je to prawda ale ty si zahodil dve penslty pozri lepsiee inak by si wyhralogousek wrote:aha ,to je super ,ale i tak , vyhrát v hodnocení o 10% a dostat doma s posledním, který má mizernou morálku , trochu podvod![]()
Evandro Adauto wrote:Koli tomtuo:ogousek wrote:tohle fakt nechápu !!!! 10 procent pro mì ++
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... ID=8540536si prehral , inac keby das Penaltu je to remiza, SP engine rata tak ze ekd ti da penaltu tak ako keby to bol golDirk Coulibali ukázal, preèo je skvelým gólmanom, keï zneškodnil pokutový kop zahrávaný hráèom Mats Fribrock. Penalta nebola až tak zle kopnutá, ale gólman vystihol jej smer.
Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?
Moderator: Czech Moderators
-
- Team President
HENRY14-) TrenchTown Gunners -) E.76
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
TrenchTown Gunners
One Love - Arsenal !!!
-
- Member of the Soccer Project Association
Mám malú otázku
Keï moji 6 zamestnanci berú platy 2x 750,2x 800 a 650 a 1000 tak a teraz nekedy im konèí zmluva tak mám naja nových alebo predåži ??? Ako to robievate vy ??? Necháte si radšej pôvodných alebo ich meníte ???

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"
-
Já si je nechávam ,ale je celkem ochcanej trik je vyhodit a pak je hned najmout za stejnej platIvo08-LSG wrote:Mám malú otázkuKeï moji 6 zamestnanci berú platy 2x 750,2x 800 a 650 a 1000 tak a teraz nekedy im konèí zmluva tak mám naja nových alebo predåži ??? Ako to robievate vy ??? Necháte si radšej pôvodných alebo ich meníte ???

Netris->Hell Riders->E.21
-
Vzhledem k tomu, že jim dáváš 20k odstupnýho, tak mi to až zase tak fikaný nepøijde.Netris1 wrote:Já si je nechávam ,ale je celkem ochcanej trik je vyhodit a pak je hned najmout za stejnej platIvo08-LSG wrote:Mám malú otázkuKeï moji 6 zamestnanci berú platy 2x 750,2x 800 a 650 a 1000 tak a teraz nekedy im konèí zmluva tak mám naja nových alebo predåži ??? Ako to robievate vy ??? Necháte si radšej pôvodných alebo ich meníte ???
Co tøeba nechat dobìhnout smlouvu...krup72 wrote:Vzhledem k tomu, že jim dáváš 20k odstupnýho, tak mi to až zase tak fikaný nepøijde.Netris1 wrote:Já si je nechávam ,ale je celkem ochcanej trik je vyhodit a pak je hned najmout za stejnej platIvo08-LSG wrote:Mám malú otázkuKeï moji 6 zamestnanci berú platy 2x 750,2x 800 a 650 a 1000 tak a teraz nekedy im konèí zmluva tak mám naja nových alebo predåži ??? Ako to robievate vy ??? Necháte si radšej pôvodných alebo ich meníte ???
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
-
Jednak psal vyhodit a ne nechat dobìhnout smlouvu.Woko wrote:Co tøeba nechat dobìhnout smlouvu...krup72 wrote:Vzhledem k tomu, že jim dáváš 20k odstupnýho, tak mi to až zase tak fikaný nepøijde.Netris1 wrote: Já si je nechávam ,ale je celkem ochcanej trik je vyhodit a pak je hned najmout za stejnej plat
A když necháš dobìhnout smlouvu, nemusíš sehnat nìkoho se 100%. Prostì víc komplikací než užitku.
-
Když dneska v noci hraju v lize s týmem, co má 16 hráèù a z toho 6 hráèù má stopku a jeden je zranìný, tak je schopný sestavit "fotbalovou 9tku". Je to kontumaèka nebo ne??? Tohle jsem totiž nikdy nesledoval ani nezažil. Zdraví rozum øíká kontumace, ale na SP je možný cokoliv... thx
Foppa Killers Team |D.22| &
HC Kometa Brno Forever
HC Kometa Brno Forever
-
Podle mì by se to mohlo odehrátfoppa 13 wrote:Když dneska v noci hraju v lize s týmem, co má 16 hráèù a z toho 6 hráèù má stopku a jeden je zranìný, tak je schopný sestavit "fotbalovou 9tku". Je to kontumaèka nebo ne??? Tohle jsem totiž nikdy nesledoval ani nezažil. Zdraví rozum øíká kontumace, ale na SP je možný cokoliv... thx

Tigerinho - SPC Czech Tigers - kdysi A divize, nyní někde mezi H a G
HALA MADRID!
HALA MADRID!
Já mìl nedávno nìco podobného v pøáteláku a normálnì se hrálo.foppa 13 wrote:Když dneska v noci hraju v lize s týmem, co má 16 hráèù a z toho 6 hráèù má stopku a jeden je zranìný, tak je schopný sestavit "fotbalovou 9tku". Je to kontumaèka nebo ne??? Tohle jsem totiž nikdy nesledoval ani nezažil. Zdraví rozum øíká kontumace, ale na SP je možný cokoliv... thx
edit: Tak jsem ten zápas našel, soupeø hrál v devíti.
http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=21
Last edited by ACS on Sun Jan 20, 2008 11:33 pm, edited 1 time in total.
-
Podle mého se to urèitì odehraje - tady má SP spíš chybu, protože jsem vidìl zápas, kde tým dostal 5 èervených karet a zápas dohrál v šesti lidech, což je v reále blbost.krup72 wrote:V normálním fotbale se mùže odehrát s osmièkou. Tak by se podle toho mìli øídit.foppa 13 wrote:... tak je schopný sestavit "fotbalovou 9tku". Je to kontumaèka nebo ne???
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Zamìstnance z platových dùvodù nemìním - ta suma za platy je v pomìru k platùm hráèù opravdu zanedbatelná - 6K týdnì fakt nesledujiIvo08-LSG wrote:Mám malú otázkuKeï moji 6 zamestnanci berú platy 2x 750,2x 800 a 650 a 1000 tak a teraz nekedy im konèí zmluva tak mám naja nových alebo predåži ??? Ako to robievate vy ??? Necháte si radšej pôvodných alebo ich meníte ???

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3