Jsi na SoccerProjectu novy? Potrebujes pomoci?

Moderator: Czech Moderators

Balík
Team Manager

Post by Balík »

Chtìl bych se zeptat ohlednì záložníkù a jejich pokynu pøihrávky. Mám záložníka, který má velmi slušnì vytrénované vlastnosti pøihrávky a tvorbu hry, tudíž je pøedurèen k tomu, aby hrál pøihrávky. Poslední vlastnost, kterou má nevytrénovanou jsou hlavièky. zatím jsou na 41, ale je mi jasné, že pokud je zaènu trénovat, tak se pokyn sníží. Chtìl bych vìdìt, zda se trénování té vlastnosti, která jde proti pokynu, vyplatí (výkon je lepší), nebo jestli je lepší ji nechat na 41 (pøi trénovaní by se výkon zhoršoval). Doufám, že mì nìkdo, kdo to ví (pokud možno najisto.... trénování se tìžko vrací zpìt), odpoví :) .
Woko
Member of the Soccer Project Association

Post by Woko »

Balík wrote:Chtìl bych se zeptat ohlednì záložníkù a jejich pokynu pøihrávky. Mám záložníka, který má velmi slušnì vytrénované vlastnosti pøihrávky a tvorbu hry, tudíž je pøedurèen k tomu, aby hrál pøihrávky. Poslední vlastnost, kterou má nevytrénovanou jsou hlavièky. zatím jsou na 41, ale je mi jasné, že pokud je zaènu trénovat, tak se pokyn sníží. Chtìl bych vìdìt, zda se trénování té vlastnosti, která jde proti pokynu, vyplatí (výkon je lepší), nebo jestli je lepší ji nechat na 41 (pøi trénovaní by se výkon zhoršoval). Doufám, že mì nìkdo, kdo to ví (pokud možno najisto.... trénování se tìžko vrací zpìt), odpoví :) .
Pøi trénování hlavièek klesá individuální pokyn a s tím zároveò roste základní výkon (stejnì rychle nebo možná rychlejc)... Nìkteøí to dìlají tak, že to nedotrénujou, a pak s hráèem podepíšou smlouvu (ovšem s nižšim platem)...
edit: podel mých výpoètù se vyplatí dotrénovat...
1 bod individuálního pokynù = 20 bodù dovednostních
1 bod základního výkonu = 18,75 bodù dovednostních

sou to sice drobáky, ale pøeber si to jak chceš...
Jantar FC
Největší úspěch v minulém působení - 18.sezona - 1. v E.43
Nyní - boj v D.9
Andy90
Assistant Coach

Post by Andy90 »

Chtel bych se zeptat, jake priblizne davate hracum bonusy za vitezstvi...

Ja jsem se zatim snazil timto zpusobem vykompenzovat vysoke pozadavky na plat, ale je mozne, ze tim i dost prodelavam kdyz se tymu dari. Protoze pri pristim prodluzovani smlouvy premyslim, ze bych snizil vysoke bonusy a zvysil plat.

Jedna se o hrace, kteri maji celkove okolo 77%, s vykony dejme tomu 64.
MošnaM

Post by MošnaM »

Andy90 wrote:Chtel bych se zeptat, jake priblizne davate hracum bonusy za vitezstvi...

Ja jsem se zatim snazil timto zpusobem vykompenzovat vysoke pozadavky na plat, ale je mozne, ze tim i dost prodelavam kdyz se tymu dari. Protoze pri pristim prodluzovani smlouvy premyslim, ze bych snizil vysoke bonusy a zvysil plat.

Mùj názor. Já dávám hráèùm A-týmu platy a B a C bonusy za vítìzství. Tím snižuji sumu za platy po každém ligovém a pohárovém zápase (plat berou všichni hráèi) a v turnajích a pøátelácích se bonusy nevyplácejí. Samozøejmì, pokud pak dám na ligu, nebo pohár Béèko a ono náhodou vyhraje, je to pecka :wink:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
Andy90
Assistant Coach

Post by Andy90 »

MošnaM wrote:
Andy90 wrote:Chtel bych se zeptat, jake priblizne davate hracum bonusy za vitezstvi...

Mùj názor. Já dávám hráèùm A-týmu platy a B a C bonusy za vítìzství. Tím snižuji sumu za platy po každém ligovém a pohárovém zápase (plat berou všichni hráèi) a v turnajích a pøátelácích se bonusy nevyplácejí. Samozøejmì, pokud pak dám na ligu, nebo pohár Béèko a ono náhodou vyhraje, je to pecka :wink:
Diky, zkusim to tak odted delat a uvidim jestli za par mesicu zahlednu nejaky rozdil. :)

Jeste jedna vec. Rozdeleni listku. Jaky je mezitim rozdil, kdyz zvolim 85% pro moje fanousky a 15% pro jejich, nebo 95% pro me a 5% pro ne? Kdyz mam treba ja 10000 fanousku a oni 17000, tak se vyplati dat vice procent jejich fanouskum? Ma to vubec nejaky vesti vliv na prijem z utkani nebo ne?
MošnaM

Post by MošnaM »

Andy90 wrote:Jeste jedna vec. Rozdeleni listku. Jaky je mezitim rozdil, kdyz zvolim 85% pro moje fanousky a 15% pro jejich, nebo 95% pro me a 5% pro ne? Kdyz mam treba ja 10000 fanousku a oni 17000, tak se vyplati dat vice procent jejich fanouskum? Ma to vubec nejaky vesti vliv na prijem z utkani nebo ne?
Vliv to rozhodnì má. Podle poètu fanouškù, jejich spokojenosti, poèasí a ceny lístku chodí na stadión na ligu diváci (výpoèet tøeba v SPMT, nebo jinde). Takže pokud máš tøeba 10 000 míst na stadiónu, mùžeš zvednout cenu lístku tak, aby ho tví fandové zaplnili z 85% a pokud má soupeø také dost fandù, doplní poèet divákù na 10 000. Tím s vyšší cenou vstupenky vydìláš více penìz. Bohužel netuším, kolik procent fandù jezdí ven s týmem a další naprosto neovlivnitelná vìc je to poèasí :cry:
FC Kolíkov - 1/2 s14.-4 v H; s15.-3 v H; s.16.-1 v H; s.17.-1 v G; s.18.-3 v F; s.19.-1 v F; s.20.-1 v E; s.21.-8 v D; s.22.-7 v D; s.23.-2 v D; s.24.-4 v C; s.25.-12.v C; s.26.-1 v D; s.27.-4 v C; s.28.-2 v C; s.29.-9 v B; s.30.-4 v B
s.31. - ? v B3
lampard 8
Team Manager

Post by lampard 8 »

Vím že už to tu urèitì 10krát bylo ale já nemám èas to hledat.

V pátek hraji dùležitý zápas o první místo v D2, proto bych chtìl vymìnit trenéra aby jsem mìl u všech hráèù 100% morálku ale trenéra jsem vymìnil 31. øíjna (na zaèátku minulé sezony), takže nevím jesli mì to spíš neublíží. Nevíte po jaké dobì se trenér mùže vymìni aby stoupla morálka?
Blue team C1
lampard 8
Team Manager

Post by lampard 8 »

Díky elrikovi už to vím, je to jedna sezona.
Blue team C1
Woko

Post by Woko »

Lidi, potøebuju znát váš názor ohlednì agresivity ...
Jestli mám na zápas poslat radši poslat na høištì lepšího, ovšem agresivnìjšího hráèe nebo poslat hráèe horšího, ale hrát s vyšší celkovou agresí???
viz screeny dole... Rozhodèí bude 61, kterou variantu si mám vybrat (ohlednì RM) a kolik nastavit agresivitu týmu???
Image
Image
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
oslicek

Post by oslicek »

Woko wrote:Lidi, potøebuju znát váš názor ohlednì agresivity ...
Jestli mám na zápas poslat radši poslat na høištì lepšího, ovšem agresivnìjšího hráèe nebo poslat hráèe horšího, ale hrát s vyšší celkovou agresí???
viz screeny dole... Rozhodèí bude 61, kterou variantu si mám vybrat (ohlednì RM) a kolik nastavit agresivitu týmu???
Image
Image
dal bych tu druhou sestavu s agresivitou na 100. mel bys dostat tak jednu cervenou - pokud ji dostanes az v poslednich deseti minutach, tak by se to melo vyplatit vic nez hrat agresivitu na jistotu, tj. 65 a 70.
Woko

Post by Woko »

oslicek wrote:dal bych tu druhou sestavu s agresivitou na 100. mel bys dostat tak jednu cervenou - pokud ji dostanes az v poslednich deseti minutach, tak by se to melo vyplatit vic nez hrat agresivitu na jistotu, tj. 65 a 70.
Jaj, to se mi zdá celkem drsný hrát "souèet agresivity týmu + prùmìrná agresivita hráèù + pøísnost rozhodèího": 207...
Má nìkdo jiný názor???
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Netris1

Post by Netris1 »

Mìl jsem LM i CM s vysokou agresí(kolem 90%) a na oba dva posty jsem mìl asi o 1 bod horší hráèe...Stavìl jsem ty s nižší agresí i výkonem s tim, že jsem mohl dát týmovou agresivitu o 20% výš...Battle-Strategy mi ukázalo, že je to asi i o bod výhodnìjšíí...Doporuèuji ti zkusit na Battle-strategy zjisit výkon s tim lepšmí, ale agresivnejším tøeba s 80% agresivitou a pak s tim horším, ale míò agresivnìjším se 100% agresivitou(ten rozdíl mùže bejt jinak prostì tak jak bys to nastavil) :wink: Tam kde ti vyjde vyšší výkon to použij...
Teda aspoò já bych to tak udìlal...
Netris->Hell Riders->E.21
Woko

Post by Woko »

Netris1 wrote:Mìl jsem LM i CM s vysokou agresí(kolem 90%) a na oba dva posty jsem mìl asi o 1 bod horší hráèe...Stavìl jsem ty s nižší agresí i výkonem s tim, že jsem mohl dát týmovou agresivitu o 20% výš...Battle-Strategy mi ukázalo, že je to asi i o bod výhodnìjšíí...Doporuèuji ti zkusit na Battle-strategy zjisit výkon s tim lepšmí, ale agresivnejším tøeba s 80% agresivitou a pak s tim horším, ale míò agresivnìjším se 100% agresivitou(ten rozdíl mùže bejt jinak prostì tak jak bys to nastavil) :wink: Tam kde ti vyjde vyšší výkon to použij...
Teda aspoò já bych to tak udìlal...
Zkoušim, ale bohužel nevim, kdy hrozí redka... Pøijde mi celkem risk, strèit do hry hráèe, kterej všechny pøeèuhuje agresivitou o 20 a vyšponovat agresivitu celkovou...
Nelítá tu nìkde H.Crespo??? Ten myslim dìlal takovou menší studii...
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Netris1

Post by Netris1 »

H.Crespo(mam pocit, že to byl on) øíkal, že záleží taky na agresivitì druhého mužstva, že nejdøív se urèuje celkovej poèet karet a pak se to rozdìlí mezi mužstva tak se mùžeš kouknout jak hraje soupeø...Jestli to úzkostlivì dává na souèet 100 tak jí mùžeš(nejspíš) dát vìtší jestli ne tak radši nehazarduj :)
Netris->Hell Riders->E.21
Woko

Post by Woko »

Netris1 wrote:H.Crespo(mam pocit, že to byl on) øíkal, že záleží taky na agresivitì druhého mužstva, že nejdøív se urèuje celkovej poèet karet a pak se to rozdìlí mezi mužstva tak se mùžeš kouknout jak hraje soupeø...Jestli to úzkostlivì dává na souèet 100 tak jí mùžeš(nejspíš) dát vìtší jestli ne tak radši nehazarduj :)
Hazard nebude, nastavil sem míò agresivní sestavu souèet agresivit a pøísnosti 168 (je to doufám bezpeèná hodnota, soupeø to hraje 155-165), mìl bych zahrát výkon o 6 lepší, uff, mìlo by to vyjít...
Jantar FC
Nyní - boj v D.9
Post Reply

Return to “Vše o SP/Otázky (cz/sk)”