Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
No tak kdyz vymeni trenera tak hracum vzroste moralka o 10%(pokud uz tam byl dlouho u nej)fifina.5 wrote:nvm kam to napsat ale zajímalo by mì proè Sjarel roztrenováva hraèe a pak je proda..nektery vlastnosti necháva na 40 a trenuje další..pak ty hráèe pøodává.........
a proè mìní trenera když ten vpodstate..teda z našeho pohledu nema žadnej vyznam pro tym
UNION ZIZKOV
Manažer: Tonda11
Divize: D9
Manažer: Tonda11
Divize: D9
zapas
xcel by som sa opytat ako je mozne ze som v zapase len remizoval, ked vykon mojho tymu bol 122(o-41,z-42,u-39) a super mal len 110(o-48,z-49,u-13). akoze nechapem to uz, timovu naladu som mal predtym zapasom na urovni 96, ma na to nejaky suvis aj nepriazniva seria zapasov??? alebo co lebo to absolutne nechapem
-
- Member of the Soccer Project Association
Re: zapas
to je zkratka soccerproject...pokazde nevyhraje lepsi tym.to co se stalo tobe se obcas stava no...hokejka wrote:xcel by som sa opytat ako je mozne ze som v zapase len remizoval, ked vykon mojho tymu bol 122(o-41,z-42,u-39) a super mal len 110(o-48,z-49,u-13). akoze nechapem to uz, timovu naladu som mal predtym zapasom na urovni 96, ma na to nejaky suvis aj nepriazniva seria zapasov??? alebo co lebo to absolutne nechapem

Papa Bouba Diop - Valcíři Chomutov C.F. - na cestě za chybějícími trofejemi 

Re: zapas
hehPapa Bouba Diop wrote:to je zkratka soccerproject...pokazde nevyhraje lepsi tym.to co se stalo tobe se obcas stava no...hokejka wrote:xcel by som sa opytat ako je mozne ze som v zapase len remizoval, ked vykon mojho tymu bol 122(o-41,z-42,u-39) a super mal len 110(o-48,z-49,u-13). akoze nechapem to uz, timovu naladu som mal predtym zapasom na urovni 96, ma na to nejaky suvis aj nepriazniva seria zapasov??? alebo co lebo to absolutne nechapem

Jenom takovej malej dotazek predem dik za odpoved...mam hrace na 82% s 99% moralkou chci s nim poprve prodlouzit smlouvu nejprve bral 300 a podle SPMT bych mu mel plat navysit na 6741 o to jsem se pokousel ovsem cena se vysplhala až na 8000 je to normalni? Mam pocit, ze kdyz si kupuju hrace z trhu davam i za lepsiho hrace nissi smlouvu, tak to trochu nechapu. Zda se mi to proste premrstenej plat za hrace na 82%.
To je normální, jsou to nenažranci. Jenže ti stejnì nezbyde nic jinýho, než mu to dátskoro wrote:Jenom takovej malej dotazek predem dik za odpoved...mam hrace na 82% s 99% moralkou chci s nim poprve prodlouzit smlouvu nejprve bral 300 a podle SPMT bych mu mel plat navysit na 6741 o to jsem se pokousel ovsem cena se vysplhala až na 8000 je to normalni? Mam pocit, ze kdyz si kupuju hrace z trhu davam i za lepsiho hrace nissi smlouvu, tak to trochu nechapu. Zda se mi to proste premrstenej plat za hrace na 82%.

Re: ..
Dik moc a ještì neco jak si mužu dat do sveho profilu neba jak to mám øíct svuj pohár který jsem dostal tøeba za 1.místo v HNew-K wrote:hraním zápasù, podrobnìjc to máš popsaný v topicu: Vše co jste chtìly o SP vìdìt a báli jste se zeptat, tak se tam na to mrkni.Artis wrote:èím se teda ta nalda muže zlepšit??? aby byla na 100% hrali lip!!
Re: ..
Tak, že si koupíš SPFAArtis wrote:Dik moc a ještì neco jak si mužu dat do sveho profilu neba jak to mám øíct svuj pohár který jsem dostal tøeba za 1.místo v HNew-K wrote:hraním zápasù, podrobnìjc to máš popsaný v topicu: Vše co jste chtìly o SP vìdìt a báli jste se zeptat, tak se tam na to mrkni.Artis wrote:èím se teda ta nalda muže zlepšit??? aby byla na 100% hrali lip!!