Díky , ale ted´ mám jinej problémACS wrote:Také 500.000,-. Všechny stupnì stojí stejnìXi Xao wrote:Èau , tak mám další dotaz. Kolik stojí další levely centra mládeže ? Základní stojí 500000 a co ty další ?

Moderator: Czech Moderators
Díky , ale ted´ mám jinej problémACS wrote:Také 500.000,-. Všechny stupnì stojí stejnìXi Xao wrote:Èau , tak mám další dotaz. Kolik stojí další levely centra mládeže ? Základní stojí 500000 a co ty další ?
Do mínusu Tì to pustí tøeba když kupuješ hráèe, ale pøi stavbì centra mládeže nebo tøeba pøi podepisování smluv u hráèù Tì to nepustí do mínusu ani 1€Xi Xao wrote: Díky , ale ted´ mám jinej problémNa kontì mám 100 tisíc a pùjèku 2,5M na krku , myslel jsem že mùžu do mínusu , ale píše mi to "Nemáte dostatek finanèních prostøedkù pro toto vylepšení" , takhle nemùžu postavit další level centra mládeže... sakra práce
To už vím taky no a nechápu to , když to jde u hráèe...foppa 13 wrote:Do mínusu Tì to pustí tøeba když kupuješ hráèe, ale pøi stavbì centra mládeže nebo tøeba pøi podepisování smluv u hráèù Tì to nepustí do mínusu ani 1€Xi Xao wrote: Díky , ale ted´ mám jinej problémNa kontì mám 100 tisíc a pùjèku 2,5M na krku , myslel jsem že mùžu do mínusu , ale píše mi to "Nemáte dostatek finanèních prostøedkù pro toto vylepšení" , takhle nemùžu postavit další level centra mládeže... sakra práce
Samozrejme že môžešjirka93 wrote:muzu obchodovat s manazerem, ktereho jsem sem prizval?? samozrejmì za realne castky v souladu s pravidly.
I kdyby ti tam ten B-tým zůstal (je to vcelku možné), tak věř tomu, že během měsíce by ti to bylo stejně na prd, páč se ti tým obmění a ty to už nebudeš moci upravovat. Já osobně si nedovedu představit, jak bych SP hrál bez SPFA členství - zbytečné hodiny navíc strávené klikáním při nastavování sestav, nebo třeba při vybírání reklam... to bych radši smazal tým.paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked si aktivujem SPFA urobim si tim B a ked mi skonci SPFA tak mi ten B tim zostane a mozem ho dalej spravovat? diky
Co Tím básník myslí?dawron wrote:I kdyby ti tam ten B-tým zùstal (je to vcelku možné), tak vìø tomu, že bìhem mìsíce by ti to bylo stejnì na prd, páè se ti tým obmìní a ty to už nebudeš moci upravovat. Já osobnì si nedovedu pøedstavit, jak bych SP hrál bez SPFA èlenství - zbyteèné hodiny navíc strávené klikáním pøi nastavování sestav, nebo tøeba pøi vybírání reklam... to bych radši smazal tým.paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked si aktivujem SPFA urobim si tim B a ked mi skonci SPFA tak mi ten B tim zostane a mozem ho dalej spravovat? diky
Při nákupu hráčů Tě to také nepustí jen tak pro nic za nic do mínusu. Kdybys měl například na kontě 200.000,- tak nemůžeš učinit nabídku na hráče za 500.000,-. Do záporu by ses mohl dostat jedině v případě, že bys s těmi 200.000,- Eury na účtě učinil tři nabídky na tři různé hráče (např. 200K, 150K a 180K) a u všech bys uspěl (nebo alespoň v tolika případech, jejichž součet překročí 200.000,-). V takovém případě ale nejde o půjčku, nýbrž o dostání závazkům vůči těm klubům, kterým jsi ty peníze za hráče slíbil. Bez toho by byl v systému pěknej bordel (vem si, že bys třeba prodával hráče, těšil se na prachy z nejvyšší nabídky a ejhle, prodej by se neuskutečnil...).Xi Xao wrote:To už vím taky no a nechápu to , když to jde u hráèe...
Nevedìl by nìkdo jak sehnat rychle 500 tisíc bez toho abych nìkoho prodal ( nemám koho ) ?