skor predpokladam ze freddo united ci ako , spravil niaky typek php skript alebo proste niaky program a ten to urobil za neho pochybujem ze by 1417 krat registroval .. 100% niaky programek alebo hack alebo co ...
4.1.2007
17s->12.H| 18s->2.H| 19s->1.G| 20s->12.F| 21s->11.G| 22s->10.H| 23s->5.H| 24s->5.H| 25s->2.H| 26s->3.G| 27.s->8.G| 28s->3.G| 29s->1.G| 30s->1.F|
31s->11.E| a teraz? SP tím a 100 mega v pi..
Evandro Adauto wrote:skor predpokladam ze freddo united ci ako , spravil niaky typek php skript alebo proste niaky program a ten to urobil za neho pochybujem ze by 1417 krat registroval .. 100% niaky programek alebo hack alebo co ...
hmm za takovyhle objev by si zaslouzil naky oceneni!
nerikej mi ze na takovouhle sokujici informaci si prisel sam, to neni v silach jednoho lidskeho mozku, prece
future? lsd is future! wrote:
nerikej mi ze na takovouhle sokujici informaci si prisel sam, to neni v silach jednoho lidskeho mozku, prece
taky sem se divil já myslel že ten "retard" co to založil klikal všechny týmy ruènì
future? lsd is future! wrote:
taky sem se divil já myslel že ten "retard" co to založil klikal všechny týmy ruènì
podle mì to dìlal ruènì
Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
ve svém týmu pozoruju zajímavou vìc...díky výpadku netu mì hrálo áèko 7 zápasu v øadì a tak jsem od páteèní 18:00hod simulace áèko šetøil a hrál pouze s B èi C-týmem.do té doby jsem stihl odehrát 5 zápasù ovšem u 4 hráèù áèka svítí morálka na 99% (jsou to mimochodem 4 hráèi s nejmenší fyzièkou z áèkové jedenáctky).vím, že nìkdy se po neodehraném zápase procento z morálky neodeète,ale v pøípadì tìchto 4 hráèù se odeèetlo pouze 1% z 5
PapaBoubaDiop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi
Papa Bouba Diop wrote:ve svém týmu pozoruju zajímavou vìc...díky výpadku netu mì hrálo áèko 7 zápasu v øadì a tak jsem od páteèní 18:00hod simulace áèko šetøil a hrál pouze s B èi C-týmem.do té doby jsem stihl odehrát 5 zápasù ovšem u 4 hráèù áèka svítí morálka na 99% (jsou to mimochodem 4 hráèi s nejmenší fyzièkou z áèkové jedenáctky).vím, že nìkdy se po neodehraném zápase procento z morálky neodeète,ale v pøípadì tìchto 4 hráèù se odeèetlo pouze 1% z 5
nìjak jsem odpozoroval, že se hráèùm s nízkou fyzièkou tolik (nebo vùbec) nesnižuje morálka - jde to vidìt u èerstvì došlých juniorù nebo u hráèù, kteøí po zranìní ještì poøád mají tøeba 40 procent fyzièky (jo, povedlo se mi už... 20 let, takže šest dní potom stejnì nemohl hrát