SP Pohár
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
Tak to já hraji svůj první letošní zápas zase venku a to na horké půdě TJ Wagonek pod vedením českého manažera s nickem Wagy. Aktuálně je TJ Wagonek 1. v divizi C4, tedy přesně rozdíl jedné divize (mě patří 1. místo v D13). Takže nic nového pod Sluncem, zase těžký soupeř hned do začátku, který má ke všemu kapacitu stadiónu jen 12000 míst. 

Tatran Střešovice

My máme slabý kádr jak hovado!

Nebul nad kapacitou soupeøe , pokud si vzpomínám tak máš na sedaèkách ještì maltu protože kapacitu jsi si zvìtšil nedávno. Takhle jsi trápil všechny soupeøe ty celou minulou sezonu.dawron wrote:Tak to já hraji svùj první letošní zápas zase venku a to na horké pùdì TJ Wagonek pod vedením èeského manažera s nickem Wagy. Aktuálnì je TJ Wagonek 1. v divizi C4, tedy pøesnì rozdíl jedné divize (mì patøí 1. místo v D13). Takže nic nového pod Sluncem, zase tìžký soupeø hned do zaèátku, který má ke všemu kapacitu stadiónu jen 12000 míst.

TJ Gotham city
-
- Team President
Tak nakonec z toho nebylo žádné drama. Soupeř poskládal mizernou sestavu a podcenil agresivitu, dost možná to prostě vypustil, když viděl že přijedou natěšený tatraňáci. 
TJ Wagonek 1:2 Tatran Pe3ny
Martin Kalivoda 1 - 0 26'
27' 1 - 1 Thibaut Campara
80' 1 - 2 Jiří Lošťák
3 - 4 - 3 Formation 3 - 4 - 3
Kick and rush Tactics Kick and rush
80% Style 20%
60% Aggression 85%
41% Defence 42%
42% Midfield 42%
37% Attack 48%
Příští kolo jedeme do Polska na nějakého Hčkaře. To si asi zahraje můj dorost a dědula Pitbull.

TJ Wagonek 1:2 Tatran Pe3ny
Martin Kalivoda 1 - 0 26'
27' 1 - 1 Thibaut Campara
80' 1 - 2 Jiří Lošťák
3 - 4 - 3 Formation 3 - 4 - 3
Kick and rush Tactics Kick and rush
80% Style 20%
60% Aggression 85%
41% Defence 42%
42% Midfield 42%
37% Attack 48%
Příští kolo jedeme do Polska na nějakého Hčkaře. To si asi zahraje můj dorost a dědula Pitbull.
Tatran Střešovice

Vitazoslavne hlasim, druhe kolo za mnou! Ani to nebolelo
.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
3:1...plne vypredany stadion...Uz sa tesim na tretie...13ty team z F....ale hodnotenie o percento nizsie ako moje....a forma DWLDW /moja je WWWWW/....typujem na 4:1

http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
3:1...plne vypredany stadion...Uz sa tesim na tretie...13ty team z F....ale hodnotenie o percento nizsie ako moje....a forma DWLDW /moja je WWWWW/....typujem na 4:1
-
- Member of the Soccer Project Association
dnes mùj C-tým zvládl svou úlohu a vyhrál na pùdì háèkaøe 1-3 ale výhra nebyla zadarmo...zranili se mì v tomhle zápase totiž rovnou 3 (!) hráèi...no ještì že nehrálo áèko
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=517825
-pøíští kolo mì èeká géèkaø
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... eID=517825
-pøíští kolo mì èeká géèkaø

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

-
Dewilish F.C. - de vrie sjotters (2 - 1)
Výkony: 111 - 103
Tak dnes si mùj A - tým poradil s nìjakým sestupujícím Géèkaøem tudíž vlastnì Háèkaøem...Výkony nic moc ,ale vzhledem k mé 40% agresivitì a soupeøovì 20% celkem pochopitelné...Tak jedeme do tøetího kola kde snad smeteme prvního Háèkaøe
Edit: A jak vidim tak jsme opìt doma...
Výkony: 111 - 103
Tak dnes si mùj A - tým poradil s nìjakým sestupujícím Géèkaøem tudíž vlastnì Háèkaøem...Výkony nic moc ,ale vzhledem k mé 40% agresivitì a soupeøovì 20% celkem pochopitelné...Tak jedeme do tøetího kola kde snad smeteme prvního Háèkaøe

Edit: A jak vidim tak jsme opìt doma...

Netris->Hell Riders->E.21
-
mùj silnì kombinovaný dorost (dá se øíci že hrálo to nejhorší co mohlo), kdy alespon tri hraci hrali na cizich postech, porazil po obdivuhodnem vykonu H-ckare 2:1, po vykonech 81:56 

PC Bonner - PaTTrick (třetí i čtvrtý dech už dochází a tak se plácáme v C/D divizi, ale prachy na účtu rostou a tak se jednou vrátíme v plné síle!
)