SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
-
tak to Nop nakonec dotahl az do konce. i kdyz mel docela na male..vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku kdyz dal kapitanskou pasku svemu GK, ktery rozhodne neni nejzkusenejsi...tudiz jisty postih na celkovem vykonu a pri vykonech 143 - 145 docela skoda
btw. navsteva 70k lidi je taky docela pekna!

elrik, M 11
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
IT'S LEGAL TO BE LOSER
S25 : 11. D.22 // S24 : 10. D.22 // S23 : 2. E.64 // S22 : 5. E.64 // S21 : 14. D.22 // S20 : 10. D.22 // ... // S12 : start in G
-
to je dost zajimave, taky jsem si toho vsimnul. Je to zpusobene tim, ze dal vstupne za 1EUR. Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivneelrik wrote:tak to Nop nakonec dotahl az do konce. i kdyz mel docela na male..vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku kdyz dal kapitanskou pasku svemu GK, ktery rozhodne neni nejzkusenejsi...tudiz jisty postih na celkovem vykonu a pri vykonech 143 - 145 docela skoda

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
- Team President
FC Vesalius vede manažerka Claudie, mohla se stát již historicky druhou vítězskou Poháru.elrik wrote:vsiml jsem si ze Vessalius udelal drobnou chybicku
Mám za to, že rozložení limitních prodejů vstupenek je omezení platné pouze tehdy, pokud tvoji vlastní fanoušci by zaplnili více, než ten nastavený limit. Pokud je tvých fandů méně, tak se prostě zbylé vstupenky bez problému prodají soupeřovo fanouškům. Jde tedy jen o případnou ochranu fandů domácího týmu v případě nedostatečné kapacity.PaTTTTrick wrote:Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivne
Last edited by dawron on Thu Dec 20, 2007 12:29 am, edited 2 times in total.
Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

My máme slabý kádr jak hovado!
-
to ano, ale u vypisu zapasu jsem vzdy vidìl uvedené skuteèné rozdìlení lístkù, tøeba 71-29 (nìco jiného než lze nastavit), ale tady je uvedeno 95%-5%dawron wrote:Mám za to, že rozložení limitních prodejù vstupenek je omezení platné pouze tehdy, pokud tvoji vlastní fanoušci by zaplnili více, než ten nastavený limit. Pokud je tvých fandù ménì, tak se prostì zbylé vstupenky bez problému prodají soupeøovo fanouškùm. Jde tedy jen o pøípadnou ochranu fandù domácího týmu v pøípadì nedostateèné kapacity.PaTTTTrick wrote:Ale rozlozeni je 95%-5%, coz vzhledem k tomu, ze Vessalius ma cca 34.000 fanousku je dost podivne
PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)

-
Asi tak nìjak... Úplnì mì je na blití, když nìco takovýho slyším nebo vidím... Viz tøeba na Kometì. Prohrajeme z Chomutovem a pùlka kotle øve *ku*ve*ej Chomutov. Inteligence na nejvyšší úrovni...EEcko wrote: Proc bychom prosimte meli nenavidet nekoho jen proto, ze je lepsi? Nerika se tomu zavist?

Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
njn bohužel takový "fandové" se najdou u drtivé vìtšiny klubù a hokejových èi fotbalovýchfoppa 13 wrote:Asi tak nìjak... Úplnì mì je na blití, když nìco takovýho slyším nebo vidím... Viz tøeba na Kometì. Prohrajeme z Chomutovem a pùlka kotle øve *ku*ve*ej Chomutov. Inteligence na nejvyšší úrovni...EEcko wrote: Proc bychom prosimte meli nenavidet nekoho jen proto, ze je lepsi? Nerika se tomu zavist?

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Mna caka nejaky Hckar ale dam Bcko.
Cronaldo - Fc Ewans Bristol
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto
http://www.fcewansbristol.estranky.cz/
Nový futbalový web ktorý som vytvoril spolu s ïalšími ¾udmi: http://x-fotbal.ic.cz/
18.sez.H.1029:11.miesto
19.sez.H.1029:4.miesto
20.sez.H.1029:1.miesto
21.sez.G.343: ?? miesto