi.oricum pe mine ma executi sambata![]()
deoarece prima echipa va fi ocupata sambata cu meciul din Cupa SP

m. s. w. l. a. f. y. g.