Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Fens
Coach

Post by Fens »

Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì? 8)
Ivo08-LSG
Member of the Soccer Project Association

Post by Ivo08-LSG »

Fens wrote:Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì? 8)
Pokial dobre viem tak je to presne takto :wink:
Ivo08 - LSG Nové Zámky
Image
"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
Fens
Coach

Post by Fens »

Ivo08-LSG wrote:
Fens wrote:Èus... když je hráè na pøestupové listinì napø od 23.12 a dnes bych za nìj podal nabídku tak bude na pøestupové listinì ještì další den a když ještì na toho hráèe bude podána nabídka v tom dalším dnu tak se to zas o den prodlužuje nebo jak je to vlastnì? 8)
ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne? :D
Netris1

Post by Netris1 »

Fens wrote:
Ivo08-LSG wrote:
ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne? :D
Pøesnì tak :) Mùže se to zvyšovat donekoneèna:-) Ale vìtšinou nìkdo podá nabídku ,kterou už ostatní nedají a jednoduše nabídku stáhnou...Nebo se s prodávajícím nìkdo dohodne na okamžitým pøestupu...
Netris->Hell Riders->E.21
Fallen.Cze
Team President

Post by Fallen.Cze »

Netris1 wrote:
Fens wrote:
Ivo08-LSG wrote: Pokial dobre viem tak je to presne takto :wink:
Pøesnì tak :) Mùže se to zvyšovat donekoneèna:-) Ale vìtšinou nìkdo podá nabídku ,kterou už ostatní nedají a jednoduše nabídku stáhnou...Nebo se s prodávajícím nìkdo dohodne na okamžitým pøestupu...
Nebo nìkdo zapomene pøihodit
Image
Image
Image
Fens
Coach

Post by Fens »

Fallen.Cze wrote:
Netris1 wrote:
Fens wrote: ale to tam pak mùže být do nekoneèna kdyby se za nìj poøád dávali nabídky ne? :D
Nebo nìkdo zapomene pøihodit
aha tak díky :)
Netris1

Post by Netris1 »

Fallen.Cze wrote: Nebo nìkdo zapomene pøihodit
A nebo èlovìk neni na SP zrovna ten den kdy musí pøihodit :)
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

happyna17 wrote: Ještì jeden tip mam :idea: Jestli si to pamatuju dobøe tak zkus jestli máš víc CM tak ho hodit do brány možná bude o trošku lepší výkon :idea:
Díky, ale nemám dùvod zatím mìnit vítìznou sestavu:
druhý zápas a opìt s nulou - tentokrát proti 40% útoku - SW výkon 33. Asi jsem objevil skrytý talent :D
ACS
Team President

Post by ACS »

1.FC HERRY wrote:Díky, ale nemám dùvod zatím mìnit vítìznou sestavu:
druhý zápas a opìt s nulou - tentokrát proti 40% útoku - SW výkon 33. Asi jsem objevil skrytý talent :D
Tak pozor na fyzièku!
S tim CM by se to muselo vyzkoušet. Já myslím, že CB zahraje v bránì lépe, protože se posune jen o jednu øadu zpìt (CM o dvì). Ale vyzkoušené to nemám, je to jen má úvaha :wink:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

ACS wrote: Tak pozor na fyzièku!
S tim CM by se to muselo vyzkoušet.
To je v pohodì - ty dva zápasy mu sebrali dohromady jen 6% :!:
S tím CM mám taky trochu pochybnosti - SW èi CB je podle mne ideální volba - každopádnì jsem nehrál zápasy, ve kterých bych mohl experimentovat. Ale v pøáteláku to možná vyzkouším a dám kdyžtak vìdìt.
Netris1

Post by Netris1 »

1.FC HERRY wrote:
ACS wrote: Tak pozor na fyzièku!
S tim CM by se to muselo vyzkoušet.
To je v pohodì - ty dva zápasy mu sebrali dohromady jen 6% :!:
S tím CM mám taky trochu pochybnosti - SW èi CB je podle mne ideální volba - každopádnì jsem nehrál zápasy, ve kterých bych mohl experimentovat. Ale v pøáteláku to možná vyzkouším a dám kdyžtak vìdìt.
Jestli chcete tak to CM zkusim zítra v pøáteláku :wink:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Netris1 wrote: Jestli chcete tak to CM zkusim zítra v pøáteláku :wink:
Fajn, aspoò se to rozsekne! :)
Potom dej vìdet, a víme, koho kdyžtak stavit :wink:
Netris1

Post by Netris1 »

1.FC HERRY wrote:
Netris1 wrote: Jestli chcete tak to CM zkusim zítra v pøáteláku :wink:
Fajn, aspoò se to rozsekne! :)
Potom dej vìdet, a víme, koho kdyžtak stavit :wink:
To víš ,že jo...aby byl pokus geniální tak jsem je prohodil takže budeme i vìdìt jakej výkon podá GK na CM.
Edit: Ale aby jsme vìdìli zda postavit CM nebo CB tak musíme ozkoušet i CB :wink:
1.FC HERRY

Post by 1.FC HERRY »

Netris1 wrote: Ale aby jsme vìdìli zda postavit CM nebo CB tak musíme ozkoušet i CB :wink:
OK, už jsem si dohodl pøátelák, stavim do brány CB!

Postavil jsem CB 77% - aby se mohl jeho výkon porovnat s výsledkem SW taktéž 77%.
Last edited by 1.FC HERRY on Sat Dec 29, 2007 8:34 pm, edited 1 time in total.
ACS
Team President

Post by ACS »

1.FC HERRY: Ty budeš potøebovat nìkoho do brány i v dalších zápasech. Tvùj druhý brankáø je zranìný na 5 dní a všechno s jednim neuhraješ. To by jeho fyzièka asi nevydržela a za chvíli by byl na marodce znova. Takže prostoru na testování budeš mít dost :wink:
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”