parca ar fi romaniic33 wrote:nici macar 60, de obicei depaseste linistit termenul dat de ei.
Despre sectiune
Moderator: Romanian Moderators
-
uv_46
- Member of the Soccer Project Association
Re: Despre sectiune
Va Salut !
Cred ca am "descoperit" si eu un Bug !
Selectez echipa pentru un meci si dau la Individual sa dau sarcini jucatorilor ofensiv, defensiv etc., dupa jucarea meciului, cand dau sa vizualizez ce jucatori au inscris, cartonase etc. imi arata la toti jucatorii "normal" .
Adica nu raman setate sarcinile date de mine la individual !
.....
Va Multumesc Pentru Atentie Si Sper Sa Se Rezolve Problema !
Selectez echipa pentru un meci si dau la Individual sa dau sarcini jucatorilor ofensiv, defensiv etc., dupa jucarea meciului, cand dau sa vizualizez ce jucatori au inscris, cartonase etc. imi arata la toti jucatorii "normal" .
.....
-
cipriansimi
scrie despre problema ta aici http://forum.soccerproject.com/viewforum.php?f=26gabyshtoy wrote:Va Salut !
.....
cipriansimi wrote:scrie despre problema ta aici http://forum.soccerproject.com/viewforum.php?f=26
Nu prea sunt prieten cu engleza. ...
Dupa ce selectezi jucatorii apesi cumva "executa'?
Harder, better, faster, stronger
Razvanica wrote:Dupa ce selectezi jucatorii apesi cumva "executa'?
apas mai intai "salveaza" , apoi "executa" .....
Nu esti la armata 
ai avut dreptate, imi cer scuze pentru posturile anterioare !Razvanica wrote:Nu mai apasa "executa"
Am o problema. De vreo 2 zile, la antrenamentele jucatorilor, in dreptul fiecarui jucator imi arata ca nu este plafonat la nici o calitate. Asa ca ii dau sa se antreneze la una dintre ele. Trec la urmatorul jucator si cand ma uit la cel din urma vad ca imi apare calitatea cu rosu, si tot asa cu majortiatea calitatilor cum era inainte. Dar am si cativa jucatori tineri neplafonati la toate. Stiti cumva ce se poate face?
opera, dar problema e de doar 2 zile, pe cand eu folosesc opera de 4 luni
-
calin_g
ti-ai upgradat cumva Opera zilele astea? aceeasi problema am avut-o si eu acum cateva zile, imi upgradase automat la ultima versiune de Opera, care se pare ca nu e prea bine lucrata.. am schimbat pe varianta pe care o aveam inainte si merge struna iar
SP Club Inter 15
...........***...........
SP: a love and hate thing..
...........***...........
SP: a love and hate thing..
am reinstalat si eu versiunea mai veche, acum merge; multumesc mult:)
Am si eu o buba. Am stadion de 9.000 locuri + 1000 in executie. Problema e ca, oricat de mic ar fi pretul biletului, la stadion imi vin max 7.950. Nu inteleg de ce.
S 16 - 2 in H