Teda ty jsi klikar...me se kazdej hrac vzdycky nejak po**re...obcas dava slusny vykony,ale tohle cos tu napsal je nabeh na jednoho z nej hracu na SP...Patt wrote:nic neobvykleho, a ty tri skilly o nicem nerozhodnou...
mam v tymu GK jakus a mel prvni vytrenovane 3 skilly 100 99 98 a CM zamfirescu ma ted na max 100 100 100 98 98 a 80
jinak mam takovejch hracu vic takze pokud mate o nekoho predbezny zajem tak az ho dotrenuju tak va ho muzu strelit
zajimavosti
Moderator: Czech Moderators
-
- Member of the Soccer Project Association
K tomu logu len že každý má svoj štýl
.
Aj ja chcem takéhoto útoèníka
.
Fernando Goméz Torres. Už len kvôli tomu menu a agresivite. Len keby bol CFko
.
EDIT: Pozvala som Sjarela na priate¾ský. V sobotu o 22.00. Dúfam že to odsúhlasí skôr ako v piatok, bo v sobotu ráno odchádzam na týždeò. Aby ste odo mòa mali svätý pokoj
.

Aj ja chcem takéhoto útoèníka

Fernando Goméz Torres. Už len kvôli tomu menu a agresivite. Len keby bol CFko

EDIT: Pozvala som Sjarela na priate¾ský. V sobotu o 22.00. Dúfam že to odsúhlasí skôr ako v piatok, bo v sobotu ráno odchádzam na týždeò. Aby ste odo mòa mali svätý pokoj

Tak tohle byl tøicetnik za køíž86' Mantas Eglynas udìlal svými technickými finesami z obráncù soupeøe strašáky do zelí a vstøelil krásnou branku.
90' Radim Bureš zahodil další obrovskou šanci a dnes je zralý na vystøídání, na høišti to smrdí rybinou...
92' Rozhodèí ukonèuje zápas.

Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
nevim možná nekomu tahle zajímavost bude pøipadat divna a že jsem si ji vymyslel.samozøejmì dùkaz neni potøeba davat jelikož i ten bych si mohl sám nastavit
ale po téhle simulaci ve 22:00 kouknu na trenink a 5 mých obráncu má krásnì vyøádkováno èervenou barvou hlavièky.v tu samou simulaci je dotrenovali ostatní nic
kouknu na zalohu a 4 záložníci èervene pøihrávky ostatní nic
pøišlo mi to fakt zajímavé
hromadný zásek
ale po téhle simulaci ve 22:00 kouknu na trenink a 5 mých obráncu má krásnì vyøádkováno èervenou barvou hlavièky.v tu samou simulaci je dotrenovali ostatní nic
kouknu na zalohu a 4 záložníci èervene pøihrávky ostatní nic
pøišlo mi to fakt zajímavé
hromadný zásek

-
Tak tuhle hlášku jsem vidìl poprvé a dost mne pobavila78' Neuvìøitelné. Jeden z lajnových rozhodèích má stažené trenýrky. 19-ti letý divák díky tomu vyhrál sázku o pár piv, ale dnešní zápas nedokouká - je vyvádìn ze stadiónu.

FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
s.31. - ? v B3
-
Hele tohle se stalo jednou i v mým zápase, takže já ji vidím podruhýMošnaM wrote:Tak tuhle hlášku jsem vidìl poprvé a dost mne pobavila78' Neuvìøitelné. Jeden z lajnových rozhodèích má stažené trenýrky. 19-ti letý divák díky tomu vyhrál sázku o pár piv, ale dnešní zápas nedokouká - je vyvádìn ze stadiónu.![]()
![]()

EDIT: http://www.soccerproject.com/spnewl_gam ... &season=18
Slanec - FC Tigers
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
39. sezóna (pro nás 24. sezóna) - divize F62 (stále klesáme, stále klesáme)
Cizí chyby máme před očima, vlastní za zády. (Lucius Annaeus Seneca Mladší)
-
Tak neviem èi som si to iba ja až teraz všimol alebo èi to niekto spomínal už ale v Poole pri manageri je aj vlajka národnosti..asi to je novinka 

Ivo08 - LSG Nové Zámky

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"

"SLOVENSKO je najlepšie a stojím za tým Ja,SLOVENSKO je totiž Moja Krajina.Som SLOVÁK srdcom aj dušou,SLOVÁK kámo tak buĎ Ticho !!!"