Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Xi Xao
Groundsman

Post by Xi Xao »

ACS wrote:
Xi Xao wrote:Èau , tak mám další dotaz. Kolik stojí další levely centra mládeže ? Základní stojí 500000 a co ty další ?
Také 500.000,-. Všechny stupnì stojí stejnì :wink:
Díky , ale ted´ mám jinej problém :( Na kontì mám 100 tisíc a pùjèku 2,5M na krku , myslel jsem že mùžu do mínusu , ale píše mi to "Nemáte dostatek finanèních prostøedkù pro toto vylepšení" , takhle nemùžu postavit další level centra mládeže... sakra práce :cry:
foppa 13
Member of the Soccer Project Association

Post by foppa 13 »

Xi Xao wrote: Díky , ale ted´ mám jinej problém :( Na kontì mám 100 tisíc a pùjèku 2,5M na krku , myslel jsem že mùžu do mínusu , ale píše mi to "Nemáte dostatek finanèních prostøedkù pro toto vylepšení" , takhle nemùžu postavit další level centra mládeže... sakra práce :cry:
Do mínusu Tì to pustí tøeba když kupuješ hráèe, ale pøi stavbì centra mládeže nebo tøeba pøi podepisování smluv u hráèù Tì to nepustí do mínusu ani 1€
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Xi Xao
Groundsman

Post by Xi Xao »

foppa 13 wrote:
Xi Xao wrote: Díky , ale ted´ mám jinej problém :( Na kontì mám 100 tisíc a pùjèku 2,5M na krku , myslel jsem že mùžu do mínusu , ale píše mi to "Nemáte dostatek finanèních prostøedkù pro toto vylepšení" , takhle nemùžu postavit další level centra mládeže... sakra práce :cry:
Do mínusu Tì to pustí tøeba když kupuješ hráèe, ale pøi stavbì centra mládeže nebo tøeba pøi podepisování smluv u hráèù Tì to nepustí do mínusu ani 1€
To už vím taky no a nechápu to , když to jde u hráèe...
Nevedìl by nìkdo jak sehnat rychle 500 tisíc bez toho abych nìkoho prodal ( nemám koho ) ? :D
1944
Coach

Post by 1944 »

Nevedìl by nìkdo jak sehnat rychle 500 tisíc bez toho abych nìkoho prodal ( nemám koho ) ? :D[/quote]
Tak mi na 3 sezóny pùjè toho rumunskýho CM za 400K, pak ti ho vrátím :D
Xi Xao
Groundsman

Post by Xi Xao »

1944 wrote:Tak mi na 3 sezóny pùjè toho rumunskýho CM za 400K, pak ti ho vrátím :D
Nìjaký jiný návrh? :lol:
elrik

Post by elrik »

Xi Xao wrote:
1944 wrote:Tak mi na 3 sezóny pùjè toho rumunskýho CM za 400K, pak ti ho vrátím :D
Nìjaký jiný návrh? :lol:
pujc ho me :idea: 8)
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
jirka93
Team Manager

obchod

Post by jirka93 »

muzu obchodovat s manazerem, ktereho jsem sem prizval?? samozrejmì za realne castky v souladu s pravidly.
tým: Volkl
divize:
20. sezona: 1. H249
21. sezona 1. G83
22. sezona ?? F.28
vyprodej tymu, znaèka: levnì
Ivo08-LSG

Re: obchod

Post by Ivo08-LSG »

jirka93 wrote:muzu obchodovat s manazerem, ktereho jsem sem prizval?? samozrejmì za realne castky v souladu s pravidly.
Samozrejme že môžeš :!: Iba manageri ktorý hrajú s toho istého PC nem§žu medzi sebou obchodova :idea:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

chcel by som sa opytat ze ked si aktivujem SPFA urobim si tim B a ked mi skonci SPFA tak mi ten B tim zostane a mozem ho dalej spravovat? diky
xixor

Post by xixor »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked si aktivujem SPFA urobim si tim B a ked mi skonci SPFA tak mi ten B tim zostane a mozem ho dalej spravovat? diky
Když končí členství, končí výhody z něj plynoucí.... :wink:
paaaco
Assistant Manager

Post by paaaco »

mam 2 LM a obidvoch mam zranenych a nestihnu sa asi uzdravit do prveho ligoveho zapasu co je najlepsie urobit diky
EEcko
Team President

Post by EEcko »

paaaco wrote:mam 2 LM a obidvoch mam zranenych a nestihnu sa asi uzdravit do prveho ligoveho zapasu co je najlepsie urobit diky
Postavit misto nich CM. Zahraje, ale asi o 5 horsi vykon.
ImageImageImage
dawron
Team President

Post by dawron »

paaaco wrote:chcel by som sa opytat ze ked si aktivujem SPFA urobim si tim B a ked mi skonci SPFA tak mi ten B tim zostane a mozem ho dalej spravovat? diky
I kdyby ti tam ten B-tým zůstal (je to vcelku možné), tak věř tomu, že během měsíce by ti to bylo stejně na prd, páč se ti tým obmění a ty to už nebudeš moci upravovat. Já osobně si nedovedu představit, jak bych SP hrál bez SPFA členství - zbytečné hodiny navíc strávené klikáním při nastavování sestav, nebo třeba při vybírání reklam... to bych radši smazal tým.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

dawron wrote:
I kdyby ti tam ten B-tým zùstal (je to vcelku možné), tak vìø tomu, že bìhem mìsíce by ti to bylo stejnì na prd, páè se ti tým obmìní a ty to už nebudeš moci upravovat. Já osobnì si nedovedu pøedstavit, jak bych SP hrál bez SPFA èlenství - zbyteèné hodiny navíc strávené klikáním pøi nastavování sestav, nebo tøeba pøi vybírání reklam... to bych radši smazal tým.
Co Tím básník myslí?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

Xi Xao wrote:To už vím taky no a nechápu to , když to jde u hráèe...
Nevedìl by nìkdo jak sehnat rychle 500 tisíc bez toho abych nìkoho prodal ( nemám koho ) ? :D
Při nákupu hráčů Tě to také nepustí jen tak pro nic za nic do mínusu. Kdybys měl například na kontě 200.000,- tak nemůžeš učinit nabídku na hráče za 500.000,-. Do záporu by ses mohl dostat jedině v případě, že bys s těmi 200.000,- Eury na účtě učinil tři nabídky na tři různé hráče (např. 200K, 150K a 180K) a u všech bys uspěl (nebo alespoň v tolika případech, jejichž součet překročí 200.000,-). V takovém případě ale nejde o půjčku, nýbrž o dostání závazkům vůči těm klubům, kterým jsi ty peníze za hráče slíbil. Bez toho by byl v systému pěknej bordel (vem si, že bys třeba prodával hráče, těšil se na prachy z nejvyšší nabídky a ejhle, prodej by se neuskutečnil...).

No a jak nejrychleji vydělat 500.000,-? Hraj denně čtyři přáteláky doma, to máš tak + 80.000,- denně. K tomu nějaká ta reklama a za pár dnů to máš.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”