SP Pohár

Moderator: Czech Moderators

Sokol Cejc
Member of the Soccer Project Association

Post by Sokol Cejc »

lyam na hrad :D
Andrew - Sokol Čejč
dawron
Team President

Gratulace

Post by dawron »

Gratuluji Lyamovi k dosaženému historickému úspěchu - české účasti v semifinále poháru SoccerProjectu!
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
Raffin

Post by Raffin »

Gratuluji Lyamovi

Raffin
the cheathunters
elrik

Post by elrik »

tak to Nop nakonec dotahl az do konce. i kdyz mel docela na male..vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku kdyz dal kapitanskou pasku svemu GK, ktery rozhodne neni nejzkusenejsi...tudiz jisty postih na celkovem vykonu a pri vykonech 143 - 145 docela skoda

btw. navsteva 70k lidi je taky docela pekna! :shock:
elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER

S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

elrik wrote:tak to Nop nakonec dotahl az do konce. i kdyz mel docela na male..vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku kdyz dal kapitanskou pasku svemu GK, ktery rozhodne neni nejzkusenejsi...tudiz jisty postih na celkovem vykonu a pri vykonech 143 - 145 docela skoda

btw. navsteva 70k lidi je taky docela pekna! :shock:
to je dost zajimave, taky jsem si toho vsimnul. Je to zpusobene tim, ze dal vstupne za 1EUR. Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivne :?
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
dawron
Team President

Post by dawron »

elrik wrote:vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku
FC Vesalius vede manažerka Claudie, mohla se stát již historicky druhou vítězskou Poháru.
PaTTTTrick wrote:Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivne
Mám za to, že rozložení limitních prodejů vstupenek je omezení platné pouze tehdy, pokud tvoji vlastní fanoušci by zaplnili více, než ten nastavený limit. Pokud je tvých fandů méně, tak se prostě zbylé vstupenky bez problému prodají soupeřovo fanouškům. Jde tedy jen o případnou ochranu fandů domácího týmu v případě nedostatečné kapacity.
Last edited by dawron on Thu Dec 20, 2007 12:29 am, edited 2 times in total.
Tatran Střešovice
Image
My máme slabý kádr jak hovado!
PaTTTTrick

Post by PaTTTTrick »

dawron wrote:
PaTTTTrick wrote:Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivne
Mám za to, že rozložení limitních prodejù vstupenek je omezení platné pouze tehdy, pokud tvoji vlastní fanoušci by zaplnili více, než ten nastavený limit. Pokud je tvých fandù ménì, tak se prostì zbylé vstupenky bez problému prodají soupeøovo fanouškùm. Jde tedy jen o pøípadnou ochranu fandù domácího týmu v pøípadì nedostateèné kapacity.
to ano, ale u vypisu zapasu jsem vzdy vidìl uvedené skuteèné rozdìlení lístkù, tøeba 71-29 (nìco jiného než lze nastavit), ale tady je uvedeno 95%-5%
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle! :twisted: :) )
Dadinka
Team Board Member

Post by Dadinka »

Nop´s heroes....ten team budem(e) nenavidiet :D
EEcko
Team President

Post by EEcko »

Dadinka wrote:Nop´s heroes....ten team budem(e) nenavidiet :D
Proc bychom prosimte meli nenavidet nekoho jen proto, ze je lepsi? Nerika se tomu zavist?
ImageImageImage
foppa 13

Post by foppa 13 »

EEcko wrote: Proc bychom prosimte meli nenavidet nekoho jen proto, ze je lepsi? Nerika se tomu zavist?
Asi tak nìjak... Úplnì mì je na blití, když nìco takovýho slyším nebo vidím... Viz tøeba na Kometì. Prohrajeme z Chomutovem a pùlka kotle øve *ku*ve*ej Chomutov. Inteligence na nejvyšší úrovni... :roll:
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
Papa Bouba Diop

Post by Papa Bouba Diop »

foppa 13 wrote:
EEcko wrote: Proc bychom prosimte meli nenavidet nekoho jen proto, ze je lepsi? Nerika se tomu zavist?
Asi tak nìjak... Úplnì mì je na blití, když nìco takovýho slyším nebo vidím... Viz tøeba na Kometì. Prohrajeme z Chomutovem a pùlka kotle øve *ku*ve*ej Chomutov. Inteligence na nejvyšší úrovni... :roll:
njn bohužel takový "fandové" se najdou u drtivé vìtšiny klubù a hokejových èi fotbalových :?
Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi :lol:
*sadlos*

Post by *sadlos* »

Tak u vstupu jsem zvládl povinnost, B tým vyhrál 0:3 a už se tìší na pøíštì, na dalšího Háèkaøe :)
Netris1

Post by Netris1 »

Dnes jsem mìl volno ovšem pøíští kolo se doèkáme celku de vrie sjotters;Souèasnì 12. celku divize G. Co jsem ho sledoval si myslím ,že by to klub mìl zvládnout ,ale otázkou zùstává zda zápas nevypustím(kvùli volným støedám).
Netris->Hell Riders->E.21
Erix7
Team President

Post by Erix7 »

Mna caka nejaky Hckar ale dam Bcko.
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/

18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
Ivo08-LSG

Post by Ivo08-LSG »

Mòa èaká njekaý 14tím v G divízii...myslím že by to Bèko poprípade Cèko malo zvládnu :)
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”